Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
interface resimlerde gordugunun aynisi halen, ben beyenmedim, hicbir customization yok. hicbir pencerenin yerini degistirip uzatip ufaltamiyorsunuz su anda.

preview da ilk aradigim seydi,o da yok.

interface cok eksik su an.
Mesaj tarihi:
bence de yetersiz ya interface. addon falan da kolay kolay çıkmaz şimdi.

pve nasıl peki, videolarda level kasarken ki combatlar bile uzun sürüyor gibi gözüküyordu. dungeon falan yapmadın heralde daha ?
Mesaj tarihi:
1 grup quest i yaptik, 4 kisilik, bir instance idi yani dungeon diyebiliriz. cok guzeldi , cok zor degil ama cutscene ler giriyor, npc lerle konusup secenege gore senaryo degisiyor. guzeldi.

combat ler dedigim gibi cok kolay degil, ne de cok zor ama oyle full spam la hicbir halt yiyemezsin.
Mesaj tarihi:
draedan said:

interface resimlerde gordugunun aynisi halen, ben beyenmedim, hicbir customization yok. hicbir pencerenin yerini degistirip uzatip ufaltamiyorsunuz su anda.

preview da ilk aradigim seydi,o da yok.

interface cok eksik su an.

Görüntü tweak ayarları olmadığı gibi, interface ayarları da yok şu an. Bunlar release öncesinde eklenecek en son şeyler.

Adamlar şu anki closed beta phase inde, genel konulara ağırlık veriyorlar. Class dengesi, combat düzeni, major buglar gibi. Interface ayarları en son olacak şey. Ona takılmayın.
Mesaj tarihi:
Yalnız full grup ile flashback(dungeon) yapmak çok zevkli. Cutscenelerde seçeneği seçmek roll ile oluyor ya, acaba kim çıkacak da neyi seçecek diye düşünüyorsun. Örneğin, bir marauder vardı adam ne kadar psikopat, atarlı seçenek varsa onu seçiyor. Ben de inadına böle daha candan, cool seçenekleri seçiyordum. :P

Ama dark side puan veren seçenekler herkesin ortak seçeneği. Başkası seçtiğinde valla haklı, ben de olsam bunu seçerdim diyorum. :)
Mesaj tarihi:
dalyrake vardi yaratik

bu arada yarrockin mind artirdigini hatirliyorum ben
degistirdiler mi sonra nedir?

ahah ayrica evet cok guzel pistollar yapmistik monoyla beraber
mono iyi ayar cekiyordu silahlara
Mesaj tarihi:
Popeye said:

dalyrake vardi yaratik

bu arada yarrockin mind artirdigini hatirliyorum ben
degistirdiler mi sonra nedir?

ahah ayrica evet cok guzel pistollar yapmistik monoyla beraber
mono iyi ayar cekiyordu silahlara

abi dalyrake...

dathomir'de loading ekranında ilk çıktığında rahat 15 dakika gülmüştüm.

old republic döneminde bildiğim kadarıyla dalyrake'lar yok ama, acklay falan olabilir belki.
Mesaj tarihi:
DamienThorne said:

Pop'un çok kaliteli pistolleri vardı, one shot adam indirmelik.

Pope di galiba adı.

Bunda da craft itemleri iyi olursa çok iyi olur.

Craft olayı gerçekten bizler için çok önemli. Sıradan bildik tier ler olacaksa çok hoşuma gitmez. Craft itemler de bir nebzede iyi olması lazım. Veya her craft aynı olmaması. Şöyle olabilri. Craft lar aynı olur ancak attachment ler çeşitli olur.

Sanırım 3-5 tane soket seçenekleri olacak.
Mesaj tarihi:
lightsaber da 4 slot vardi , bir armor da overlay socket vardi . simdiye kadar gordugum.

az once npc mi schematic bulmaya yolladim, mavi renkli bir schematic buldu geldi, cybertech lazimdi bende olmadigi icin vendor a gitti mesela.
  • Yeni Oluştur...