dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bunu oyun bölümlerine koymamak lazım.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 interface nasıl dreaden ? inventory pencereleri falan. preview yapma var mı itemları ?
draedan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 interface resimlerde gordugunun aynisi halen, ben beyenmedim, hicbir customization yok. hicbir pencerenin yerini degistirip uzatip ufaltamiyorsunuz su anda. preview da ilk aradigim seydi,o da yok. interface cok eksik su an.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bence de yetersiz ya interface. addon falan da kolay kolay çıkmaz şimdi. pve nasıl peki, videolarda level kasarken ki combatlar bile uzun sürüyor gibi gözüküyordu. dungeon falan yapmadın heralde daha ?
draedan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 1 grup quest i yaptik, 4 kisilik, bir instance idi yani dungeon diyebiliriz. cok guzeldi , cok zor degil ama cutscene ler giriyor, npc lerle konusup secenege gore senaryo degisiyor. guzeldi. combat ler dedigim gibi cok kolay degil, ne de cok zor ama oyle full spam la hicbir halt yiyemezsin.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 draedan said: interface resimlerde gordugunun aynisi halen, ben beyenmedim, hicbir customization yok. hicbir pencerenin yerini degistirip uzatip ufaltamiyorsunuz su anda. preview da ilk aradigim seydi,o da yok. interface cok eksik su an. Görüntü tweak ayarları olmadığı gibi, interface ayarları da yok şu an. Bunlar release öncesinde eklenecek en son şeyler. Adamlar şu anki closed beta phase inde, genel konulara ağırlık veriyorlar. Class dengesi, combat düzeni, major buglar gibi. Interface ayarları en son olacak şey. Ona takılmayın.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yalnız full grup ile flashback(dungeon) yapmak çok zevkli. Cutscenelerde seçeneği seçmek roll ile oluyor ya, acaba kim çıkacak da neyi seçecek diye düşünüyorsun. Örneğin, bir marauder vardı adam ne kadar psikopat, atarlı seçenek varsa onu seçiyor. Ben de inadına böle daha candan, cool seçenekleri seçiyordum. :P Ama dark side puan veren seçenekler herkesin ortak seçeneği. Başkası seçtiğinde valla haklı, ben de olsam bunu seçerdim diyorum. :)
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bu oyunda yarrock var mi? Swgde vardi ne guzel yiyorduk zihin açıyordu
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Pop? Bizim çok etkimizde kalmışsın sen lol
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ne olm yarrock diye spice vardi swgde kullandiginda mind artiriyordu iciniz fesatsa ben ne yapayim
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yarrock - +25 Constitution, -30 Agility, +50 Luck
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Pop'un çok kaliteli pistolleri vardı, one shot adam indirmelik.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Pop'un silahı her zaman kaliteli ;)
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dogrudur yarrock diye bir yaratik var, ama gorunce ilk tepki digeri oluyor :)
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dalyrake vardi yaratik bu arada yarrockin mind artirdigini hatirliyorum ben degistirdiler mi sonra nedir? ahah ayrica evet cok guzel pistollar yapmistik monoyla beraber mono iyi ayar cekiyordu silahlara
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 O duvarda asılı bi scatter pistol vardı gözüm kaldıydı bak hala gözüm var onda haa..
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Popeye said: dalyrake vardi yaratik bu arada yarrockin mind artirdigini hatirliyorum ben degistirdiler mi sonra nedir? ahah ayrica evet cok guzel pistollar yapmistik monoyla beraber mono iyi ayar cekiyordu silahlara abi dalyrake... dathomir'de loading ekranında ilk çıktığında rahat 15 dakika gülmüştüm. old republic döneminde bildiğim kadarıyla dalyrake'lar yok ama, acklay falan olabilir belki.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 arkadaşlar konu dışına çıkmay
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 neden dalyrake olmasın ki o zaman arada evrim için yeterli zaman yok
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 İlla zamanla evrilecek değil ki
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 erken evrilme var dalyrake lerde
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 konu çerçevesinde konuşuyoruz ? niye bu kadar otorite anlamadım.
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 DamienThorne said: Pop'un çok kaliteli pistolleri vardı, one shot adam indirmelik. Pope di galiba adı. Bunda da craft itemleri iyi olursa çok iyi olur. Craft olayı gerçekten bizler için çok önemli. Sıradan bildik tier ler olacaksa çok hoşuma gitmez. Craft itemler de bir nebzede iyi olması lazım. Veya her craft aynı olmaması. Şöyle olabilri. Craft lar aynı olur ancak attachment ler çeşitli olur. Sanırım 3-5 tane soket seçenekleri olacak.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lightsaber da 4 slot vardi , bir armor da overlay socket vardi . simdiye kadar gordugum. az once npc mi schematic bulmaya yolladim, mavi renkli bir schematic buldu geldi, cybertech lazimdi bende olmadigi icin vendor a gitti mesela.
Öne çıkan mesajlar