Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3000 senede teknoloji bu kadar mı gelişebilmiş sadece? hiç bi skim yapmamışalr mı bu adamlar? "yeter bu akdar geliştir artık bitsin" mi çekmişler anlamadım ki

3000 sene lan, 3000 sene boyunca aynı X fighter tasarımı uklalnılmış hep, askerlerin kıyafetleri de öyle.. off düşündüm de çok rahatsız etti bu beni
Mesaj tarihi:
Luke'un Deathstarı patlatması Battle of Yavin, bi nevi SW'un miladı. Before Battle of Yavin (BBY) ve After Battle of Yavin (ABY) olarak isim veriyorlar, M.Ö. ve M.S. gibi.

KotOR serileri 3960-3950 BBY'de geçiyor, bu vidyolar da BBY 3681 ve sonrasını anlatıyor. Şimdiye kadar izlediğimiz 3 vidyodan kronolojik sıraya göre ilk gelen bu işte, tam olarak Sith Empire'ın döndüğü ve savaşın başladığı yılda geçiyor. Sonra alderaan vidyosu var, son olarak da sacking of coruscant. O da sanırım 3650 BBY.
Mesaj tarihi:
Fanları çekmirmesin ama. Bence oturup sinematik hazırlasınlar. Oyun virdoylarına ısınamadım bir türlü.

sinematik sonundaki kılıç darbeside biraz ilginç geldi. Kesilen birşey olmadı.
Mesaj tarihi:
Normalde Republic askerleri Kotorlarda böyle değiller zaten burdakiler direk Clone Warsdan Klon askerleri olmuş tipleri.

Mesela Clone Wars zamanlarında direk A-Wingler falan FTLsiz ışık hızına atlayamıyor ama daha sonra teknoloji gelişiyor empire zamanlarında X-Wingler mesela direk atlayabiliyorlar. Demek ki neymiş Palpatine reyiz sayesinde imparatorluk 3000 yılda gelişmeyen teknolojileri geliştirmiş.

Hayaldi Gerçek Oldu
Mesaj tarihi:
Empire zaten çok kısa sürede Republic'in çözemediği bir sürü sorunu çözdü ve doğru düzgün bi hale soktu galaksiyi tabii faşizmi kısıp başına da Thrawn gibi doğru düzgün askeri ama faşo olmayan force morce kafayı jedilara takmamış birini getirdin mi gayet akar yani
Mesaj tarihi:
Peki başka bi soru, şimdi korribanın işgalinden önce sith empire ortaya çıkıyor hatta bi gurup republic gemisine saldırıyor falan. Bu durumda jediların sithlerin geri döndüğünden haberinin olması lazım dimi?

O zabrak master neyin tepkisini veriyor sith empire has returned!!1 diyerek? Adamların eski mekanı korriban zaten, belli yani ilk nereye saldıracakları. Bu kadar mı zekadan stratejiden habersiz bi republic ve jedi order var exileın gidişinden sonra?
Mesaj tarihi:
Valla esas mantıksızlık hayatı kaçmaktan ibaret olan bir smugglerın kalkıp cüneyt arkınlığa soyunması. dediğin yere aynen ben de takılmıştım, sanki hapisten biri çıkmış da sen ne zaman çıktın! der gibi ahanda sithler döndü demek komik olmuş.
  • Yeni Oluştur...