Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben hala jedi olarak başlanmaması gerektiğini savunuyorum.Jedi'dan başka class seçilmez ki ha SWG'deki gibi item piyasasını oyuncular belirleyecekse,en az dmgli kasma silahlarını bile playerlardan temin edebileceksek birde crafterları görürüz oyunda tahminen valla jedi olursa bende jedi olurum öyle diyeyim,feci içimde kaldı ramak kalmıştı jedi olmamıza arkadaşla sdfsad nge oynadım ama kötüydü videoda süper zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 jedi clas ti varken baska klas secillirmi hic. jedi secmiyenin star wars la ne alakasi olabilriki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bunları gördükden sonra kaçarı yok amerika serverlarına kaçmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 eregon2 ye ithafen Şu image size hatası nedir anlamadım. yöneticlerimiz uyumayın alow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bounty hunterlar candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 cengizhan66 said: jedi clas ti varken baska klas secillirmi hic. jedi secmiyenin star wars la ne alakasi olabilriki :) asıl bunu diyenin sw ile ne alakası olabilir ki? swg ilk çıktığında almış oynamış kişilerin çoğu jedi olmadan eğlendi o oyunda. hatta özellikle jedi olmayanlar dahi vardı. bazıları da yavas yavas holocorn kastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 BUGÜN AKŞAMÜSTÜ %99 BETA AÇIKLANACAK! TIK TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 oo yeni oyun geliomuş :P sorularımı sorayım ozaman 1- swg nin sadece 3 tane filmini izledim o da izlemek için. lore more bilmeye gerek var mı? 2- sadece action mı var yoksa uo gibi craft fln olayı olacak mıymış? 3- ne zaman çıkacak oyun belli mi? 4- avrupa serverları olacak mı? 5- raid maid olayları olacak mı wow gibi Evet hiçbirşey okumadım, evden çıkacam birazdan o yüzden :P bi cevap pls bu arada grafikleri wow gibiyse çok iyi. niden derseniz, warhammer,aoc fln grafikleri yüzündne patladı benim için. çok göz yoruyordu, wow un en büyük özelliği o bence. yormuyor akşama kadar oyna sıkmıyor adamı. resimlerden gördüğüm kadaryıla bu oyun da böyle olacak. ayrıca jedi olmasın oyunda, diğerleri napacak herkesi one shot edecek herifler! evet 3 filmden çıkardığım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 warhammer grafikleri yüzünden nasıl patlasın ki zaten kötü grafikleri :) . Bence grafiklerinin wow gibi olması avantaj fln değil. Sonuçta wow cıktıgında bu grafiklere herkes süper diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 aoc ında çok iyi grafikleri olması oyunu tercih etmesini sağlamadı insanların, kime güzel grafikleri var oynamaya devam ediyim bari demedi. Yani güzel grafikleri olsa hoş olur tabikide ama oyunu bekleyen bir çok starwars fan ı için sıralamanın altlarında olucak birşey, sonuçta wow çok iyi olmıyan grafiklerle warcraft evrenini çok iyi yansıtıyordu aynısı neden olmasın. Bakalım bu akşamki açıklama ne olucak heyecanla bekliyorum kaçta olucağını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 akşaüstü diyolar gece 9 dan sonra açıklanır. ben her cuma etkinliğini siteye koymak için beklediğimden (dün elektrik kesildi gece 2 de 3 te cuma etkinliği yayınlanmış) gece 3-4 yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 peh peh peh adamlara bak oyun çıkmadan çizgi romanını sürdüler piyasaya. TOR döneminin 3 yılını anlatıyor bu çizgi roman. rob bla bla yazmış çizmiş. çevirme gereği duymuyorum. okumak isteyen alır. siteye konu ile ilgili anonsları açıcam o kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 lore iyidir havaya sokar, beta açıklanmasını beklemiyordum zaten (tamam umut ediyordum ama beklemiyordum ^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 guden said: lore iyidir havaya sokar, beta açıklanmasını beklemiyordum zaten (tamam umut ediyordum ama beklemiyordum ^^) database uçmuş ben tekrar yazayım. okuyan okusun ben lore more tanımam, dark side işte o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Kronoloji -25.000: Işık hızı keşfedildi Cumhuriyet ve Jedi Düzeni kuruldu -7.000? Dark Jedi’lar sürgün edildi Sith keşfedildi. Sith’in ilk Karanlık Lordu güç içinde yükseldi -5.000 Marka Ragnos’un Ölümü Büyük Işık Hızı Savaşı Naga Shadow, Yavin IV’a sürgün edildi -4.400 Freedon Nadd, Onderon’u yönetmeye başladı -4.350? Onderon’da Beast Savaşları başladı -4.000 Onderon’da Beast Savaşları sona erdi -3.998 Freedon Nadd Ayaklanması -3.996 Empress Teta sisteminde Krath isyanı Exar Kun, Yavin IV’a hükmetmeye başladı -3.995 Ulic Qel-Droma karanlık tarafa geçti Exar Kun, Sith’in Karanlık Lordu olarak anılmaya başlandı -3.993 Sith Savaşı Sith’lerin Soyunun Tükenmesi Exar Kun Yavin IV’da kısılı kaldı -3.975? Ulic Qel-Droma’nın ölümü -2.030 Yeni Sith düzeni Darth Bane tarafından kuruldu -80? Palpatine Naboo’da doğdu -63? Khameir Sarin Iridonia’da doğdu -51? Khameir Sarin, Darth Maul oldu -44? Anakin Skywalker Tatooine’de doğdu -35? Palpatine, Cumhuriyet Şansölyesi seçildi -25? Klon Savaşları Anakin Skywalker, Naboo Kraliçesi Amidala ile evlendi İmparatorluk’un Yükselişi -18 Anakin Skywalker, Darth Vader oldu Leia ve Luke Skywalker’ın doğumu Büyük Jedi Katliamı başladı -6? Asi İttifakı kuruldu Galaktik İç Savaş başladı 0 Yavin Savaşı +3 Hoth Savaşı +4 Endor Savaşı Palpatine ve Darth Vader’ın ölümü Galaktik İç Savaş sona erdi +10 Dirilen İmparator, İmparatorluk’un başına geçti Luke Skywalker, karanlık tarafa geçti +11 Exar Kun’un ölümü bu kronolojide hata varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 exar kun ölümü,luke'un karanlık tarafa geçmesi vs. vs. kötü bir kronoloji,swtürk'te bayağı iyi bir tane vardı oraya bakın hatta; http://www.starwarskronolojisi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 mmo nun malesef 5k yillik hikayesi olmicak bence bosuna yazmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eğer kronolojinin tamamı açık olsaydı sadece old republic bölümünü copy pasteleyecektim,çoğu aklımda gerçi bir ara bayağı okumuştum ama yalan yanlış yazmak istemem. SWTURK bakımda uzun süredir sanırım da yalan oldu site,olmasaydı temizdi o kronoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 luke karanlık tarafa geçmio... han solonun oğlu yeni sith imparatoru oluo... bi site vardı bütün sith leri yazıodu... rda ööle dio... ama unuttum hangi site olduunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ama kronoji bitiyo bazi canlilarin saldirarak yok etmesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 abi luke karanlık tarafa palpatine in klonunu yok etmek için geçio geri dönüo sora benim bildiğim, yaratık dediklerin yuuzhan vong lar olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 lovecraft0Z said: abi luke karanlık tarafa palpatine in klonunu yok etmek için geçio geri dönüo sora benim bildiğim, yaratık dediklerin yuuzhan vong lar olsa gerek yaw, lore lore diyonuz da kimseciklerde tam bilmiyor heralde? neyse ekşıyn zamanı script uyarladım sitede tıkladığınızda jedi ismi üretiyor. biraz değişik ama arada commander, admiral, jedi-master title ekliyor. baya güzel oldu ordan bir parça burdan bir parça iyi ve kısa bir script oluşturdum. benim adıma Count Gutopa çıktı 1 ncide size ne çıkacak bakalım. solda sohbet kutusunun altında bu arada msn canlı destekten taşak geçmeyelim pls. Commander Sad , yaw bunu random ürettiğine inanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 fındık fıstık geleneksel cuma yayını yapıldı. hut gezegeni tanıtıldı ve 1-2 ekran görüntüsü verildi.burdan veya şurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 corrusant isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar