Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahhah combat müzikleri <3

wow animasyonlarına "mükemmel" diyenler de gelsinler bi bunlara baksınlar bance. 85 leveli tek bir kılıç sallamayla oynuyorken bunlar ilaç gibi gelicek heh
Mesaj tarihi:
şu justin tv deki kalkmış sanırım başka link bulursanız ve verirseniz sevinirim ben izlemiştim ama izlemeyen arkadaşlar oldu keşke capsle alsaydım uff
Mesaj tarihi:
1.5 saatlik capture i izledikten sonra MMO lardan umidimi kestim. Epic Heroic Legendary personalized uber super Bioware MMO cutscene den ibaret. Bu da demektir ki bir sonraki wow expansion nina thrall amcayla cutscene ler eklenecek, blizzard profit digerleri fail.
Mesaj tarihi:
Bir faction seçmek zorunlu olacak mı swtorda? Yani Horde veya Alliance olmak zorundasın gibi bunda da republic veya sith olmak zorunda mıyım? Veya republic başladım sith olmak istedim para mı verecem? Var mı bilen
Mesaj tarihi:
Sith inq. sın fakat verdiğin kararlar iyi bir sith inq. veya kötü tarafa yakın bir sith. inq. olabiliyorsun. böyle bir duyum aldım. ki bu da karakter ekranında böyle bir şey var. yoksa questler her faction a göre tamamiyle düzenlenip gider. quest seçeneklerine ne gerek var. !
  • Yeni Oluştur...