Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 abi adam lvl9 da 7 parçalık epic setin eldivenini buluyor :(
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 angut adam öldürdü ya sondaki herifi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 şeyi merak ettim yanlız bu knightlarda hiç mi force olmayacak acaba, amele gibi lightsaber mı sallayacaklar bütün oyun, hoş gerçi daha padawan herif ama bi push pull koyar insan
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ya bişi sorucam böyle ortalıkta dolanırken quest falan yaparken başka bir player'a saldırabiliyor muyuz?
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Belki empire-sith gibi birşey yapılıyorsa olabilir.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 origin worldlere yani adamın quest yaptığı tython a felan karşı faction giremiyo, en azından başlangıç zonelarına, origin dünyalarında başka mevzular için geri dönülcekmiş o yüzden bleli olmaz,
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 herhangi bir f2p oyundan farkı yok gibi duruyor.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 harita da kötü 4 tarafı dağlarla kapalı map nerde hani nerede koskoca gezegen .
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 oyunda eleştirilcek tonla şey varken şunları eleştiriyosunuz ya, mmolar bu yüzden ilerlemiyo, blizzard azerothda uçmayı getirdi, gidip barrensdeki dağlarda piknik mi yaptın gökhan
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yaptım tabi lan ben uçma gelince azerothda her yerini gezdim deliler gibi. her zone un her köşesini
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Yine globalcooldown yine aynı combat mekaniği. noty.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 jedi knight = wow warrior= rage topla vur
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yanlız şu videonun 4chana sızması çok iyi oldu ya bioware zaten tiksiniyor 4chandan şimdi dava falan açmaya kalkar kesin hahahahahaha o videonun hikayesi de şu betadaki bi tip streamlemeye başlıyor. sonra birileri streami /v/ ye linkliyor. /v/tardlardan dolunca streame eleman panik yapıp şifreliyor kanalı ama tabi 1.5 saatlik vod duruyor
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 swtor forumlarına kimse daha başlık açmadı ama release windown topiğinde tartışılıyo şu an, ki modların baktığı bi topic, çok fena ban gelebilir fsds
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 super hosuma gitti oyunun su hali, swoop ile gezme etrafta ustten gemilerin gecisi, swg muzikleri, ohh oh nefis. starting area olarak yeter iste herseyi level 1-510 arasinda gormek istermissiniz gibi haliniz var, yoksa banami oyle geliyor. level 10 a kadar guzel yeter de artar bile. grafik efectler, sesler vs de yerli yerindeymis, video sonucta oyunun kalitesinde olamaz. yihu.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Sparkcaster said: origin worldlere yani adamın quest yaptığı tython a felan karşı faction giremiyo, en azından başlangıç zonelarına, origin dünyalarında başka mevzular için geri dönülcekmiş o yüzden bleli olmaz, ya bu ilk lvllarda safezone olsa ortalık anlarım tabi de inşallah ilerilerde gittiğimiz yerler atağa serbest olur ya. yıllarca ultima oynamış adamın aklına böyle şeyler geliyor tabi sdfsdf o akdar socail point falan diyorlar daha socialı mı var sen orda görevi tamamlarken herifler 10 kişi gelecek, yalvaracan durun ben devam edeyim diye alsana sosyallik. pusuyu kurup geçenlerden haraç isteyecen falan daha ne olsun sdfdasf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 çoğunluk pve serverında oynacak warhammerda olduğu gibi, kusura bakmayın ama chill out şekilde quest yaparken harraslanmak tek bir şeye yol açıyor, harraslanan oyuncunun gidip başka bir yerde quest yapması, bu da pvpyi öldürüyo, o yüzden pvp yapılcak yerler olcak geniş bi şekilde
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 merak ediyodum cevabını gördüm, flashpointlerde dark/lightside point farmlanabilcekmiş, dev şöyle diyor, single playerdan farklı olarak oyuncuların yanlış bir kararlarını değiştirebilecekleri load sistemi olmadığı için değiştiremeyecekleri kararlar yüzünden oyuncuları cezalandırmak istemedik felan diyor.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 pvp sevdasi bitmez sizlerin istedigi pvp oyunuda uretilmez. uretilenlerin hali ortada, gidip oynayabilirsiniz rahat rahat :)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 justin tv'deki videonun 10-15 dakikasını izledim de, resmen wow olmuş bu ya. swg gibi güzel bir örnek vardı keşke onu takip etselerdi. wow killer yapçaz diye, çıkan tüm oyunlar wow clone oluyor artık. tbrks.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 eet aynen. bi de dünya çok boş ve sıkıcı geldi ya bi npc yok bi canlılık yok ne biliyim.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 wow gibi olsun sw dunyasi olsun daha ne isterim, yeni maceraya gerek yok baska lore da denesinler.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kotor gibi güzel bir örnek var, onu takip ediyorlar
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bone said: swg varken neden wow olsun ki? swg guzel bir ornek, ancak, cok da guzel degildi zamaninda, bu forumda binlerce sikayetimiz vardi. kor olur badem gozlu olur misali... ayrica hangi mmorpg yi begendik ki simdi yeni bir sey denesinler, sonuna kadar katiliyorum yapimcilara bilinen tutmus bir ornegi baz olmak yapilacak en dogru hareket, kendi yolunda gitmek isteyen hic bir oyunu begenmedik ama her yeni cikan oyunda yeni bir seyler istiyoruz, conan, warhammer, aion, vs de vs bir suru degisik sey katip cikmaya calisan oyun oldu ama durumlari ortada, rift veya wow gibi olup lore olarak sw yi super versinler , enfes olur. ornegin rifti al sw lore una koy muhtesem olurdu, riftin sikintisi fantasy olmasinda yoksa oyun super, wow clone ama super. en azindan benim icin, begenmeyen olursa da onlar icin baska oyunlar var zaten etrafta, np :)
Öne çıkan mesajlar