Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi simdiye kadarki videolari o kadar begenmemistim ama bu en son paylasilan developer videosunda yeniden umutlandim. Çok güzel ve akıcı gözüküyor oynanış.

karakter animasyonları bayaa güzel gözüküyor, zaten müziklere dicek lafım yok.

düsmana saldırırken veya etrafta kosarken çevreyle karakter etkilesimleri basarili duruyor. En azından karakterlerin ayaklari adam gibi yere basiyor, düsmanlar failhammerdaki gibi frame atlaya atlaya, ortamla alakasiz durmuyorlar.

rifti de aldık gördük ama bi wow kadar oynanabilirlik anlaminda akıcılığı yok.

En azından eylenceli olacağa benziyor.

Tahmini release ne zamandı?
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

gw2 deki theif videosundan sonra bu feci sıkıcı geldi.oyunun başına dallas gibi bir dallamayı koyarsan anca bu kadar olur.

dallas dedin de..

http://www.youtube.com/watch?v=kAHYftmwY0U
Mesaj tarihi:
diablo 3ün 4 kişilik coopu + arenası bile böyle keko mmoları devirmeye yeter. 2012 ve sonrasında çıkacak oyunlar beni hiç ilgilendirmiyo. arada diablo 3 var çünkü.
Mesaj tarihi:
bence MMO'ların bu kadar yoğun olduğu bir dönemi Blizzard sadece Diablo III ile geçiştiremez.. Eğer bu dönemden yine güclü olarak çıkarsa şapkamızı gene çıkartır, Blizzard'ın önünde eğiliriz.. /respect
Mesaj tarihi:
heal ve cast sistemini deiştirmeliler bence.smuggler heal tabancasıyla renew atıyor.consular elinde aksesuar lightsaber,arada sırafa forcepush yapıyor.trooper melee tanklıyor.üstelik bounty hunter ve trooper da healer olabilecekmiş.heal rocket falan atacaklar heralde:P
bence bu sistem az-cok bi şekil değişmeli. belki iyi olmuştur geç çıkması.
Mesaj tarihi:
heal tabancası mı? şimdi han solo nun stormtrooperlara ateş ederken yanlışlıkla heal atması geldi gözüme.. sadece oyunu değil, star wars evrenini de mahvettiler..
Mesaj tarihi:
grafiklerin gideri var, KOTOR lar tadında.bıyık grafiklerini değiştirsinler ama evet.
bir MMO'nun grafikleri çok mükemmel olmamalı zaten.yoksa geniş bi kitleye hitap edemezsin sadece o grafikleri kaldırabilecek makinesi olanlara hitap edersin.bkz AoC
oynanış değişmeli bence ama acil.böyle 4 classla wow cakması gameplay başarısız gayet.
  • Yeni Oluştur...