mardox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sessiz sedasız çıkarsalar daha çok subscriber toplarlardı
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 texture hatası deyin.. Flassh said: omuz üzerindeki lightsaber mi? KillerLord said: evet saber dreagloth said: dnr dan mı alınmış? abi.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dnr değil galiba, gümrük market var bizim burda aynından satıyo
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 lightsaber oldugunu zannetmiyorum onun, heyecanlanmayin hemen.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Yaban ellerde unuttun herhalde Türkçe`yi sevgili arkadaşım Şükrü.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sen memlekette unutmussun galiba sercan amca.
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 saber degil o kullandigi bir onceki sayfada resimlere bakarsaniz bilmemne blade diyor. acik saber mi olur len omuz arkasinda. yok artik yani. oyle bir kapadiniz ki gozleri :)
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 http://images.mmosite.com/bbs/upload/2010/10/18/21ceda87e383504b8521a28f8d3cf67a.jpg resimdeki understudy's blade.
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 resmi koyan oyuncu değil okunduğu kadar veya göründüğü kadar
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 durabilty var ^^ WoWdan güzel işte her türlü. sci-fi wow en kötü. daha ne. çıkmasın ama daha , öss sonrası çıksın
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Şu wow gibi oyun yapan firmaları anlamakta güçlük çekiyorum. Zaten "wow gibi" klasmanında wowdan daha iyi ve oturmuş bi oyun yapmak mümkün değil, o zaman neden bu idda? Acaba bu oyun çok satıp hepimizi yalancı mı çıkaracak?
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 iyi satan malin aynisini yapmanin nesini anlamiyosun ki lan. baktilar is yapiyo, lan biz de buna benzer baskasini yapalim diyolar, sonra benzeri ama kotusu oldugu icin kimse oynamiyo, halbuki benzerini daha iyi yapsalar, az biraz musteri ne istiyo dinleseler, oncekinde neler sorun cikarmis, neler eksikmis bu konulara egilseler, cinliler icin biseyler ekleseler farma marm, tamam.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Kendinle çelişiyosun akila. Wow benzeri olarak piyasaya sürülen hiç bir ürün wowdan daha iyi olamayacak. Biz 4 yıldır oynadığımız için çok bi alıştık ama wow tarafsız gözle bakınca bildiğin aşırı iyi tasarıma sahip bi oyun. Yok EZ modmuş yok wotlk aoe festmiş arenada denge yokmuş bunları geç, oyunun genel tasarımı konseptleri sesleri müzikleri falan bütün rakiplerinden fersah fersah ötede. Eleştirecek bişey bulamayınca tier setlerin grafiklere sardı insanlar düşün. O da sürü psikolojisi zaten heh. Eve çok tutsa onun daha iyisini yapmayı anlarım, AoC çok tutsa onun da daha iyisini yapmayı anlarım, ama şu kotor3ün tutmayacağı o kadar açık ki yüzbaşı aşikar gelse tenezzül edip 3-5 kelime konuşmaz.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 onu diyorum iste, daha iyisini yapamiyolar, ama tutan konsept bu demek ki. farkli bisey yapinca da olmuyo cunku.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sw farklı konsept olsa, her türlü tutardı gibi geliyor bana.
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 dreagloth said: dnr dan mı alınmış? ahahahahaa çok iyi :D bu arada... adama bakıyorum az çok orantılı bi vucut yapısı var..sonra ellerine bakıyorum..bildiğin osmanlı tokatı atmak için mermerde falan yeni çeri mantığıyla çalışılmış büyütülmüş el görüyorum..saberı tutucak kısma baktığımızda bildiğin herifler saberın orayla uğraşmayalım elleri büyütelim iyidir böyle gibi bişi olmuş be :S nerde o güzelim elegent kücccük minnik saberlar, elinde tutuğun kısım kafadan büyük olurmu be? peh
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 wowun kötü olduğu BİRSÜRÜ şey var. en basitinden karakter animasyonları :) muazzam falan değil , sadece insanların istediği şey buymuş diyip geçiyoruz...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ya şöyle abuk sabuk şeyleri eleştiriyosunuz ya wowda o kadar eksiği varken
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 dreagloth said: sw farklı konsept olsa, her türlü tutardı gibi geliyor bana. biraz fark var gibi aslında. lightsaber dışında melee karakter yok , bu ilk aşamada iyi. cover olayları ve animasyonlarda hareketlilik var. bunu da sayabiliriz. "yalnız başına kasmak" tek yol değil , bu da güzel. durability olması demek , bir şekilde diğer oyunculara muhtaç olmayı da gerektiricek gibi duruyor (en büyük umudum) şahsen end-game adamı olmayan biri olduğum için , tatmin edicek gibi duruyor beni. tatmin etmeyenler için de wow var zaten :)
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 tunç sende swg zamanında ' jedi dışında melee karakter mi olurmuş ' diyenlerden miydi yoksa ? sw dünyasında melee karakter sürüsüne bereket var abicim, kesinlikle bu oyundaki class sistemi çok çok daha iyi olabilirdi. hadi wow'dan özenmişsin, bari tam özen, 8 tane birbirinden bağımsız ( hadi sith ve jedi benzesin de ) class yaratıver. ya da class'ların sayısını arttır da 4 tane class birbirine bu kadar benziyor diye bağrınmayalım biz de burda.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 star wars evrenindeki bir dolu melee karakterden benim de haberim var deno. ama MMO dünyasında en çok dikkat ettiğim şey , classlar ararsındaki dengenin mantığı örneğin "meteor yağmuru" cinsinden "büyü"lerin misslemesi gibi saçmalıklar , veya çıplak adamlara karşı en alt düzey jedilerin ışın kılıcı ile galip gelememesi gibi olaylar olmasındansa , oynanabilir class olarak oyunda bulunmamaları çok daha mantıklı. sonuçta bahsettiğimiz melee karakterler , jedi karşısına çıkmaktan daha temel ihtiyaçlara sahipler , ve sanmıyorum karşılarına jedi çıktığında "buff"lanıp hurra diye saldırıcaklarını. ha bu temelde , zaten jedi olan oyunda denge aramamak gerekir ama o başka mesajın konusu :)
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hayır dediğine katılmıyor değilim, söylemeye çalıştığım şey bir şekilde melee karaktere ihtiyaç duyulması, ve doğal olarak jedi dışında da bir melee karakter koyma gereği. atıyorum oyunda trooper range tank görevi görüyor ve bana gerçekten garip geliyor bu durum. mob'u ya da karakteri üstüne çekme görevini anlarım da, bunu yayınlanan gameplay videolarından gördüğümüz kadarıyla target'in karşısında durup, sürüyle blaster ışını yiyip istifini bozmadan devam etmesi gibi durumlar. ya da madem melee karakter koymuyorsun, bırak jedi o işi yapsın, en azından daha mantıklı olur. swg'nin ilk zamanlarındaki class sistemi, her ne kadar eleştirenler de olduysa da, çok çok iyi bir sistemdi. hatta ve hatta sıra dışıydı. günümüz mmo'larından çoğu bu tip sistemleri gereksiz ve dengelemesi zor olarak görüyor, ama kimi zaman bu kadar santimi santimine denge isteyen kim diye de sorasım geliyor.
Öne çıkan mesajlar