Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Craftingde yok diyenlere kapak craft edicem oyun ciktiginda, craftingde var; )

http://www.massively.com/2010/06/15/massivelys-exclusive-swtor-interview-starships-pvp-and-craft/

Ozellikle mightye xxxxxxxl kapak yapicam free.
Mesaj tarihi:
Kanun adamlar diyordu ilk aşamada düşünmüyoruz diye, fazla korudunuz oyunu yalnız, burada kimse şirket içinden bilgi sızdırmıyor, onlar ne derse onun yansımaları ki hala tatmin edici açıklamalar yok, neyse gameplay`i görelim bir sonra konuşuruz.
Mesaj tarihi:
korumami ? yok be adamim banane , geyigine is ceviriyoruz burada ustune alinma hemen, sonucta sizlerede bakarsak devamli single zart zurt diyip duruyorsunuz sanki sirket icinden haber aliyormussunuz gibi, yillarin firmasini mmo yapmamakla bile sucladiniz , banane isteyen istedigini desin ben mighty harci isim vererek kimseye yazmiyorum bile ama komik olan bir sey su ki yillarin oyun yapimcilarinin su forum ahalisi kadar mmo bilmediklerini bile okudum nerde ise. her saniyede mighty ile ventte beraberim orada gerekli muhabbeti yapiyoruz buradan geyik fasa fiso.

sonucta forum , tanimadigim, ismini bilmedigim, sahsiyetini gormuslugum olmayan adamin yazdigindan yorumundan banane :) yaziyoruz iste oyle.
Mesaj tarihi:
"At the BioWare LucasArts presentation at E3 today, Jake Neri confirmed that players will get their own ships in Star Wars: The Old Republic. The ships are huge and will be able to house a player with comfort. BioWare also hinted that we'd be able to socialize in the ships."

Space Ship'ten Ev olur mu :D? Ama kendi gemimizin olması güzel bir ayrıntı olabilir...
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

http://www.massively.com/2010/06/15/massivelys-exclusive-swtor-interview-starships-pvp-and-craft/

cık cık olm ben avukatım benimle girme bu tartışmalara :)

bak şimdi istersen 67. sayfaya istersen hatırlatma amacıyla kendimi alıntıladığım 167. sayfaya git orada craft için ne yazmışım daha doğrusu bioware RESMİ olarak ne açıklama yapmış bir daha oku :)

edit 1:birde uzay için yaptığım yoruma bak sonra bu cevaba bak

One of the things people have been asking -- especially since the ships came out yesterday -- can you fly them through the galaxy? Do you fly them? Can you go through space? How is space implemented in the game?

As far as space goes we are not talking much about that. We talk about the player ships. Every class will have their player ship. Which is really cool -- kind of their central base for things. That's pretty much where we like to have it because we are actually working right now on some cool stuff for space, and we'd rather talk about it when we get it finalized. If everyone thinks about Star Wars there are always components we have to have. We have ships! We may have other things.

Edit 2: Dün yaptığım artık hot basin,coronet gulch ve nabo valleyde takılırsınız yorumu ve senin verdiğin sie cevabına karşı

Now with the PvP War Zones, they are going to be instanced as well?

The PvP War Zones are very similar to what you see in WAR and WoW.
Mesaj tarihi:
bi developerın konuşurken sürekli WOW gibi diyerek cümle kurması çok kötü bi impression bırakio bende ya

istedii kadar benzesin anlat abi böle böle die, WOW Gibi falan deme sürekli ayıp .
Mesaj tarihi:
1- Uzay gemileri olacak, büyük ihtimal Ev olacak.
2- Uzay üzerine çalışıyoruz demişler neyse..
3- Craft sistemi aynen WoW'daki gibi olacak..
4- PvP sistemide bölge bölge yani aynen WoW.
5- Adamlar Wow benzeri bir oyun için bu kadar uğraşcağına verselerdi blizzard'a?
Mesaj tarihi:
oyun wow clone u olursa ben öper başıma koyarım her nekadar herkes wow a laf söylesede wow çok güzel bir oyun ve özelikle vanilla wow mükemmele yakın çıkmış bir oyun.

wowda açık alanlar var instancing dungeonlarla sınırlı hiç loading ekranı görmeden koskocaman kıtalarda dolaşıyorsun vs. bunu yapabileceklerse bioware in elini öperim benim düşüncem eq2 vari 3 adımda bir loading ekranı çıkabilir korkusu.
Mesaj tarihi:
Evet Age of Conan da da dediğin gibi 3 adımda bir loading ekranı çıkıyordu :( Umarım bunda böyle olmaz. Yanlız Craft wow daki gibi olmasın... drop çıkan malzemeye göre caft. heşeyin kalitesi belli olacak. Farklı bir şey düşünmek zor. Büyük boss larda büyük droplar. Çıkan malzeme kalitesine göre craft olamıyacak .. peh.. zevkli değil.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Kanuni said:

cık cık olm ben avukatım benimle girme bu tartışmalara :)

bak şimdi istersen 67. sayfaya istersen hatırlatma amacıyla kendimi alıntıladığım 167. sayfaya git orada craft için ne yazmışım daha doğrusu bioware RESMİ olarak ne açıklama yapmış bir daha oku :)

edit 1:birde uzay için yaptığım yoruma bak sonra bu cevaba bak

One of the things people have been asking -- especially since the ships came out yesterday -- can you fly them through the galaxy? Do you fly them? Can you go through space? How is space implemented in the game?

As far as space goes we are not talking much about that. We talk about the player ships. Every class will have their player ship. Which is really cool -- kind of their central base for things. That's pretty much where we like to have it because we are actually working right now on some cool stuff for space, and we'd rather talk about it when we get it finalized. If everyone thinks about Star Wars there are always components we have to have. We have ships! We may have other things.

Edit 2: Dün yaptığım artık hot basin,coronet gulch ve nabo valleyde takılırsınız yorumu ve senin verdiğin sie cevabına karşı

Now with the PvP War Zones, they are going to be instanced as well?

The PvP War Zones are very similar to what you see in WAR and WoW.

bir avukat olarak sunu da anlarsin herhalde :P adamlarin single player demelerinden kasit sanirim su :

Will there be questing with small groups?

You'll be adventuring. You'll be adventuring with a party, absolutely.

Would it be required?

No, it's not required, but like anything you get better rewards. But it's not required. You can play our games single-player, like you can with WoW. The issue is we like to encourage people to group, and we'll have a lot of mechanics in our game that will actually do that.

solo play olmasi gereken seyi single olarak soyluyorlar.
Mesaj tarihi:
yahu sen ne diyon. Türkiye bütçesini elinde tutan adam teğetin ne olduğunu bilmiyor bu ülkede. o 869 milyon dolarlık şirket başkanı SP ile SGP arasındaki farkı bilmese ne olcak.
Mesaj tarihi:
http://www.swtor.com/media/trailers/player-ships-old-republic

Gemiler beklediğimden büyük.

ilkbahar 2011de oyunu satın alabileceğiz.
grup combatı biraz gösteriyor videolarda.
http://www.swtor.com/news/news-article/20100614_001#close
Mesaj tarihi:
Kış başı gibi olur sanki ama daha erken de olabilir beta.Direk çıkış tarihini, ne zaman raflardan satın alırız diye sordular çok net 2011 ilkbahar dedi Dallas( 2. video son dakikalarda).Yavaştan bilgisayar toplamam lazım o zaman.
Mesaj tarihi:
craft ve loot için tek isteğim , SWGdeki gibi bir denge olsun.

tamam o kadar komplike bir sistem olmasın , ama "dragon" öldürdüğümüzde üstünden "çorap" çıkmasın.. zaten hal-i hazırda üretilen çorapları güçlerindiricek bir "reagent" çıksın.

ama boşuna yazıyorum tabi bunları.
  • Yeni Oluştur...