progamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HYz7BxXUuJU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 geçen senekinin yanında çok zayıf kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KgvzSDcCH4g bu çok daha iyi olmuş ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 güzelmiş, hllteam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.swtor.com/media/trailers/hope-cinematic-trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.gametrailers.com/e3/livefeed/ea bgler vs sonlarına doğru 1:05:00 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 player spaceship ve battlegrounds pvp , mighty morariyormusun nedir zaman gectikce :P http://www.massively.com/2010/06/14/e3-reveal-player-spaceships-and-pvp-battlegrounds-in-swtor/ avsum olcek, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Hala sp kanuni hala sp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bakis acinizi degistirirseniz mp olarak da gorebileceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 CusTodeM said: http://www.swtor.com/media/trailers/hope-cinematic-trailer ÇOK İYİ be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 doublepostawesomeness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Harika. Trooper bile açmalı bence. O ne güzel silahlar öyle ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mighty_THoR said: geçen senekinin yanında çok zayıf kalmış Kardeş kesinlikle sana katılmıyorum. BG muhteşem ! Player Spaceship ! . Trooper larda görünen zayıf kalmıyor. Reepubliic ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 agustos sonu ben bu oyunu OYNARIM ARKADAS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Hangi ağustos sonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 full mmo veya single olması farketmez benim için, hatta single-vari olursa daha iyi olabilir benim açımdan. ama lightsaberı elle blocklayıp hadouken çekmek pek olmamış :) bir de oyun içi grafikleri umarım daha geliştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 maxrep said: Mighty_THoR said: geçen senekinin yanında çok zayıf kalmış Kardeş kesinlikle sana katılmıyorum. BG muhteşem ! Player Spaceship ! . Trooper larda görünen zayıf kalmıyor. Reepubliic ! ben cinematic den bahsediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kanunu ben bunu kaba etimden yazmıyorum ign söylüyor :) Mighty_THoR said: (td) BioWare continues to insist that Old Republic can be played as a single-player game if you are the type who likes buying Massively Multiplayer games for the express purpose of not playing them correctly. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dreagloth said: Hangi ağustos sonu? gamescom agustos 18-22 cologne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oha o aduket ne öyle ya hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Evet aduket ve elle lightsaber bloklamak olmamış ama video güzel olmuş :D bioware biliyor bu işi. İnşallah aynı başarıyı gameplay'de yakalarlar da oynayacak bi şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mighty_THoR said: maxrep said: Mighty_THoR said: geçen senekinin yanında çok zayıf kalmış Kardeş kesinlikle sana katılmıyorum. BG muhteşem ! Player Spaceship ! . Trooper larda görünen zayıf kalmıyor. Reepubliic ! ben cinematic den bahsediyordum Bende dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Aduket değil yahu. Karşındaki Dark Lord. Tek eliyle force değilde iki eliyle force atıyor. Daha güçlü yapması gerek. vs. vs. Sizde karanlık taraf seziyorum. Evet inşallah aynı başarıyı oyunda da yaparlar bizde coşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Cinematic cok guzel de, MMORPG cekemeyecegim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 maxrep said: Aduket değil yahu. Karşındaki Dark Lord. Tek eliyle force değilde iki eliyle force atıyor. Daha güçlü yapması gerek. vs. vs. Sizde karanlık taraf seziyorum. Evet inşallah aynı başarıyı oyunda da yaparlar bizde coşarız. heyyy aklından bile geçirme bana aduket atmayı valla çarparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar