nocturna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Su an yapım asamasında olan www.ekmekarasi.net adlı sitemizin gelecek planlarında biri olan nostalji oyun serverlarının(doom 95 gibi) tutup tutmayacagı hakkında supheliyiz.Bunun icin degerli paticik forumuna bi danısıp nabız yoklayayım dedim.Bu kadar eski oyunları özleyenler varken eglence icin doom kapısmak iyi olmaz mı sizce??[signature][hline]Back in time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ya olur da planlı olursa olur yoksa doom serverina giriyeyim kine der mi kine kimse[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 TF acin :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 süper olur.. duke nukem 3d ve blood isteriz özellikle.. ama söyle birsey var. çalisan versiyonlarini nerden bulcaz? eski dos oyunlarinin xp'de israrla çalismama olayini nasil halletçez?[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bu ise girisirsek siteye de download bolumu acmak gerekcek yada link verilecek boylece sorun ortadan kalkacak zatenbu oyunlar netten kolayca download ediliyor.doom 95 4.5 mb civarında[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 iyi bir nabız yoklaması, blood isterim ben de! bu oyunlarda multiplayer falan var mıydı ya?[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Evet Blood'ın mpsi var çok güzel, duke nukem 3d, shadow warrior, CS 6.0 beta yada altı serverları çok güzel olurdu. Canım Blood çekti şimdi yahu beğendiniz mi yaptığınızı? Akimbo Tommygunlarım nerde benim?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 onerilere devam beyler[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 isteyenlere duke nukem 3d ve başka oyunları olduğu cd hazırlar ve gönderirim. zaten 1 cd ye 6-7 oyun sığdırabiliyorum. isteyenler pm atabilir.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hehe biz de tam kuzenle evdeki aletleri bağlıyıp duke çevirelim diyecektik, bence de hoş olur böyle ufaltan silahla ufaltır üstüne basrız milletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Valla postal olsa güzel olur. Bide ben jazzjack rabbit 2 nin hastasıyımda benden başka oynayan olurmu bilemem :p[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies Muhendis Atlantean Anarchy Online Enginar Lionna Lineage 2 Orange Meteor Prime City Of heroes Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 postal direct connect ile oynanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Jazz Jack Rabbit 2'nin bir sürü modu var ve lag olmuyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 jj rabitte üzerim hepinizi ;)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 quake1 de olsun hatta belki eski stratejilerden de olabilir[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Evet QW olursa çok güzel olur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 öncelikle nette bulunuyor demişsiniz de bende şunu merak ettim siz bukadar dosyayi ( mesela 99.5 mblik bir dosyayi) nasil ve nerede host edeceksiniz .. site acıcam demek altyapıyı kurmadan kolay değil ... . çünkü hem yeteri kadar geniş bir host bulmaniz lazim hemde bandwith 'ten batmamaniz lazım ... ha eyer nette bulunuyo biz oraya diker HOTLINK atariz siz o adamlarin serverindan çekersiniz derseniz bu hırsızlık tır , haberiniz olsun ... nabız yoklamasi öncesi gerekli altyapiyi hazırlamaya bakın siz ... çünkü abandonware siteleri ( en efsanevi olanlari bile) çok zor ayakta kalıyor ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 p2p lar eski oyun kaynıo Settlers 1 i bile buldum[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 site zaten acık fakat hala yapım asamasında herhangi bir yazı yok.zaten dedigin hırsızlıgı zaten yapmayız.bu sadece bi yoklamaydı.insnların ne diyecegini hangi oyunları istediklerini merak ettik.zaten gidip de 10 tane oyun olanserver acamayız.[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 p2p'ler eski oyun kayniyor da, xp de hepsi dogru düzgün çalismiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 şahsen diablo 1 isterim, çok hoş olurdu oynardım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bir bölümünün xp de çalışabilmesi için patchleri var diğerlerinide 98 de çalıştırırsın settlers1 ve quake çalışıyo ama xp de[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: arcane, 25 Nisan 2004 18:07 tarihinde demiş ki: şahsen diablo 1 isterim, çok hoş olurdu oynardım ben :) diablo 1 hala battle nette oynanıyo ve hala oynıyanlar var ( mesela ben ) sadece update edion 1.09 a oluyo bitio çat battle nettesin .. .eskiden dial upla takıla takıla oynadiğimiz oyunu şimdi birde yüssüz yüssüz 16kbps dload yaparken oynuom 8kbps ayirip :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 iyi o zaman bana superfrog patchi bulsana.. ugrastim didindim ben bulamadim.. hep birlikten kuvvet dogar kuveyt de dogar küvet de.. karistirmayalim[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 cs nin eski versionlarından biride güzle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar