Gallant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 FBI in CBI gibi kabiz olmamasi lazim Kanuni hakli bu konuda. Ama bolum fena degildi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bize yeni bolumlerde abimizin fbi dan ustun oldugunu cok daha farkli sekillerle gostermeleri lazim. 3. dakikada bulunan kaniti dizinin sonunda izleyerek bir yere varmamalari gerekiyor. hatta bunu yapanda eski cbi ajani. vay oyle fbi in ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Gözünüzle izleyin 3. dakikada buldukları kanıt değil izlenen, kanıt olarak o kameranın sadece baskın anına bakıyorlar o kadının kameranın yerini bildiğine dair bilgiye tüm kayıtları incelerken daha sonra ulaşıyorlar. Bu da gayet normal, baskın varken dur bir hele baştan başlayalım izlemeye belki iş çıkar mı deselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 gozunlemi izliyorsun sen. e herhalde anladik onu. yani diyorsun ki sen, kamera kaydini buldular ama kaydi incelemeleri gunler surdu. hatta onu inceleyende zaman zaman dis gorevde olan cbi eski polisi. cunku fbi da ondan baska kaniti izleyen gorevli yok. normal tabii amerika durgunluk doneminde ekonomide. hatta ileri hizli al tusu bozuk ve tv de bozulmus olabilir. herneyse benim asil anlattigim konuyu anlamis olman lazim. fbi abi bu. adam motorun ses kaydindan arabayi, goruntudeki yuz eslesmesinden 3 saniyede kisileri, uzaydan new york yazisini veya ben burdayim yazisini buluyor. hani jane yazmisti sikindirik bir caddenin kucucuk bir sokagina ve fbi a bu bir isaretti. daha vereyimmi ornek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Acikcasi Jane FBI a gecince CBI tadinda bolumler yerine daha cok alengirli bolumler bekliyoruz. Zaten Red John da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 uluslararası silah kaçakçıları, terör örgütleri falan bekliyorum ben de. yoksa gidip hala kıskanç sevgilinin golf sopasıyla sevgilisini öldürdüğü bölümler çekerlerse canı cehenneme o cia'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 aynen imam ve gallant. pek spo degil.. 2,5 metrelik insanlara uygun asilmis aynayi bularak pirim yapmasin yemezler. hatta bu aynayi kullanan hatunda her nedense 165 boyunda falan. o aynayi kullanmak icin neden kasmissa. trilyoner el aynasi yok falan :D pencereyi ac ates et o kadar plan yap ama o kadar malsin ki o koca bosluktan gecireme pervaza isabet ettir ki cho zekice o sacma tezgahi bulsun. chonun gelistigini sanalim bizde. hatta malligin o kadar ust ki silahdaki el izini sil ama kapiyi elinle ac disari cik. ne olacak. alti ustu fbi, parmak izi de alamaz onlar koca evden. abi.. inceledikce tutulacak yeri yok su bolumun. bunlari yiyenlerde var tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben 6 sezon nasıl izlemişsimiz bırakmadan ona şaşıyorum bu kadar yüksek standartlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 o kadar kotu degildi be abi eglenceli yani de, hani belki ben fbi a gecince jane orada daha bir bizi etkileyecek sandiydim sherlock holmes tarzi. ama adam fbi a gecti cbi nerdeyse fbi dan iyi ekip olarak :P jane>fbi>cbi olmali. bunuda iyi kurgulamalilar. hatta jane cozene kadar fbi cozmeli falan arada rekabet olacak nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Hmmmmmm Bj rj mj wfj ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 rj den geriye kalanlar. Van pelt le risby bu sezon taklayi atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 valla bölümün başında "hadi grace hadi wayne çıkın bir yerden" diyerek izledim lol. blake olayları bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Sezon arasına girmiş, 9 mart yeni bölüm. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Amanda Righetti yüzünden başladım diziye, daha yeni ilk sezon bitti. ama ana konu çok ağır ilerliyor RJ meselesi özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Son sezona gelene kadar öyle devam edecek, şanslısın gene yıllarca beklemeyeceksin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 peki her bölüm böyle mi ilerleyecek ya, jane çıksın çözsün çaktırmasın lisbon yok yeaaa desin höt olsun sonra... yani ilk sezon 23 bölüm bildiğin böyle geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 %75'i o tarz, arada metaplot bölümleri oluyor işte çeyreği filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 s4 e kadar zıpoylır ya şimdi bu kristina frye a noldu? hatun zombi halinde geldi cbia, ayin yaptı bizimki karı öldüm ben dedi... sonra noldu bu gacı? ben ona takıldım acayip. geri geliyor mu ileriki sezonlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hayır. öyle kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Devam ediyor. 6-13 Vay be, geçen hafta tam laroche'u düşünmüştüm, içime doğmuş resmen. Son 10dk' death flag açıp sonra da yattı. Her ne kadar bizimkilere pislik yaptıysa da egzantrik bir karakterdi, üzüldüm. Eski oyuncuları temziliyorlar bu sezon vay be. İlginç hal aldı hepten. jane ya herkesin gönlünü aldı, abbott ve voltran lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 +1 Voltran sahnesi epey bir tebessum ettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 14 Abov, çok pis yerde bitti. Tam ekip yeniden toplanmışken birşey olmasın grace'e. :( O şüphelilerden tamamen alakasız biri olacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bütün kötü düşünceler sahibine dönsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Kilit yerde bitirdi bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar