Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mentalist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yıl 2013 hala jane ile aşık atmaya çalışanlar var. En güzelini cho söyledi. Yalnız rigsby ile van pelt bir yerden bağlanmalı, böyle olmaz.
Mesaj tarihi:
bencede gelmesinler en azindan pelt. kalas gibi hatun.. hadi digeri shrek gibiydi, eglenceliydi cho ile de, hatun no!

bolumde ortalama geldi bana.

degisen bir sey yok pek ilerki bolumlerde insallah azili dusmanlar bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
Ocaga kadar yok mentalist malesef.

Rigsby neyse de Sam napican Van Pelt i yahu. Rigsby ile Cho destekliyordu zaten onun oldugu sahneleri. Ha Van Pelt ten bosalan hatun boslugunu baskasiyla doldursunlar dersin katilirim :)

Bence gecisi biraz daha yavaslatmalilardi(3-4 bolum). Her sey cok oldu da bittiye geldi.
Mesaj tarihi:
meh sezon arası kötü olmuş.

van pelt gayet iyiydi ya, o yeni kim midir nedir çöp direkt. onunla dolduracaklarsa yerini yuhalarım. rigsby, cho, van pelt bunların birbirine uyan bir kimyası vardı, o coyote moyote yerini doldurmaz yani.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu hafta sonu başlıyor pazartesi izleriz. Özledik. Bu bölümün Plotu:

Jane and Lisbon have some intense talks about their potential future, while Cho finds a new girl.

Mesaj tarihi:
Gayet iyi bölümdü, bunda ne kusur buldunuz?

hayır 6 sezon red john izledik sanki, ufak tekli amatörce cinayetler vardı hep. Bu gene mafya işi filan büyük çaplı.
Mesaj tarihi:

Ne bileyim diziyi izliyorsun en sonunda aynanin arkasindaki kamera kaydini buluyorsun. La bi git ilk basta bakmadinizmi hic. Hadi bizim deha tek fotodan cakozladi manzarayi da fbi kamera kaydini kontroldemi etmiyor be ya.. Resimden buldun ne diye kastin 45 dakika hani daha kapsamli olsun istiyorum ben..

• Yeni Oluştur...