Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 fbi seri katillerinimi takip edecek acaba.. belki o sekilde cekilir dizi rj sonrasi. fbi sonucta osuruk cinayetle ugrasmazlar pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 evet kanuni, ben de öyle olabilir sanıyorum. yalnız jane illa ki delayed fireball koymuştur, bence o kopyalar boşa değildi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Adamım Cho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://9gag.com/gag/aPvg7eV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gayet insaflı koşullar, abbot adam ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Hehehe, bende o pecetenin tamamini gormek istiyordum:) Hakkikaten kosullarda bir numara yok, Abbott un bu kadar tiri viri yapmasina gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 fbi'in nezarethanesinde de kamera mikrofon falan yok di mi? ooldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 en iyi bölümü olabilir. COYOTE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Yıl 2013 hala jane ile aşık atmaya çalışanlar var. En güzelini cho söyledi. Yalnız rigsby ile van pelt bir yerden bağlanmalı, böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu sezon bir daha gelmezler. iyi oldu pek birşey katmıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Tabletten niggayouserious.jpg arayıp bulmam zor şimdi ama koydum varsay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bencede gelmesinler en azindan pelt. kalas gibi hatun.. hadi digeri shrek gibiydi, eglenceliydi cho ile de, hatun no! bolumde ortalama geldi bana. degisen bir sey yok pek ilerki bolumlerde insallah azili dusmanlar bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ya grace illa lazım, non-negotiable! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Şimdi Ocağa kadar yok mu Mentalist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ocaga kadar yok mentalist malesef. Rigsby neyse de Sam napican Van Pelt i yahu. Rigsby ile Cho destekliyordu zaten onun oldugu sahneleri. Ha Van Pelt ten bosalan hatun boslugunu baskasiyla doldursunlar dersin katilirim :) Bence gecisi biraz daha yavaslatmalilardi(3-4 bolum). Her sey cok oldu da bittiye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 meh sezon arası kötü olmuş. van pelt gayet iyiydi ya, o yeni kim midir nedir çöp direkt. onunla dolduracaklarsa yerini yuhalarım. rigsby, cho, van pelt bunların birbirine uyan bir kimyası vardı, o coyote moyote yerini doldurmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Cho dışındakiler gitsin bence yan ekip olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 van pelt voleybolcu gibiydi kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bu hafta sonu başlıyor pazartesi izleriz. Özledik. Bu bölümün Plotu: Jane and Lisbon have some intense talks about their potential future, while Cho finds a new girl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Boyle devam edecekse bitsin bu sezon.. Bulsunlar bi tane daha john mike bok pusur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 altın yumurtlayan tavuk kesilir mi kanuni. hiç mi öğrenmedin blizzort'dan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ya sokayım kanepeye ne mesele oldu arkadas. İlk dakikadan daraldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Oda dogru da boyle giderse maliyeti cikarmaz bu dizi.. Bekleyim gorelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Gayet iyi bölümdü, bunda ne kusur buldunuz? hayır 6 sezon red john izledik sanki, ufak tekli amatörce cinayetler vardı hep. Bu gene mafya işi filan büyük çaplı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ne bileyim diziyi izliyorsun en sonunda aynanin arkasindaki kamera kaydini buluyorsun. La bi git ilk basta bakmadinizmi hic. Hadi bizim deha tek fotodan cakozladi manzarayi da fbi kamera kaydini kontroldemi etmiyor be ya.. Resimden buldun ne diye kastin 45 dakika hani daha kapsamli olsun istiyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar