Chewy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Özellikle bugunlerde duş alırken veya diş fırçalarken dikkat ettim sudan inanılmaz irenç bi koku geliyor.Bizde mi bi sorun var diye düşündüm ilk başlarda ama arkadaşımının evinde kaldığımda aynı kokuyu onlardada farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Melihçiğim gizli gizli işiyormuş şebekeye. 2 hafta sonra Lolol sidikli suları içirdim kimsenin ruhu duymadı diye açıklama yapacak. Böyle sorular sorup adamın eğlencesini bozma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ohhh. var ya bu kaç aylık mevzu. ama apaçilerle uğraşmayayım diye söz etmiyodum online ortamda. evet leş gibi kokuyor. iğrenç kokuyor. ama duşta falan farkediliyo bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ankaranın suyu ile sulama yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben dus almadan once 10dk bırakıyorum boyle bi sarı su akıyo,ayrıca dedigin gibi kokuyor.melih san zehirli suyla oldurup zombilerle ankara cumhuriyetini kuracak feci fantezi planlar seziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 suyun rengi ve kokusu 3 $eye bagli. 1- $ebeke suyu kirli 2- Apartmaninizin deposu kir ve tortu dolu 3- Termosifonunuzun ici tortu ve pislik dolu 2 ve 3 yillar gectikce ya$anan problemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 "ş" harfine ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ehueheheh bir ay sonra açıklar "ben chp'lileri denedim bakalım kanalizasyon içirdiğimizi farkedebilecekler mi" diye euheueh. ha benim ankarama ha benim akp yandaşlarıma, hadi bi daha seçin yürüyün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ankaranin suyu esek olusu gibi kokuyo ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ankara'da su boyle artik. Kokuyor, icilmiyor. Ote yandan melih de kizilirmaktan su getirdim diye reklamini yapmaya devam ediyor. Nasil is ben de anlamadim, secimde anlasilir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 goturup test yaptirsaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kendi kuyum ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bildiğin pas kokuyor, tadıda paslı (paslı tat?).. ben bizim evin boru hattındaki paslanmadan kaynaklanıyor diye düşünüyorum, sarı sarı akıntılar duvarı boyamış falan.. bilmiyorum senin bahsettiğin bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bizdede sıcak su resmen pas rengi akıyor ama muhtemelen bizim depodan kaynaklı birşey. Ve sadece sehir suyu kesildiginde depo kullandığımızda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kokusunu almadım daha ama, tadı çok garip, duşta felan ağzıma gelince diksiniyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar