Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada su kokusu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özellikle bugunlerde duş alırken veya diş fırçalarken dikkat ettim sudan inanılmaz irenç bi koku geliyor.Bizde mi bi sorun var diye düşündüm ilk başlarda ama arkadaşımının evinde kaldığımda aynı kokuyu onlardada farkettim.
Mesaj tarihi:
Melihçiğim gizli gizli işiyormuş şebekeye. 2 hafta sonra Lolol sidikli suları içirdim kimsenin ruhu duymadı diye açıklama yapacak. Böyle sorular sorup adamın eğlencesini bozma lütfen.
Mesaj tarihi:
ben dus almadan once 10dk bırakıyorum boyle bi sarı su akıyo,ayrıca dedigin gibi kokuyor.melih san zehirli suyla oldurup zombilerle ankara cumhuriyetini kuracak feci fantezi planlar seziyorum.
Mesaj tarihi:
suyun rengi ve kokusu 3 $eye bagli.

1- $ebeke suyu kirli
2- Apartmaninizin deposu kir ve tortu dolu
3- Termosifonunuzun ici tortu ve pislik dolu

2 ve 3 yillar gectikce ya$anan problemler.
Mesaj tarihi:
ehueheheh bir ay sonra açıklar "ben chp'lileri denedim bakalım kanalizasyon içirdiğimizi farkedebilecekler mi" diye euheueh. ha benim ankarama ha benim akp yandaşlarıma, hadi bi daha seçin yürüyün :D
Mesaj tarihi:
Ankara'da su boyle artik. Kokuyor, icilmiyor. Ote yandan melih de kizilirmaktan su getirdim diye reklamini yapmaya devam ediyor. Nasil is ben de anlamadim, secimde anlasilir artik.
Mesaj tarihi:
bildiğin pas kokuyor, tadıda paslı (paslı tat?).. ben bizim evin boru hattındaki paslanmadan kaynaklanıyor diye düşünüyorum, sarı sarı akıntılar duvarı boyamış falan.. bilmiyorum senin bahsettiğin bu mu
  • Yeni Oluştur...