Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Çocuk bişey demediyse durumdan haberi vardır. Bir nevi suç ortağı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kitana said: ee sözlenelim bahsini o açtıysa neden 2. kişi sen oluyorsun? akli dengesi bozuk mu bu kızın? saçma kişilerle arkadaşlıklar yapıyorsunuz bence. bence de said: tabi sizin kararınız. beni alakadar etmez. hmm.. beni de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sir Clexcier said: oha lan ben olsam o kızın hayatını zindan ederdim allah belani versin allah kahretsin etc. takmamak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 BeIlow said: 3 aydır bir çıktığım vardı. yüce rabbim bu nası bi tanımlamadır. naber lan çıktığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 imtiyazlı ortaklık işte anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben anlamadım yau, kız erkek arkadaşını seninle mı aldatıyormuş yani? 2. adam ne ayol? 2 tane lazım diil ki bundan, 1 tane yetiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bazılarına yetmez kartal gol gol gol ;) yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 BeIlow said: ikisinide döversem rahat ederim çünkü ben bunların ikisini sokakta gördümde ayrıldım ki çocuğun karşısında kızı öptüm filan ben vay be modundayım xD öle çocuğu dövmek lazım hayır hacı o arkadaşım benim kızı opuyosun da cocuk bişi yapmıyosa, o zaman da iliskileri vardıysa ve sineye cekiyosa evet cocuk dovulur sunu gorene kadar cocuun sucu yok modundaydım da, rengi deişti :D ama once kız dovulur sora doyulmazsa cocuk dovulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 höt, kimse dövülmez! şiddet çözüm değildir, problemdir. içinizden bela okuyun, gider bulur o sahibini. yeter o kadarı. fazlasına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 forumun asi delikanlıları tek tek ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 fotograftaki kiz guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bellow daha önce yaptıklarının cezasını çekiyosundur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dory said: fotograftaki kiz guzelmis güzelmi bunun gibi heryerde var hele ankarada çok kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bisey rare degil diye kotu olmak zorunda mi arkadasim? kiz guzel, cok veya az. ayrica o dediklerinin cogu cehennem zebanisi gibi oluyor boyle gotikligi kendine yakistirip, freak olmadan gezen bayanlara hep imrenmisimdir, ben bi gun denedim, kendim bile korktum kendimden. bellow, bence o kizla cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kızlar ve erkeklerin güzellik anlayışları genellikle çok farklıdır. arada dağlar kadar fark bile olabiliyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 fotodaki kizin cene ve agiz yapisi fail. ayrica kilo vermesi lazim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bence dory dernek açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hayvanlari koruma dernegi acicam ben. malum fish are friends, not food. SIZE CEVAP VERICEM DIYE TOPICI TROLLUYORUM DELLETMEYIN sdf. neyse, konuya donelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Eğer kastettiğin balıkların yemek değil meze olduğuysa, ve rakının en iyi dostu olduğuysa; şimdiden bi üye kazandın. Değilse; (td) Konu da kaymış biraz, ama verilebilecek iki tavsiye var: 1-unut gitsin, hatırlamaya değmez zaten, hayatına devam et 2-tekme tokat giriş, ağzını burnunu kır Tabii 2. si pek tavsip ettiğimiz bir davranış biçimi değil, 1. si en uygunudur. Ama istersen dövebilirsin tabii, sonuna kadar haketmiştir. Ama hoş diil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şimdi söz olayının lafının açılması çok ekstrem, çocuğun önünde kızı öpebilmen de ilişkilerinin open relationshipliğini gösterir, bize ters sdf. salla gitsin ne takacaksın. sevdim eller aldı, elim koynumda kaldı diye diye dönenip darknıslara çekilmeye gerek yok, geçer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bellow kızın fotosunu koy biz gördükçe suratına tükürelim evet evet iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tukuruk olur her yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 nasıl farketmezsin ki be birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sözlenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar