BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3 aydır bir çıktığım vardı. Aşık oldum tamamen kendimi ilişkiye bıraktım ve onunda aynı şeyleri hissettiğini düşünüyordum. Sözlenmeyi düşünüyorduk. İki gün önce ayrıldı benden ve bugün öğrendim ki aslında onun hayatındaki ikinci erkek benmişim çok koydu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ağlama kıfsmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hayda! o fotolardaki kız mı bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3ayda nası sözleniyonuz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3 ayda konusu açılmıştı yeni bekliyelim daha erken demiştim yani bu konulara kadar gelmiştik :/ . çok kötü oldu insan nasıl bu kadar adi olabilir hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ders olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oha lan ben olsam o kızın hayatını zindan ederdim allah belani versin allah kahretsin etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 montla dov kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ders olsun derken ? ben naptım ki bana ders olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3 aydır birlikte olmanıza rağmen aranızda bahsi geçen "sözleniriz" konusunda ders olmuştur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o sözlenmedik yaw sözlenek mi diye konusunu açmıştı erken filan demiştimde o demişti diye :/ of of nese aklım yerinde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bazen insanlari çok iyi tanidiğimiz saniyoruz ama gg oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ayakkabılardandır. Kesin o satranç tahtası ayakkabılardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ee sözlenelim bahsini o açtıysa neden 2. kişi sen oluyorsun? akli dengesi bozuk mu bu kızın? saçma kişilerle arkadaşlıklar yapıyorsunuz bence. tabi sizin kararınız. beni alakadar etmez. heh Asteroth said: satranç tahtası uhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bırakmican aga kendini poponu kollican her an. Babana bile güvenmicen. Yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Baba konusu aşağıda kaldı Ekmek, yanlış yerdesin. http://forum.paticik.com/read.php?20,3616121 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 normalde hiç öle biri gibi gözükmüyordu ama işte insanları tanımak çok zormuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 msnde bir kızın iletisi senin için olmuş tam :)o said: doğuştan gelen çaresiz bir hastalığım var: her gördüğümü insan zannediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evet güzel olmuş :) . şimdi gidip çocuğu dövücem ben ankaraya ankaralı adam dövmek isteyen var mıdır o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kızı döv bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 adamın suçu yokki oda senin pozisyonunda sayılır o düşündüğünü kıza yapman lazım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kız bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ikisinide döversem rahat ederim çünkü ben bunların ikisini sokakta gördümde ayrıldım ki çocuğun karşısında kızı öptüm filan ben vay be modundayım xD öle çocuğu dövmek lazım hayır hacı o arkadaşım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cocuk godoşmuş hücüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar