Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Buyrun, http://uk.youtube.com/watch?v=L8__aXxXPVc Inanilmaz degil mi ben bu kadinin her konusmasindan sonra Tayyibe hosgoru besliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 acilmiyo bende link verirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 http : //uk.youtube.com/watch?v=L8__aXxXPVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bu kadının masonlarla bağlantısı olduğu söyleniyor O.o Hangi abd president'ının yokki aha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Masonlar bile almaz bu kadini abi inanilir gibi degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Krizi fırsata çevireceğiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kadin bildigin salak ya, tam republican. alaskadan nalaka bulduysa bunu mccain, adam resmen kazanmamak icin kasiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aksine kazanabilmek için kadın bir aday buldu ve çıkardı o kadar cumhuriyetçi adamın arasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Palinle konuşan sarışın ablanın yüz ifadesine dikkat çekmek istiyorum. Kıçıma kaş göz çizsem bundan iyi vise president olur diyor gözleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 conan o'brien'dan dinlemek lazım bu kadını. kopuyorum her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Matt Damon bu kadına "a bad Disney movie" dedi çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ırççılık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 nası bole mallıklar yapıyo bu republicanlar ben onu anlamıyorum, bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Amerikanın köylüsü böyle olyuormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bu kadın resmi işlerde bağlı olduğu eyaletin yönetimde şeffaf olmasını gerektiren yasalarını atlatmak için gmail.com uzantılı mı ne bi e-mail adresi kullanıyodu en son. sonuç: 4chan /b/ accountu fishing denilen bi yöntem sayesinde ele geçirip mailleri nete dağıttı :D ve tesadüfen canlı tanık oldum bende bu hadiseye. EPIC WINRAR! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bu kadını gördükçe JESUS CAMP belgeseli geliyor aklıma öyle ses tonu, öyle tapınak şövalyesi bakışları... evangelist tribüne oynuyo kadın doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 how about this? http://www.youtube.com/watch?v=iZsO7dZ__iw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Aegean said: bu kadın resmi işlerde bağlı olduğu eyaletin yönetimde şeffaf olmasını gerektiren yasalarını atlatmak için gmail.com uzantılı mı ne bi e-mail adresi kullanıyodu en son. sonuç: 4chan /b/ accountu fishing denilen bi yöntem sayesinde ele geçirip mailleri nete dağıttı :D ve tesadüfen canlı tanık oldum bende bu hadiseye. EPIC WINRAR! :) http://wikileaks.org/wiki/VP_contender_Sarah_Palin_hacked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Tam rezalet bu kadın ya. başkanından sonra bir de yardımcısıyla dalga geçmeye başlamayalım da amerikanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bazen Palinin sadece bir SNL sketchi oldugunu zannediyorum, Tina Fey aslinda o, hepsi bir oyun bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Tina Fey'e laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben mi yanlış anladım yoksa kadın cidden saçmaladı mı sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ortaokul ders kitabı gibi kadın lan. Bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 renkli bir mizaç. bol saçmalayan ve saçmaladığını da allaha bağlayan god's will'i takip eden bir başka arkadaş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar