Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin Shaman bilgi paylaşımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rank 19 goblin shamanım. başlarda çok güzel geliyodu ama şu an pek memnun olduğumu söyleyemem. ne zealot kadar iyi healliyo ne de damage i iyi(baya kötü yani). arada bir healliyim arada bir damage vuriyim olayı t1de bitti. rvrde bir işe yaraması için paso heal kasmak lazım. ama instant heal olarak sadece bir hotu var. 5 damage büyüsü atıp bir sonraki healın cast time ını 0 a indirmek mümkün ama pek kullanışlı değil(damagei çok kötü olduğu için). burst damage i heallemek için en çok gerekli olan direk heal skillinin cast time ı 3 saniye. healer olcam diyosanız zealot açın yani, tamam soloda goblin shaman biraz daha rahat ama solonun pek önemi yok bu oyunda. belki ilerde güzelleşir bilmiyorum ama şu an keşke zealot açsaydım diyorum ben.
Mesaj tarihi:
takımını arkadan destekleyecen. support class işte. sadece damage veya heal için kasarsan zaten verim alınmaz şamandan. ilerki levelları bilemem ama şu anda pvpde gayet güzel bi class. seviyorum küçük çirkin yeşil tipleri.

ps: tunca yoksa invadoriadaki Fevax senmisin ?
Mesaj tarihi:
takımı arkadan desteklicem de bunu benden çok daha iyi yapan zealot var. sadece damage kasınca zaten bir işe yaramıyor onda hemfikirim. damage ve heal karışımı yapsan bile gorku doldurup 1 dot ya da ap çalma olayını atmaktan öteye gidersen heal çok geride kalıyor. ki savaşın en önemli zamanlarında (mesela tank düşmanın arasına girmiş herkes ona focuslamış) damage büyüsü atıcak zaman olmuyor. yani sonuç olarak bir işe yaramak için en az %80 heal odaklı oynamak lazım.(çoğu zaman) bu durumda zealotla karşılaştırınca sadece "daha kötü bir healer" diyebiliyorum ve bir avantajını göremiyorum.
ps: evet fevax benim senin ne nik
Mesaj tarihi:
Bence zealot ile karşılaştırmak yanlış. shamanın görevi daha çok debuffer sonra heal (aynı archmage gibi). sonuçta tek heal atan sen olmayacağın için amaç karşı tarafı debufflamak. böylece rahatça healınıda atarsın. bu levellarda fazla yoktur ama ilerki levellarda shamana elbet geliyordur iyi bişeyler. yoksa adını haketmez bi class olur.

ps: nick Serkanow
Mesaj tarihi:
Daha levelim düşük 9 felanım shamanda. Sololamakta zorlanıyorum. Sadece healer olarak düşünmemek gerek shamanı. Skillerini incelemedim tam olarak şu ana kadar açtığım skillerle konuşuyorum. Heal olarak zealotun gerisinde kalabilir fakat Buffları gayet hoş. Scenarioda oldukça iş görüyo support class olarak. İlerde ne olur bilemem 20 olsamda doğru düzgün yorum yapabilsem :)
Mesaj tarihi:
Shaman cok zevkli bir class,

karakter olarak benim heallarim Zealot heallarindan daha fazla healliyor. Her scenario sonrasi min 60k 70k heal ve 20k dmg gibi bir rating goruyorum. Shaman oynamasini bildikten sonra harika bir class, Gork Sez Stop!!!! FTW!!!
Mesaj tarihi:
lvl 20yim 107k heal gördüm maximum ama sırf damage kastığım oyunlarda bile 10knın üzerine zor çıktı damage nedir bunun sırrı. healda genelde 1. oluyorum ama iyi oynayan bir zealot daha iyi rahat yapar diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Şans işi biraz da, karşı taraf PuG ise, healerlar çok iyi iş çıkarabiliyor ancak Premade bir takım gelirse, direk Zealot'u focusfire'la aldıklarından, Shaman'ın arkalarda bi yerde, bi pillar gölgesinde çok efektif işler yapabiliyor :p
Mesaj tarihi:
Lalu_theoriginal said:
Shaman cok zevkli bir class,

karakter olarak benim heallarim Zealot heallarindan daha fazla healliyor. Her scenario sonrasi min 60k 70k heal ve 20k dmg gibi bir rating goruyorum. Shaman oynamasini bildikten sonra harika bir class, Gork Sez Stop!!!! FTW!!!

hadi ordan diyesim geldi neyse demiyecem :)
Mesaj tarihi:
Ben de katılmadan edemeyeceğim "hadi ordan" lafına. En azından ben hiç görmedim bir şamanın 10k üstüne çıktığına damage'da.

SS or didn't happen demek geliyor içimden :p
Mesaj tarihi:
Sorcerer oynuyorum ve classımıda oldukça çok seviyorum.
ama siz ne derseniz diyin sırf takım arkadaşlarına sopayla gelip gelip küt diye vurmasına aşık olduğum için altım shaman olacak.

sevmek lazım herşeyden önce, sonra herşey iyi.
Mesaj tarihi:
evet evet hemen açtım baktım.
yere vuruyor.aynı ses yani.
fazla yaklaşıp vurunca bana vuruyor gibi geldi.

çok kırıldım aslen.
vurarak heal ediyor diye sevgi besliyordum.

bneler.
Mesaj tarihi:
ben bunun mirroru archmage kastım mekanigi bence çok başarısız ve hakkaten hiçbişiyi adam gibi yapamıosunuz ondan bıraktım ironbreakera döndüm. 20 ye kadar kastım bu arada dahada dayanamadım.
Mesaj tarihi:
bence haksızlık etmişsiniz shamanlara. AP steal harika bir özellik. ayrıca scenariolarda r11 zealotumdan daha çok healliyorlar. belki benim nablığımdır belki de ben hotlarla heallemeyi sevdiğim içindir ama shaman gayet iyi bence. hemide so küüuuvt, ay iit. çalıların içine girip tamamen görünmez oluyorlar hastasıyım.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Shamanlara bayılıyorum valla. DMG veremediklerinden kendilerini heale veriyorlar süper oluyor team için :)

ya ben de shamanlar daha iyi healer olduklari icin healliyorlar saniyordum.. bariz dmg veremediklerindenmis =)
Mesaj tarihi:
ilerki levellarda guzel ben oyle gordum t4 senaryoda zealot 200k heal basmış shaman 192k yani kotu healer ım deme sana kalmış bir durum lvl 19 sun ne gordn ki daha sabır et bir lvl 30 lara gel o zaman baktn zevk almıorm reroll yap
Mesaj tarihi:

Bu ss'de 2.yim ender geçildiğim scenario'lardan..

Bunun dışında SS almadığım zamanlardan birinde bir zealot resmen 2ye katlamıştı beni... Pure heal gidince bence çokta gerisinde kalmaz zealot'un shaman.

• Yeni Oluştur...