Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bugün devamlı aşırı spike ve hatta sıkça kopup login menüsüne dönme problemleri yaşayan başkaları var mı acaba? sorun bende mi anlayamadım doğrusu zira bağlantım gayet normal performansta ve bir değişiklik olmadı sistemde. senaryoya giriyorum, 5-10dk sonra karakterler donuyor ve çat düşüyor. ya da bir anda biriken dmg'ler vs anında gerçekleşiyor, gene düşüyor. bir keep savunayım dedim, zarzor her içeri girdiğimde çat düşüp warcamp'e attı tam 5 kere. senaryo yapayım dedim ama onda da düşünce malum dışarı atıyor. deli etti. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Order mı Destruction mı? Destoysa bilemeyeceğim ancak Order ise kesin ilahi adalet. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok ikisi de aynı, sunucu sorunu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 warhammer patladimi başlığı istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nazara değirdim oyuna ya, system restore filan ne denediysem işe yaramadı. çıldırttı iki gündür bu olay, senaryodan kicklemese o kadar dert değil ama hiçbirşey yapılmıyor gir çık gir çık. 800mb yama olmasa reinstall yapasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 iyide sizin lag sorunu cok ilginc bende ne rvrde ne senaryoda lag olmuo serwerdandir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sam said: yok ikisi de aynı, sunucu sorunu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ram aldım,artık full ram kullanmıyor pc ama nedendir anlayamadım sürekli kasıntı halinde yapıyorum herşeyi niyeyse ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok kasıntılıkla alakasız, dmg yazıları filan donuyor herşey böyle 10-15 sn, karakterler boşlukta koşuyormuşçasına. sonra birdenbire bütün dmg yazıları takır takır ekranda fırlıyor, ölecek ölüyor filan ve eula'ya düşüyor oyun. aynı sorunu yaşadığını söyleyen insanların başlıklarını gördüm yabancı forumlarda, çırpınıyorlar ama kimse bilmiyor neden. benim gibi iki gündür bu sorunu yaşadığını söyleyenler vardı, yama mı birşeyi bozdu nedir anlasam. reinstall edeceğim son çare herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bende aynı sorun vardı haftalarca acı çektim şimdi your freedom + proxifier kullanıyorum bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 fıttıracam şu dakikada cinnetlik tam, installer ilk önce birinci diskte kitlendi şimdi de ikinci diski tanımıyor pc. şaka gibi resmen. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Kulaklarını çınlattık bugün sam. Yoktun yoktun. Warrior peristini kasıyordur o diye dedikodunu bile yaptım meğer gerçekler bambaşkaymış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 günahımı almışsınız cidden, gidip sürücüye firmware kastım, o da olmayınca 20-30 kere dvd açıp kapadım nihayet tanıyana kadar filan. şimdi de 1gb'ye yakın yama indiriyor. reinstall da sorunu çözmezse deliricem kesin. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 saat 9 gibi wowdada patladı bağlandı 3k pinglere cıktı, belki yurt dısı cıkıslarındadır sorun sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o şekilde devamlı lag değil de ani ve uzun süreli spike şeklinde oluyor, oyundan düşürüyor ne kadar zıplasam hoplasam da. 490 ve 497 kazanıyorken iki kere senaryodan düşürdü böyle. :( lag yamadan beri düzeldi diye sevinirken nazar değdi kesin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ben head startdan beri oynuyorum ama buna paralel olarak türkiyedeki her kullanıcı lag diyor bende ise 1 kezi bırak 5 sn lag spike etc..bile olmadı... Sizin makinanız yada genel bağlantıdan kaynaklanıyor olabilir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar