Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşırı lag & bağlantı sorunu

Sam

Öne çıkan mesajlar

bugün devamlı aşırı spike ve hatta sıkça kopup login menüsüne dönme problemleri yaşayan başkaları var mı acaba? sorun bende mi anlayamadım doğrusu zira bağlantım gayet normal performansta ve bir değişiklik olmadı sistemde.

senaryoya giriyorum, 5-10dk sonra karakterler donuyor ve çat düşüyor. ya da bir anda biriken dmg'ler vs anında gerçekleşiyor, gene düşüyor. bir keep savunayım dedim, zarzor her içeri girdiğimde çat düşüp warcamp'e attı tam 5 kere. senaryo yapayım dedim ama onda da düşünce malum dışarı atıyor. deli etti. :X
Sosyal ağlarda paylaş

nazara değirdim oyuna ya, system restore filan ne denediysem işe yaramadı. çıldırttı iki gündür bu olay, senaryodan kicklemese o kadar dert değil ama hiçbirşey yapılmıyor gir çık gir çık. 800mb yama olmasa reinstall yapasım var.
Sosyal ağlarda paylaş

yok kasıntılıkla alakasız, dmg yazıları filan donuyor herşey böyle 10-15 sn, karakterler boşlukta koşuyormuşçasına. sonra birdenbire bütün dmg yazıları takır takır ekranda fırlıyor, ölecek ölüyor filan ve eula'ya düşüyor oyun.

aynı sorunu yaşadığını söyleyen insanların başlıklarını gördüm yabancı forumlarda, çırpınıyorlar ama kimse bilmiyor neden. benim gibi iki gündür bu sorunu yaşadığını söyleyenler vardı, yama mı birşeyi bozdu nedir anlasam. reinstall edeceğim son çare herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

günahımı almışsınız cidden, gidip sürücüye firmware kastım, o da olmayınca 20-30 kere dvd açıp kapadım nihayet tanıyana kadar filan. şimdi de 1gb'ye yakın yama indiriyor. reinstall da sorunu çözmezse deliricem kesin. :X
Sosyal ağlarda paylaş

o şekilde devamlı lag değil de ani ve uzun süreli spike şeklinde oluyor, oyundan düşürüyor ne kadar zıplasam hoplasam da. 490 ve 497 kazanıyorken iki kere senaryodan düşürdü böyle. :( lag yamadan beri düzeldi diye sevinirken nazar değdi kesin heh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...