Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pull yapan sürüyle magus gördüğüm halde sadece bir tane eng görebildim şu ana kadar, yapmayı öğrenseler bw'lerle beraber çok pis o olay.
Mesaj tarihi:
electromagnet, tinkerer ağacındaki moral olmayan son ability.

magusun hadi belli yine görevi de, engineerların çok havada kalıyor bana kalırsa.

ne bileyim diskinden acı vermek vermek yerine yere anten dikiyosun sabit bi yere de adamlar gelsin oraya vs vs

daha defansif magusa göre.
Mesaj tarihi:
biraz pasif kalıyor doru ama bu tur charlar biraz oyuncunun yeteneğine kalmış destlerde çok guzel magus oynayanlarını gordum
order da bu 5 elin parmağını geçmiyor tam olarak rvr deki olayı kavrayamıyorlar bu yuzden de verim alınmıyor engi den ha gerçekten oynayanlarda var hayran kalıyorsun
Mesaj tarihi:
tinkerer gitceklere tavsiyem pve ye ağırlık verceklerse gitsinler yoksa rvr lerde pekte işe yaramıyor ama pq larda bw yoksa hep 1. oluyorum bide zar güzel gelse harika olcak :D

rvr de electromagnet dışında işe yarar bi skill yok malesef ki oda tartışılır
Mesaj tarihi:
Daha yeni başladım ama özellikle BW ve WH oynayan biri olarak biraz (hadi dürüst olalım, baya) zayıf geldi.

Eğlenceli ama anca eğlencelik bir alt olur gibi geliyor bana. O da malum bir-iki haftaya T1 - T2 boşalıp PQ yapılmaz hale gelince hepten oynanmaz olur gibi geliyor bana.

Hani görevinide anlamadım. Arada tüfekle ateş eden düşük zarar veren bir etkisiz eleman görüntüsünde.
Mesaj tarihi:
bw den sonra sivirisinek etkisi yapiyor. ama denemelerim sonrasinda daha ezigini buldum, witch hunter. bunun bir de yakina gitmesi lazim ki direk yatiyor. eng hic degilse uzaktan bir iki indirebiliyor. ya beterin beteri var arkadaslar.

ancak hala umudum var benim.
Mesaj tarihi:
Bu elemanla PvE de sakat sanırım.

Bir pet yokki agroyu alacak bizim tüfek kullanmamızı sağlayacak. Turret desen ben 2 tüfek atışında tüm agroyu alıyorum zaten benim turretten. Yada direkt ilk ateşi ben etsem 2 atışa zaten mob dibimde. Ondan sonrası melee zaten.

İki tüfek atıyorsam 10 defa ingiliz anahtarıyla vuruyorum. Nasıl ranged dps yahu bu?
Mesaj tarihi:
29 yapamadım bu çarı bi ç noktasız yazmadıı için ç yle yazıyorum bu arada da arkadaşlar inanılmaz dengesiz bir çhar pvpde iyi sayılır belki ama pve de lvl q felan kasarken verem ediyo adamı turret felanda hikaye en iyisi ortadaki patçh of bomb muydu neydi onu gideçeksiniz başkada çare yok ben sırf 40 a 11 r kaldıı için kasıyorum yoksa kasılaçak çhar değil yani:D
Mesaj tarihi:
Curunir said:
biraz pasif kalıyor doru ama bu tur charlar biraz oyuncunun yeteneğine kalmış destlerde çok guzel magus oynayanlarını gordum
order da bu 5 elin parmağını geçmiyor tam olarak rvr deki olayı kavrayamıyorlar bu yuzden de verim alınmıyor engi den ha gerçekten oynayanlarda var hayran kalıyorsun

gercekten oynayan var hayran kaliyorsun derken tasin arkasina gecip sadece elini cikarip ates flnmi edio nedir bunun sirri 5 5 5 5 vuruo iste yanina gittimide oluo ne gibi bi atraksiyonu var bu bahsettigin arkadaslaein solermisin programi flnmi var Engineer wall hack fln lol..
Mesaj tarihi:
Oyuna daha yeni başladım ve R10'um henüz.Herkesin açma tezek bu class uyarılarını sallamadım daldım ortama.
Burdan selam ediyorum tüm Mühendis kardeşlerime.Saygılar.
Mesaj tarihi:
Shaklaban said:
Curunir said:

gercekten oynayan var hayran kaliyorsun derken tasin arkasina gecip sadece elini cikarip ates flnmi edio nedir bunun sirri 5 5 5 5 vuruo iste yanina gittimide oluo ne gibi bi atraksiyonu var bu bahsettigin arkadaslaein solermisin programi flnmi var Engineer wall hack fln lol..

sen neden boyle bir sinir tavrıyla yaklaştın onu anlamadım oynayan engineer ler oynuyor ha bazı kritik noktalar var arkanda iyi healer olucak surekli assist ediceksin full dmg build gidicen vs. oyunun en iyi itemları olsun bu oyunda assist etmedikten snra hiçbirşey yapamazsn bunu dusunmek bile yeter
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Son zamanlarda senaryolarda Eng. ların damage'i baya yükseldi sanırım.

Patchlerden gelen birşey mi?

Bu arada Eng. arkadaşlar hangi ağaca gidiyor, dmg için düz biçimde ateş mi ediyorsunuz sadece yoksa bomba mı gidiyorsunuz?
Mesaj tarihi:
şu sniper ı açtığın ağaçtan gitmek en iyisi bence bi taktik bide o sniper ı açsan yetiyor çok sağlam dmg vuruyorsun.bomba gidersende aoe dot vurduğun için çok sağlam dps yaparsın seneryolarda.

edit:evet son patch le dmg leri baya bir arttı bw den bile fazla dmg yapabilirsin
Mesaj tarihi:
dün t2 de cok güldüm yaw bizim warbandde baya bi enginar vardı eleanlar sanırım hep bomba gitmişler bi yagdirdilar dest lere her tarafta bomba patlıyodu acaip bi ortam oldu hehe.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
güncel durum değerlendirmesi yapalım yeni arkadaşların yollarına ışık tutalım :)
T1'de biraz bayık gibi görünsede T2 SP ve RVRlerde çok daha eğlenceli olacağını düşünüyorum bu yüzden WPmi bırakıp Engineer lvllemeye başladım ayrıca bilgisayarımda baya yetersiz o kalabalığın uzak bir köşesinden işimi görmeyi deniyeceğim ama mastery traininglerde hangi yöne gitmeliyim ona karar veremedim tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ne zamandır yazılmamış bişi buraya.Classın durumu ne alemde şu an?

4 gündür lvllıyorum rank 22 oldum t3 ün başındayım.
Akılda sorular oluştu tabi.
Path of grenadier main geri kalanda the rifleman olarak yapılandırmayı düşünüyorum.
http://www.wardb.com/career.aspx?id=4#5:32:15:10400:3:8:29:1562:544:1565:542::::652:649:1576:651

Yani bu şekil. Fakat, Fakat;
Bu dmglerin hepsi nin yayılım süresi minumum 15 sn.
Healer bulunan (bulunmayan mı var ki(:P) ) partyide her adamın kafasında benim verdiğim dot kadar heal dotuda var direk nötrlüyor.

Yani Dmg listesine bakıpda "500 k dmg yapmısım la amua koyıyım" diyen engi ler varsa burdan onlara "Lisa Ann" videosu öneriyorum.
The rifleman spec olaraksa mobil bi spec değil.Yakın combatta bütün skillerin cast time ı uzun olmasından ve en az 5 ft istediğinden wb den ayrı dolasırken "free kill" durumunda hisseder insan.

Tinkerer daki magnet dısındaki skillerin gene burst olması düsündürücü.Napmak lazım ki?
Mesaj tarihi:
Insta turret tactic slot harcadığına değecek birşey değil. Snipe'a git. Yüksek damage output nedeniyle çoğunluk grenadier oynuyor. Magnet oynayıp genele faydalı olmayı seçenler nadir olsa da var. Yani ne yapmak lazım sorusunun cevabı bomber grubunda electromagnet oynamak.

Healer nötrlesin, senin işin çok vurarak, debufflayarak baskı yaratmak. Sen öldüremesen başkası tamamlar.

T2'de arkadan dolaşıp, land mine ile healerları staggerladıktan sonra unshakable focus basıp, bombaları atıp blunderbuss spamliyorum ama ben zaten fantazilerin adamıyım, bana uyma :P
Mesaj tarihi:
Ahah aynı işi ironcladda geminin üzerindeki flagde bekleyen destrolara yapıyorum.Acid bomb + Fragmentation Grenade attıktan sonra destronun arasına dalıp snareladıktan ve Frinction Burn attıktan sonra kenara geçip pipomu yakıp arkadan gelen bw lerin çılgın atmasını izliyorum denize nazır(:P)

Bu arada "ne yapmak sorusunun cevabı" nı aldım. Bi bomber grup bulup ne kadar bw varsa fuck buddy olmak lazım.
  • Yeni Oluştur...