Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 az önce köpeimi dışarı çıkardım, birdenbire yere düştü, ölüyo sandım, yemin ederim ahyatımın beş yılı gitti... zaten çok yaşlı,13 yaşında, her an her şey olabilir diye bekliyorum. herkes bana kendimi hazırlamamı söölü ama bu nası bişey yaa, insan hiç kendini hazırlayabilir mi bööle bişeye.. o benim canım, çocuum gibi, iki aylıkken almıştım... zaten uzun zamandır,bi tuahflıı var, ne zaman eve belsem (çok sevinio) sara krizi gibi bişii geçiriro. ööle zamanlarad -yapabilirse- koşup kendini kucaama atıo,yardım et der gibi. offffff ya offff offffff, bişii olursa naapacam ben yaaa. hem bi daha köpek almak mı aman aman diyorum, hem de bigün yine bööle bişii yapacaamı biliorum. ne tuhaf şey bu hayvan sevgisi yaaa, ne onunla oluo ne de onsuz...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 İnsanın Sevdiği şeyleri kaybetmesi ona üzüntü verir. Manevi açıdan daha da hissedilir bu üzüntü. Tavsiyem yavaş yavaş kendini hazırla bence çünkü eninde sonunda olacak birşey. Ama ona daha fazla ilgi göster daha fazla vakit ayır.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 İşte bu Yüzden çok sewdiğim köpeği alamıyorum;Ayrılık.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 veteriner de mi şu anda?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ölümden bu kadar korkmak yerine yaşamın tadını almaya bakmak, birlikte geçirdiğimiz onca güzel şeyi düşünmek bence çok daha mantıklı. Evet çok sevdiğimiz birisinin -ki evcil hayvanlardan ailenin bir ferdidir- kaybı bize ne kadar acı versede hayatımızda hiç olmasa daha mı iyi olurdu sorusunun cevabı ile karşılaştırınca daha bir önemsiz kalır. Kızılderilerin (bir filmde görmüştüm ne derece doğru bilemem) çok güzel bir adetleri varmış. Savaşta ölen savaşçıların isimlerini son bir kez anıp daha sonra bir daha isimlerini ağızlarına almıyorlar ki huzur içinde yatabilsinler, sürekli çağırılıp durmasınlar. Kıssadan hisseye, ölümden korktuğun için yaşamı ıska geçmek kadar kötü bir şey daha bence yoktur. Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin Hoş gelmiş, sefalar getirmiş...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hayır evde... daha önce bööle bi sorunu olduunu anlatmıştım pet shop sahibi bi abimize, o da bana artık bööle şeylerin normal olduunu, çünkü yaşlı bi köpek olduunu sööledi. bana hayvanı boşu boşuna veterinere kurcalatma, bırak zavallı son günlerinde huzurlu olsun dedi. çünkü bu doğal bi durummuş ne de olsa,yaşlılıktan kaynaklanıo,yani yapılabilecek bişii yok.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ayk iki senedir bizimle.. ailenin bir parçasi oldu.. düsünmezdik, ailecek yerde oturcaz, bir köpek de gelcek aramiza sokucak :)[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 köpeğini kucağına al bildiğin en iyi veterinere git. ve sürekli yanında ol. onun için en iyi kararı veteriner verir.. biliyorum çok can yakar, ama ne olursa olsun tahmin ediyorumki ona yaşayabileceği en güzel hayatı verdin ve umuyorum seninle beraber mutlu olmaya devam edecek.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 şu anda yanında önemli olan bence bu...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Aah ah.. Benim de köpeğim var. Ben 7 yaşındayken gelmişti, 2 aylıktı. Şimdi 10 yaşında, beraber büyüdük resmen. :) 3-4 yıl sonra o da ölecek, biliyorum. Peki o ölünce başka köpek alır mıyım? O ölünce tabii ki çok üzüleceğim. Ama bana yıllarca yaşattığı mutlulukları unutabilir miyim? O mutlulukları yeniden yaşama fırsatını göz ardı eder miyim? Çocuk sevgisiyle karşılaştırılamaz ama, ikinciyi planlarken, Allah korusun, birincisi ölse, ikinciden vazgeçer miydiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Benim köpeğim 17 yaşında öldü. Benden ay farkıyla büyüktü. Kedimi de çaldılar. O yüzden başka hayvan besliyemiyorum. En azından belli bir süre için.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Benim de bi kızım var. Çok seviyorum onu. Çok şansız bişi. Daha yavruyken kafasında bir beze çıktı. neredeyse ölecekti son anda ameliyat edildi ve kurtuldu. Kafasında kocaman bi dikiş izi var şimdi : ) Boğazında doğuştan bir sorun vara arada tıkanıyo. Tüm sorunlarına rağmen köpeğimi çok seviyorum. Tv de maç izleyeceğim zaman onada forma giydiriyorum birlikte izliyoruz. Hatta Paticik aile albümünde öyle bir resmimiz bile var. Bence onu güvendiğin bir vete götür ve başına kötü bişey gelecekse son ana kadar patisini bırakma çünkü ömrü boyunca sana en çok ihtiyacı olduğu an o an. Köpeğimden evvel bi muhabbet kuşum vardı. Çok yetenekli bişeydi. Resmen muhabete girecek kadar konuşurdu. Ailede en çok bana düşkündü. Bağırsak kanseri oldu. Benim odamda kalırdı normalde hastalığı ilerleyince annemlerin odasında kaldı geceleri acil müdahele etmeleri gerekirse diye. Bir gece sabaha kadar van çekişmiş ölmemek için sabah yanına geldim beni görünce bana doğru uçmaya çalıştı yanına gittim o küçücük ayaığyla parmağımı tuttu ve o şekilde öldü. İlk başta çok üzülmüştüm 1 hafta yemek falan yiyemedim ama şimdi iyiki o esnada yanındaydım diyorum. Bana 5 sene boyunca yani hayatı boyunca arkadaşlık etmiş bir canlıya son görevimi yaptığım için çok mutluyum... Tanrı senin ve köpeğinin yardımcısı olsun.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 tekrar veterinere götürmek manasız. vakti gelince ölücek hayvancık. bırakın sevdiklerinin yanında ölsün.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 benım de var bı kopegım ama kopek psıkopat anneme yaklastırmıyo benı her gordugunde ustume saldırıp ısırıyo daha bır gun bıle sevemedım oysa cocuklugumdan berı hep kopek ıstemiştim boole abıdık gubıdık bır kopek geldı terrıer ben ıse kangal fılan ıstıyodum genede cok sevındım sonra aıleye bır alıştı ama her gordugu yerde bana saldrııyo ısırıyo hatta evdekı herkesı ısırıyo psıkolojık sorunları var kopeeın bır gun yemın eıdyom ya ben camdan atlıcam yada onu camdan atıcam o yuzden bencede gecırdıgın ıyı gunlerı dusun derım ben daha 4 senedır degıl kopekle eglenmek kopegın oldugu ortamda gunum ıyı bıle gecmedı salak kopekle bır tane bıle enteresan anım yoktur bır tane var ondada kopegın hayatını kurtardım karsıdan karsıya gecerken cok hızlı araba geldı kırmızıda bende actıon fılmı gıbı kopegı kapıp kendımı kaldırıma fırlattım ıkımızde öluyoduk nerdeyse kopek olmasa bana bısey olmazdı da onu k urtardık bıde şok gecırdı eve kadar sersem sersem yurudu kapıdan gırdı bacagımı parcaladı[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hayvanlar insanlara karşılıksız sevgi verdiği için çok sevilir[signature][hline]...all the sorrow and the pain will be washed away by rain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Artık acı çektiğine inanıyorsan bir veteriner görüşü al.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bu konuda en iyi yardımı veteriner verebilir bence ona köpeğini göster bi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 viktor süpermiş deli köpeğin... :D[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Thore, 26 Nisan 2004 18:59 tarihinde demiş ki: hayvanlar insanlara karşılıksız sevgi verdiği için çok sevilir hayvanlarda karşılıksız sevmez ,önce yedirirsin içirirsin oynarsın ondan sonra severler[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Evet valla bizimki de ben yemek yerken dileniyor, yemek bitince de gidiyor. :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 viktor eheh benimki çok sevimli küçükkende öyleydi şimdide öyle abidik gubidik :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bizim çiftlik eve köpek almıştık bekçi olsun diye. Hayvan insan haricinde herşeye saldırıyodu. Abartmıyorum uçak görüyodu zıplaya zıplaya havlıyodu sonra. Biz 2 sene besleyip birine vermek zorunda kaldık. Çünkü bahçedeki bitkilere zarar veriyodu. Sonra öğrendik ki araba çarpmış ölmüş :((( Ama ben kolay unuttum. Onunla top falan da oynardık ahggh ahgg[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yaw bi veteriner görsün belki ağrısı sızısı vardır, ya da gelip geçici bir hastalık ta olabilir, ne biliyim rahatlatacak bir ilaç falan verir belki[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ilgilenen herkese teşekkür ederim...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eskiden taşra (bursanin bi ilcesi) da yasarken bi kopegim vardi 4 sene beraberdik biraz haylazdi ama kocaman bisiydi acaip korumaciydi hatta bazen kizlara artislik yapmama bile yardim ediodu diebilrim :) (istedigim kizin yanina yakn bi yere oturuodum bizim yanimiza yaklasabilen bi baskasi olmudou tabi bast kizi alistrmak gerekti:P) sonra bir gün cani sikilmish benimkinin gitmish yakinlardaki bi tavuk ciftliginda 3-4 tanecik tavuk parcalayip cikmish (yalniz 4 taneyle yetinmsih iste.. ne kadar hesapli davranmiash) sonra ki günde bu tekrarlainca ciftlik sahibi sacmali tufekle vurmustu.. 2 ay daha yasatabildik veterinerler ameliyatlar filan.. birileri karsilik olarak yemek beklio filan demish.. heh insanlar arasinda sadece karnini doyurdugun icin sana olumune sadik bi tane bile bulamazken.. bi hayvanin bunu yapabilio olmasi.. yeterli benim icin.. troj isin en kotu yani ne biliomusun bi sabah kalktiginda onun o son halini gorucek olman.. o kadar kotu bisiki.. ben benimkini cok gusel bi yere gomebildim.. cok uzulmustum o zamanlar.. simdi senin yasayabilecein duyguyu dusunmek.. heh.. cidden alistirmaya baslamalisin kendini..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar