prozzak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Malumunuz Patinaj ne bir konsept araba ne bir otomobil markası.. Ben gene sesimi yükselteyim dedim patinajın 2,5. buluşmasını gerçekleştirmek için.. Gençler, Şuanda Marmaris'teyim yarın dönüyorum. Pazar gidilmesi konuşulmuştu. Önümüzde 2 tarih var tercih edilebilecek: 1) 12 Ekim 2) 19 Ekim Ne diyorsunuz? Kimler gelir? Gelecek olan pati ler burada duyurulacak ve öm gönderirseniz bana telefonumu verebilirim irtibat için.. Kısaca plan program yapalım.. ---------------------------------------------------------------- Para dan bir hayır gelmeyecegini anlayan prozzak dizginleri eline alır ---------------------------------------------------------------- Para durumu kurtarmak için çabalar...
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Gideceğim ama ne gün bilmiyorum. AlfaRomeo owners club'ın organizasyonu olacakmış, ona katılıcam sanırım.
phoebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben gelmek isterim gecen seferden para yı kızdırmıstım hatta
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, Pazar yerine cmts günü falan mı yapsak? Çok dolu olacak sanırım : Davetiye işini ne yapacağız? Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, Ben eşimi de alıp geleceğim. Ayrıca 4GB'lık bir extreme IV CF kart alırsam da süper olacak fuar öncesi :D Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bilet bulabilir miyiz ki? Sanmıyorum ama.. Hafta içi 14 YTL Hafta sonu 17 YTL Ben gelmek istiyorum Cumartesi de olabilir Pazar'da olabilir aslında. Ben Autoshow'u düşünmeden arkadaşlarıma buluşalım falan gibi söz vermiştim bu yüzden Autoshow gününü kısa vadede belirlersek daha rahat hareket edebilirim.
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Davetiye olayını bilmem ben nakit verip girmeyi düşünüyordum.. Bu cuma gecesi bir programım var ctesi sabahın köründe gidelim derseniz itiraz edebilirim :P ama çoğunluğa uyarım..
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Vodan said: Bilet bulabilir miyiz ki? Sanmıyorum ama.. Hafta içi 14 YTL Hafta sonu 17 YTL Ben gelmek istiyorum Cumartesi de olabilir Pazar'da olabilir aslında. Yaw kapıda bilet satışı yok mu? Ben 2006 da kapıdan aldıgımı hatırlıyorum ( yanılıyor olabilirim)
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ben bu haftssonu ankaradayim ama 18i cumartesi gelirseniz oradayim. Itu gunes arabasi ekibi olarak biz de tanitim yapiyoruz. (bana giris beles tabi full :))
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bende son gittiğimde kapıdan almıştım. Sanmıyorum ki sadece biletix üzerinden yapsınlar. Ben lisedeyken bi sene 2 3 kez gitmiştim kaç yaşındasın sorusuna 12 cevabı verip sırıtıp kapıdaki görevli kızın sempatisini kazanabilirseniz bedava da girebilirsiniz. :P
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, Ben birkaç tane beleş bilet bulmaya kasayım :D Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 OTOŞOV O YE! Bu haftasonu olsun ya, ilk günlerinde daha güzel modeller oluyo.
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 paramecium said: Selam, Ben eşimi de alıp geleceğim. Ayrıca 4GB'lık bir extreme IV CF kart alırsam da süper olacak fuar öncesi :D Saygılar. O 4 gb ın 1 gb ını mankenlere ayır dicem yenge seni kesecek :D Yaw biletix ten alırım o zaman ben bilet bostancı migros tan elime mi yapışcak. Sipariş üzerine başkalarına da alabilirim o gün için
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kasmaya gerek yok ya, girişte alınıyo rahat rahat. (böle dedim ya yıllardır olmayan şey olur, bilet bulamam şimdi hehe)
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mr_Hand said: kasmaya gerek yok ya, girişte alınıyo rahat rahat. (böle dedim ya yıllardır olmayan şey olur, bilet bulamam şimdi hehe) Ben senn için o modellerin tozunu alırım :D
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 O zaman para modellere 1GB ayıracaksa ben fotoğraf makinemi getirmeyeyim Otokritik için fotoğrafları paramecium çeksin. Yenge engelini de böylece bertaraf etmiş oluruz :)
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Selam, Hahahaaa... Otokritik için Audi temalı bir Autoshow 2008 olacak desene :D Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 park yeri rahatca bulunabilir mi orada? yoksa her zamanki gibi otobüs mü tercih edilmeli? ulaşım konusunda bir bilgilendirin bakalım.
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Suanda elimde bu haftanın autoshow u var. Orada kroki + ulaşım planları mevcut akşam eve gidince scan leyip yapıştırcam buraya.. Araba ile gitmek pek akıl karı olmaz gibi geliyor bana
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 prozzak said: Mr_Hand said: kasmaya gerek yok ya, girişte alınıyo rahat rahat. (böle dedim ya yıllardır olmayan şey olur, bilet bulamam şimdi hehe) Ben senn için o modellerin tozunu alırım :D ooo birisi gazı almış :D
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bu haftasonu Cebit Eurasia ile Autoshow çakışacak, haberiniz olsun.
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Büyük bir otoparkı var CNR'ın. Ayrıca yan tarafındaki Dünya Ticaret Merkezi'nin de otoparkları var. Bimeks'e gidince falan çok rahat bırakılıyor oralara araba. Normalde DTM'in otoparkı zaten ücretsiz de, CNR'da ücretsiz diye biliyorum. Fakat bu Autoshow malum ülkenin en çok ziyaret edilen fuarı olduğundan arz-talep yapabilirler.. Arabayla fuar merkezine gitmek istemezseniz isterseniz Bahçelievler'de buluşabiliriz. Burada biyere arabaları bıraktıktan sonra metroya atlayıp 2 durakta CNR'a ulaşabiliriz.
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Önerim 2. hafta ctesi veya pazar?
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Selam, Her türlü haftasonu uyar bana :) Saygılar.
Öne çıkan mesajlar