Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 red gel 2 el mac attah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 atardıkta ps başında değilim valla.2 den sora falan geçiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 mmm oka anelor benim psn id zaten eklersin o zaman atariz bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 evet herkesin manu alıp ronaldoyla dümdüz koşarak gol atmasından sıkıldım. manu seçince biri gidip bende manu seçiyorum. ya değiştiriyor yada lobiden çıkıyor. en son bokunu çıkarmak adına manu seçene ispanya seçmeye başladım. adamlar kabul ediyor. işte buna güzelce küfrederim. saçmalık çünkü. en nefret ettiğim oyuncu tipidir şu. tek birşey bilip sadece onu oynamak. mesela bu arkadaşlar strateji oynarken sadece rush atar. fps oynarken birtek sniper kullanır. dövüş oyunlarında uzaktan sürekli birşeyler atarak oynamaya çalışır. kazanmak en kolay neyse onu oynarlar. burdan hepsine zebra hediye etmek istiyorum. erkek zebra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 valla ben interle oynuodum.pes te falan hep takımım interdir.ama çok zor kazanıodum.barcelona aldım.iyi top oynuyodum yine bikaç defa öyle manchestera denk geldim :) ama en son 300k rankli bi real madridle oynadım.adam gerçekten aşmış :).5 tane salladı bana.o gunden beri gs ile oynuyorum.suana kadar ne kadar milan inter manchester arsenal varsa devirdim :) çok fena gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bende inter+bayern münik fb ile oynamadım doru dürüst. bir kere manu yendim fb ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 benim takimimda romaydi vingthor bilir :) totti hevesim bitti juveye gectim del piero kasiyorum ama amauri de fena gecen bi rovasata cektim ayaga kalkıp OHA OHAAAAA diye bagirdim hayatimda gordugum en mukemmel rovasataydı amaurinin kalbimde ayri bi yeri var o yuzden boyle butun seria a yi dolasicam galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 anelor 4 maç üzerinden oynuyoruz hep. ilk bir ağzım kırılıyor. sonra iki maç yeniyorum sonra tekrar ağzım kırılıyor. ağır zevkli oluyo senle maçlar. lig olayları falan var büsürü şeyler var yapsakya şöle bir patiligi falan. ben 'ranked play now' dışında bişiye bakmadım hiç (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 valla liglere baktım.hepsi şifreli.bende ranked play now oynuyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kendimiz kuramıyormuyuz lig? kendi aramızda diyorum. istek olursa birkaç kişi topik açarız yeni. herkez ikişer maç yapar falan. yazarız böle tablolu falan çocuk gibi. eğleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Vingthor said: kendimiz kuramıyormuyuz lig? kendi aramızda diyorum. istek olursa birkaç kişi topik açarız yeni. herkez ikişer maç yapar falan. yazarız böle tablolu falan çocuk gibi. eğleniriz olursa ben varım eglenceli olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 insanlar kuruosa bizde kuruyoruzdur :) ben oynarım.ama aksam 10 dan once olmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben de 1 yıl içerisinde katılırım artık :D hevesin bu kadarı yahu, ps3ümüz yok 5 sayfalık oyun konusunu okuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 noldu turnuva yahu.galatasarayla futbol dersi vermediğim adam kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Bir ara ps3 de lig kurduk katılanlar oldu ancak sonra maçlar yapılamadı vs. vs. Ancak 2-3 mac tamamlayabildik. Galatasaray her ne kadar güçsüz de gözükse çok tehlikeli olabiliyor. Özellikle defansif anlayışta rakipler bilgisizce saldıırp kontradan cok acı çekiyorlar =) Benim de GS ile ders vermedigim adam kalmadı neredeyse =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 4 yıldız üstü takım yasak olsun yapalım turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 galatasarayım şimdiden söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben hepinizi yenerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 aklima gelmisken bu santrayi yap vur topa gol olsunu aranizda yapabilen var mi cok sinir bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Lobbed Pass ile yapılıyor. PS3'te O tuşu. santra yapar yapmaz, karşı kaleye doğru hızlı koşmaya basmadan yön ver. yön vermeye başlar başlamazda Lobbed pass e basılı tut. maksimum olunca zaten kendi vurucak topa. bunu dediğim gibi yaparsan 10% falan gol oluyor :) çok gol attım sayılır :P bu şekilde yediğim kadar diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ha bir de o yasak olsun. bildigin bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 evet sinir bisey ama oyunun fifa oldugunu kanitlar nitelikte bi bug olmus her fifa serisinde bu tip seyler oluyor sasirmadim acikcasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 2 kere öyle gol atmıştım.bi kaç defa yedim bide korner bugı var.kaleci mudahele edemio gol yiosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Red said: 2 kere öyle gol atmıştım.bi kaç defa yedim bide korner bugı var.kaleci mudahele edemio gol yiosun :) dediğin gibi bir şey hiç yemedim? yaklaşık 900 ranked maçta. nasıl oluyor? öğrenelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bugun vingthor atti bana santradan billidigin demoralize oldum 8-1 yendi hayvan herif fifaya kustum dffsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar