Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 2009

Aiko

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
evet herkesin manu alıp ronaldoyla dümdüz koşarak gol atmasından sıkıldım. manu seçince biri gidip bende manu seçiyorum. ya değiştiriyor yada lobiden çıkıyor. en son bokunu çıkarmak adına manu seçene ispanya seçmeye başladım. adamlar kabul ediyor. işte buna güzelce küfrederim. saçmalık çünkü.

en nefret ettiğim oyuncu tipidir şu. tek birşey bilip sadece onu oynamak. mesela bu arkadaşlar strateji oynarken sadece rush atar. fps oynarken birtek sniper kullanır. dövüş oyunlarında uzaktan sürekli birşeyler atarak oynamaya çalışır. kazanmak en kolay neyse onu oynarlar. burdan hepsine zebra hediye etmek istiyorum. erkek zebra
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben interle oynuodum.pes te falan hep takımım interdir.ama çok zor kazanıodum.barcelona aldım.iyi top oynuyodum yine bikaç defa öyle manchestera denk geldim :)

ama en son 300k rankli bi real madridle oynadım.adam gerçekten aşmış :).5 tane salladı bana.o gunden beri gs ile oynuyorum.suana kadar ne kadar milan inter manchester arsenal varsa devirdim :)

çok fena gs
Sosyal ağlarda paylaş

benim takimimda romaydi vingthor bilir :)
totti hevesim bitti juveye gectim del piero
kasiyorum ama amauri de fena gecen bi rovasata
cektim ayaga kalkıp OHA OHAAAAA diye bagirdim
hayatimda gordugum en mukemmel rovasataydı
amaurinin kalbimde ayri bi yeri var o yuzden
boyle butun seria a yi dolasicam galiba :)
Sosyal ağlarda paylaş

anelor 4 maç üzerinden oynuyoruz hep. ilk bir ağzım kırılıyor. sonra iki maç yeniyorum sonra tekrar ağzım kırılıyor.
ağır zevkli oluyo senle maçlar. lig olayları falan var büsürü şeyler var yapsakya şöle bir patiligi falan. ben 'ranked play now' dışında bişiye bakmadım hiç (:
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara ps3 de lig kurduk katılanlar oldu ancak sonra maçlar yapılamadı vs. vs. Ancak 2-3 mac tamamlayabildik.

Galatasaray her ne kadar güçsüz de gözükse çok tehlikeli olabiliyor. Özellikle defansif anlayışta rakipler bilgisizce saldıırp kontradan cok acı çekiyorlar =) Benim de GS ile ders vermedigim adam kalmadı neredeyse =D
Sosyal ağlarda paylaş

Lobbed Pass ile yapılıyor. PS3'te O tuşu.
santra yapar yapmaz, karşı kaleye doğru hızlı koşmaya basmadan yön ver. yön vermeye başlar başlamazda Lobbed pass e basılı tut. maksimum olunca zaten kendi vurucak topa. bunu dediğim gibi yaparsan 10% falan gol oluyor :) çok gol attım sayılır :P bu şekilde yediğim kadar diyelim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...