Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Warrior Bilgi Paylaşım Topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sw tam bir pro oyuncu herosu... oynamayi bilmiorsaniz secmeyin..kotu diyenlere sadece 'lol' demek istiyorum. ne normal bi healer gibi arkdan heal atip takilcan (onuda iyi yapio o ayri) nede mdps olcan. Marifet 2sinide yapmakta ozamn tam imba oluyo. ayrica esit otemlarla vs alamayacaginiz class yok.
Mesaj tarihi:
r11 yaptım dün sw'ımı gerçekten düşük gözüküyor dps'i ancak support dps olarak hepsini ben kesçem lan tribine girmeden zevk alınabiliyor sanırsam.Skirmish stance ile kite çok eğlenceli.Ufak ufak stance dance de deniyorum henüz çok efektif kullanamasam da.İlerki rank'lerde ne olur bilemiycem ama buna karar kıldım 15'er rank çoğu classtan kastıktan sonra.Allah sonumu hayır etsin amin teşek.
Mesaj tarihi:
ben r37 SW'ım (eltharion) dmgımız çok düşük ancak expert skirmisher(45 ft'den 25% dmg bonus)/bullseye(critleyince 20% crit chance)/charge forth(20% chance crit.max range 45ft)/steady aim(160 ballistic) ile fena olmuyor ama yeterli değil tabiiki.zaten 45ft range ile skirmish stanceında dalınca içerlere ölüyorsunuz.şuana kadar max 1k critleyebildim onuda görünce sevindim..genelde mage classlarına 450-650 arası critliyorum.bizi bufflamaları gerek biran önce

scout stanceini denemedim bile BERBAT.assault ise 1v1 de WEleri öldürmeye yarar ancak başka bişey de olmaz.
Mesaj tarihi:
Scout stance yi dene bence.
Festering Arrow ile açılış yap.
Acid Arrow ile armor düşür
Eagle eye ile devam edip
Rapid Fire kullan.

Hot görmeyen hedefi alırsın.
Ayrıca Focused Mind ile 1 dakikada 1 kişiyi alırsın. (arkadaki healerlar dahil). Festering Arrow, sonra moral, sonra acid arrow ve Eagle eye spamlıyorsun.
Taktiklerdende, Guerrilla Training/ ballistic / critden sonra %20 crit arttıran / ve her crit e 40 ap veren (yada başka birşey seçebilirsin)
verirsen. scout stancede AP sorunu yaşamadan takılırsın.
Guerrilla Training ve %35 ap harcamayı azaltan taktik hariç, gerisine vermene gerek yok. Moral 4 e kadar çıkabilirsin.

Buyur hatta build şu şekilde dene bir süre. Rapid fire de dikkatli ol. Dps alıyorsan kullanma. Hatta bu buildde mümkünse dps alırken, geri kaç. Zaten range den her türlü çıkarsın (düşman üstünüze gelmiyorsa)
http://www.wardb.com/career.aspx?id=18#15:2560:0:0:7:32:25:542:9118:9117:9127:::::653
Mesaj tarihi:
Tier 1 itibari ile keyifli sonunda oRvR'de sap gibi durmayan bir class acmanin sevinciyle oynadim valla, onumuzdeki tierlara bakicaz :) (Not : Hayatta bright wiz acmam :P)
Mesaj tarihi:
Ben scout + assault ortaya karisik yapayim diyorum. Amac scout ile uzaktan savasmak, ama dibime gelen veya partiye saldiranlara da etkili vuruslar yapmak. Mantikli mi?

Nasil bir mastery tree izlemeliyim?

Aklimda 2 tip var (wardb'ye isyerinden giremiyorum boyle yazayim) :

1.cisi :
- Scout 11 puan / Assault 9 puan
- Scout'tan aldiklarim enchanted arrow taktigi(resistancelari direk pas gecen taktik), -%35 ap harcatan taktik, festering ve glass arrowlar
- Assault'tan sadece sweeping slash

2.cisi :
- Scout ve Assault 9
- Scout'tan aldiklarim festering, glass, enchanted arrow ve leading shots (2 skill 2 taktik)
- Assault ise sweeping slash, no respite, swift strikes

Gerci burada 3 tane taktik almak zorunda kaliyorum, core taktikler icin bir yer kalmiyor.

Ya da taktik falan sallamayip,

Scout 9, Assault 13 gitsem ve
- Scout'tan festering / enchanted arrow ile
- Assault'tan sadece exploit weakness (3sn stun ediyormus) mi alsam.

Hayat zor.
Mesaj tarihi:
Onu yapabilmen için melee'de etkili olman lazım. 1.2 Shadow Warrior için neler getirdi en ufak bir fikrim yok ancak Choppa'nın da denkleme girdiği düşünülürse pek mantıklı bir seçenek gibi durmuyor.

Güvenilebilir buildler puanları Scout ve Skirmisher arasında dağıtanlar. Misal denklemden melee'yi çıkarıp daha güvenilebilir olan kitinge (Skirmisher) odaklanabilirsin.

Bunun dışında hangi yolu seçersen seç asıl alanını 15 puandan aşağı bırakma yani 11 Scout olmasın, 15+ olsun.
Mesaj tarihi:
scout/assault kombosu pek kullanışlı değil.scout iken zaten 100ft rangein var kaçabilme ihtimalin her zaman mevcut.
skirmish oynayacaksan assaultada verebilirsin birazcık..ben şuan max 45ft ile oynadığım için r35den beri assault pathinede puan veriyorum.
path olayını yanlış yapma gibi bir şansında yok istediğin zaman değiştiriyorsun bildiğim kadarıyla fiyat artışı rank e bağlı..ondan kafana takma zamanla bulursun sana uygun olanını.

bu arada scout stanceinin cast timeları çok fazla.o yüzden sevmiyorum daha hızlı oynamak istediğim için skirmish oynuyorum.mobility de çok iyi tabi.

SW'ların gimp durumu T4'de.yani t1-t2-t3 oynayıpta SWler kötü değil demeyin(tabiiki süper de değil).T4 de başlıyor SWlar hiç bir işe yaramamaya..

t4de iyi setleri olan tanklara 40 dmg gibi komik şekillerde vuruyorum.tırt setli tanklara 120 civarı..r40 bir tankın 8k healhti var desek baya bir sürer öldürmem :)

neticede zevk konusu.SW gimp diye oynamamazlık etmeyin.her mmo da böyle karakterler olur daha sonra bir şekilde düzeltilir.hatta genelde ilk düzeltme aşamasında OP olurlar.hiç düzelmeme konusuna değinmiyorum böyle örneklerde mevcut tabi.eğer RDPS oynamak hoşunuza gidiyorsa skirmish gerçekten eğlenceli bir path.ayrıca hybrid bir class olmasıda sıkıldığınızda assault oynamanıza imkan veriyor.
Mesaj tarihi:
O verdiğim mastery ile, gelenlere %50 heal debuff atsan, zaten birileri keser. Healerları sildikçe, tazele dur işin ne? :P
5sn disarm yapabiliyorsun. Root un var. 2 inci kişiyede, buffınla birlikte knockdown yapıp yavaşlatırsın. Root felan takılırsın.
Dps yapmaya çalışırsan faydan olmaz tabi gelenler için. Başkasının kesmesine yardım etmek için bunları yapabilirsin. Bana tek yaptığı iş bu göründüğünden oynamıyorum bu karakter ile. Milleti koru koru koru. Birazda dps yap felan ama kendini etkisiz hissediyor insan. :P
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Aslında baya düzeltildi klas aralıktan beri soruyorsanız arada dünya kadar fark var.O zamanlar normal mobu bile zorla kesiyordum.Damage farkı dünya kadar scout stance 120 feet değilde 110 feetten atar olmuş solo da bence iş yapar ama pvp ye başlama ile ilgisi var olayın sorcları arkadan yakalarsan işleri çok zor WE ler görünmez gelmezse işleri zor onun dışında tank hariç diger klaslar kitelanabilir ama biraz tecrübeye bakar olay.Son gelen patchler ile assault path i biraz daha sağlamlaştırıldı bildiklerim bu kadar.Ama bu charın itemleri setleri iyi değilse çok iş yapamayabilir biraz sabır isteyen bir char.
Mesaj tarihi:
kendi adima konusursam bana (zealot) 2800 crit vurabilen (festering arrow arti bi de herhalde hasari 2 katina cikaran morale var) tek class. bright wizardlardan bile bu kadar damage yemedim yanlis hatirlamiyorsam resistancelar saolsun.
Mesaj tarihi:
Vaktinde daha bu rvr epicler gelmeden, herkesin mavilerle gezdiği, milletin OP OP gezdiği dönemlerde Festering Arrow ile Zealot'umun 1 shot olduğunu hatırlıyorum ehueh. Vardı bir bugı.
Mesaj tarihi:
iki katı dmg yapma moralini ok havadayken mi ne açıyorlardı sanırım, öyle bir bug idi.

zealot'a 2800 dmg az geliyorsa order charınla 4k wop yemeyi denersin. (:P)
Mesaj tarihi:
uf&steady aim açıyorduk işte festeringi yollar yollamaz, havadaki oklar alıyordu buffları. 1. taktik de festering ve flame arrowların resistanceları yoksaymasını sağlıyordu, öyle işte

ha öte yandan havadaki ok saplanmadan biterse buffların etkisi yoksayılıyordu vs

olay yine çoğunlukla dakika başı uf-festering e mi dayanıyor yani ?
veya engineerım da vardı 1x de olsa, onunla devam etsem daha mı güzel olur ?
Mesaj tarihi:
evet US + Feastring + acid arrow bir de feastring arrowun resist fln dinlememe tactiği ile birlikte 40 rank bi sorca 3.3 k critlediğimi hatırlarım single targetta WL ile iyi işler yapıyor test ettim onayladım ama 1.3 ten önceydi bu suan WL lerin başka birine ihtiyacı yok zaten hehe
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaslar expert skirmisher alınca 40 ft ten saldırınca %20 daha fazla vuruyo iyi güzel peki skirmisherdan charge forth isimki tactigide kullanırsam 20 ft ten mi saldırmam gerekecek yoksa genel range mi düşüyor kafamı karıştırdı meret:) ikinci sorum ise patch geldi mi? hani shadow warriorların sevgi-saygı göreceği söylenen patch:)
Mesaj tarihi:
yok hayır expert skirmisher senin feetini dusurmuyor sadece 45 feetten vurursan %25 damage arttırıyor.ama chargefort direk 20 feet asagı cekiyor yani 45 feetten vurabiliyorsun yani 20 feete dumuyor range in anlatabilmisimdir umarım hehe :D
Mesaj tarihi:
yok hayır expert skirmisher senin feetini dusurmuyor sadece 45 feetten vurursan %25 damage arttırıyor.ama chargefort direk 20 feet asagı cekiyor yani 45 feetten vurabiliyorsun yani 20 feete dusmuyor range in anlatabilmisimdir umarım hehe :D
  • Yeni Oluştur...