Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super -super miydi?- Ajan K9

di

Öne çıkan mesajlar

Abi gitmeyin!

Bugun azinlikta kalmama ragmen cok direttim ama bizim dedigimiz olacak dediler, sustum girdim cikintilik yapmamak icin. Bu kadar mi rezil bir film olur. Recep Ivedik'e kurban olayim yeter ki yapmasinlar boyle film. Ikinci yariya kalmadik ciktik. 39 lira da para verdik tabi o biletlere. 11 lira daha koy warhammer ediyo lan! Icime oturdu.

Nolur para vermeyin gitmeyin. Cekemesin bu soytarilar film falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ve sinema kültürü gelişmemiş olan ülkemizde bunlar daha çok izleniyor.bugün şansa bala bölümüme düşmüş adamlar bile bu filmlere efsane gözüyle bakıyor (RSTdeyim)

Üstte de yazıldığı gibi 1 verip 5 alıyor adamlar,millette izliyor bunları,eee daha ne olsun? Emek yok,para harcanmıyor vs. vs. benim gözümde yan gelip yatarak para kazanmaktan başka şey değil bu filmler
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip filmler için söylenebilecek tek kelime: yavan.

izlemedim, merak etmiyorum, hayatta da izlemem. bunları oyuncu diye piyasaya sürenleri de tebrik ediyorum, bol bol yavanlık yapmak iyi oyunculuksa, bir sürü daha gerizekalı insan var oyuncu olabilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

sevindim lan şu topiği okuyunca yeminle.
herkes benim düşüncelerimi yazmış.
böyle söyleyince sokakta "ünlüye çamur atıp prim yapma" damgası yiyor bir de insan. onların yapacakların sanatın da/ filmin de/ oyunculugun da (aslında bakarsanız oyuncu diyenin de)... (biip).
izlemeye gerek duymadan trailer görüp iğreniyorum.
hele o şapşal suratılı yukarda birinin bahsettiği çocuğa ayarım.
bu kadar başarısız oyunculuk gerçekten ödül almalı.
lütfen gidip başka bi yerden kırsınlar parayı :(
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Bu filmde oynayan spastik suratlı herif, filmde öpüşme sahnesi olmamasına rağmen Didem Erol improv yapıp bunu dudağından öptüğü için kadını dava edeceğini söylemiş. Artık gidip naparsınız bilmiyorum.

oha öküz,
öyle böyle değil harbi öküz hatta damızlık öküz
Sosyal ağlarda paylaş

böyle filmleri çekmeye devam eden kafasız producerların kendilerini öldürmeleri lazım. Uçurum çözüm bence.

Aslında asıl başarısızlığı yapan yıllar yılı aynı oyuncuların oynadığı böyle embesil filmlere gitmeyi sürdüren insanlar.

Onlarda atlasınlar uçurumdan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...