di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Abi gitmeyin! Bugun azinlikta kalmama ragmen cok direttim ama bizim dedigimiz olacak dediler, sustum girdim cikintilik yapmamak icin. Bu kadar mi rezil bir film olur. Recep Ivedik'e kurban olayim yeter ki yapmasinlar boyle film. Ikinci yariya kalmadik ciktik. 39 lira da para verdik tabi o biletlere. 11 lira daha koy warhammer ediyo lan! Icime oturdu. Nolur para vermeyin gitmeyin. Cekemesin bu soytarilar film falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 avanak kuzenler falan. izlemedim ve hiç de merak etmiyorum. bu kadroya da sinir oluyorum. o hababam sınıfındaki aptal ifadeli herife, şafak sezere falan. ölsünler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 gerçekten çok kalitesiz filmler çıkıyor bu kadronun elinden yani rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aynı şeyleri yapmaya da devam ediyolar inatla benim anlamadığım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 valla ben de tiksiniorum da adamlar bu filmlerden deli gibi para kırdılar. maskeli beşler falan deli gişe yaptı yani gittiği yere kadar diyolar heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kutsal damacana'yı sokmayın bu filmlerin içine tek ricam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 o da çok vasattı bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 didem erol icin izlenebilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dayak istiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 /forum kurallarini tekrar okuyunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bu filmde oynayan spastik suratlı herif, filmde öpüşme sahnesi olmamasına rağmen Didem Erol improv yapıp bunu dudağından öptüğü için kadını dava edeceğini söylemiş. Artık gidip naparsınız bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 benim kardeş gitmiş ikinci yarıyı sadece 2 kişi izlemişler :) kalite kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 didem erol icin loop yapip izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Xaenin said: Aynı şeyleri yapmaya da devam ediyolar inatla benim anlamadığım o.eee adam 1 milyon(okadar bile harcamıyordur) harcıyor 5 milyon kazanıyor beleş para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 didem erol var edit: yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ve sinema kültürü gelişmemiş olan ülkemizde bunlar daha çok izleniyor.bugün şansa bala bölümüme düşmüş adamlar bile bu filmlere efsane gözüyle bakıyor (RSTdeyim) Üstte de yazıldığı gibi 1 verip 5 alıyor adamlar,millette izliyor bunları,eee daha ne olsun? Emek yok,para harcanmıyor vs. vs. benim gözümde yan gelip yatarak para kazanmaktan başka şey değil bu filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bu tip filmler için söylenebilecek tek kelime: yavan. izlemedim, merak etmiyorum, hayatta da izlemem. bunları oyuncu diye piyasaya sürenleri de tebrik ediyorum, bol bol yavanlık yapmak iyi oyunculuksa, bir sürü daha gerizekalı insan var oyuncu olabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Tek tük iyi film çıkıyordu zaten. Durum değişmiş değil. 2009 da da 100 film yapılsa 5 i izlenir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben oyunculari suclamiyorum, yapimcilari ve yonetmenleri sucluyorum bu tip filmlerde. Yapilmasida yanlis degil, para katiyor endustriye ama belli bir kalitenin su ana kadar saglanmasi gerekirdi ama ayni yalakalik ayni dandiklik devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 adam gibi oyuncu olsalar bu kadar düşmezler. salt para için yapılan sanat çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 uyurgezer said: o da çok vasattı bence? saçmalama uyurgezer, kutsal damacanayı kesinlikle ayırman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sevindim lan şu topiği okuyunca yeminle. herkes benim düşüncelerimi yazmış. böyle söyleyince sokakta "ünlüye çamur atıp prim yapma" damgası yiyor bir de insan. onların yapacakların sanatın da/ filmin de/ oyunculugun da (aslında bakarsanız oyuncu diyenin de)... (biip). izlemeye gerek duymadan trailer görüp iğreniyorum. hele o şapşal suratılı yukarda birinin bahsettiği çocuğa ayarım. bu kadar başarısız oyunculuk gerçekten ödül almalı. lütfen gidip başka bi yerden kırsınlar parayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Xaenin said: Bu filmde oynayan spastik suratlı herif, filmde öpüşme sahnesi olmamasına rağmen Didem Erol improv yapıp bunu dudağından öptüğü için kadını dava edeceğini söylemiş. Artık gidip naparsınız bilmiyorum. oha öküz, öyle böyle değil harbi öküz hatta damızlık öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 harcanan zamana yazık. bu filmi izlemem çünkü hayatımın o kadar dakikasını hayatta böle saçma bişey için harcayamam. izleyenleri bırak yapanlar bence utanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 böyle filmleri çekmeye devam eden kafasız producerların kendilerini öldürmeleri lazım. Uçurum çözüm bence. Aslında asıl başarısızlığı yapan yıllar yılı aynı oyuncuların oynadığı böyle embesil filmlere gitmeyi sürdüren insanlar. Onlarda atlasınlar uçurumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar