Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domain

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nick'ini gordum direk dedim icimden kutulu gelip bunu yazdi kesin diye. nasil biliyorum malimi =P

sorun godaddy'de degil arkadasim, senin transferi nasil tamamlayacagini bilmeyen arkadasinda =)

godaddy herseyini otomatize etmis bir sisteme sahip ve gayet de memnunum. hosting'i icin ayni seyi soyleyemeyecegim ama domain konusunda benim gozumde 1 numaralar. 2-3 dolar fazla veriyorum, onlardan aliyorum basim agrimiyor.

kaldi ki benim kadar domain'i bulunan adam azdir surda. benim iyi dedigime kotu demeye korkar insan be =P yaratik!
Mesaj tarihi:
Toplamda 10.18 gibi bir fiyata veriyor odeme kismina geldiginde =) Bir kismi ICANN'a giden para da arada birseyler daha ekliyor.
Mesaj tarihi:
Disappear said:
ben mail aldim, 1,5$ a mi ne domaini transfer + 1 sene uzattim yanlis hatirlamiyosam. atiyoda olabilirim (cok dikkat etmiyorum cok param varda sdf)

nerden aldın maili pls?
Mesaj tarihi:
isimtescil.net kullanıyorum uzun süredir. NS değişiklikleri biraz geç oluyo ama bi sorunla karşılaşmadım şimdilik. Türke para kazandıralım dimi
Mesaj tarihi:
Greeny said:
Disappear said:
ben mail aldim, 1,5$ a mi ne domaini transfer + 1 sene uzattim yanlis hatirlamiyosam. atiyoda olabilirim (cok dikkat etmiyorum cok param varda sdf)

nerden aldın maili pls?

godaddy
Mesaj tarihi:
domain uzantısına göre al derim .com .net alıcaksan en ucuz hangisi ise ondanal .tv .fr gibi yabancı uzantı alıcaksan hangi uzantı hangi ülkeye bak oranın hostundan al derim ...

www.hostbul.net bir sürü türk host şirketi var
Mesaj tarihi:
godaddy kullandım ben
cokta mutluyum refreshlerı onceden haber verırler, etmezsen 3 aymı 6 aymı ne bekletirler domain name'i, ayrıca fiyatıda uygun
Mesaj tarihi:
hostcini cok sacmalıo ya.İlk domain'i ordan aldım ben.15 günde bi almadığım şeyleri ödemem gerektiğini gerektiren mail'lar atıyolardı.
Mesaj tarihi:
Cin Ruhi said:
turkticaret.net'i deneyin. En azından tel açıp türkçe konuşabileceğiniz bi yer olsun.

Şunu yazarak insanlara bu konuda yapabileceğin en büyük kötülüklerden birini yaptın resmen.

Uzak durun türk ticaretten. Bu kadar kötü bir firma daha görmedim ben henüz çalıştıklarım arasında.
  • Yeni Oluştur...