Chewy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Domain alıcamda nerden alıyım?Önerdiğiniz bir firma varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 godaddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ne godady? bi domaini alamadı adamlar hala godady diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nick'ini gordum direk dedim icimden kutulu gelip bunu yazdi kesin diye. nasil biliyorum malimi =P sorun godaddy'de degil arkadasim, senin transferi nasil tamamlayacagini bilmeyen arkadasinda =) godaddy herseyini otomatize etmis bir sisteme sahip ve gayet de memnunum. hosting'i icin ayni seyi soyleyemeyecegim ama domain konusunda benim gozumde 1 numaralar. 2-3 dolar fazla veriyorum, onlardan aliyorum basim agrimiyor. kaldi ki benim kadar domain'i bulunan adam azdir surda. benim iyi dedigime kotu demeye korkar insan be =P yaratik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 e al o zaman domaini alla alla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 o otomasyon seysi ve her zirta para istemiyor olmasi nedeniyle godaddy guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Godaddy iyidir. Niye pahalı dediniz anlamadım. Domain başına $7.15 istiyor ucuz ucuz. Daha ucuz veren var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Toplamda 10.18 gibi bir fiyata veriyor odeme kismina geldiginde =) Bir kismi ICANN'a giden para da arada birseyler daha ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Promo codesuz alıyondur sen. Promo code'suz godaddy kullanılır mı yaw :) Promo code ile 7.15'e geliyor OYH3 kodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mydomain.com netfirms.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben mail aldim, 1,5$ a mi ne domaini transfer + 1 sene uzattim yanlis hatirlamiyosam. atiyoda olabilirim (cok dikkat etmiyorum cok param varda sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 eheh ozel mesaj olcakti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Disappear said: ben mail aldim, 1,5$ a mi ne domaini transfer + 1 sene uzattim yanlis hatirlamiyosam. atiyoda olabilirim (cok dikkat etmiyorum cok param varda sdf) nerden aldın maili pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yahoo dan aldım, mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Yahoo bildiğim kadarı ile dns sunucuları değiştirmede filan sorun çıkartıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 isimtescil.net kullanıyorum uzun süredir. NS değişiklikleri biraz geç oluyo ama bi sorunla karşılaşmadım şimdilik. Türke para kazandıralım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Greeny said: Disappear said: ben mail aldim, 1,5$ a mi ne domaini transfer + 1 sene uzattim yanlis hatirlamiyosam. atiyoda olabilirim (cok dikkat etmiyorum cok param varda sdf) nerden aldın maili pls? godaddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 http://www.dreamhost.com -> yabancı http://www.karegen.com ->türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 domain uzantısına göre al derim .com .net alıcaksan en ucuz hangisi ise ondanal .tv .fr gibi yabancı uzantı alıcaksan hangi uzantı hangi ülkeye bak oranın hostundan al derim ... www.hostbul.net bir sürü türk host şirketi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 godaddy kullandım ben cokta mutluyum refreshlerı onceden haber verırler, etmezsen 3 aymı 6 aymı ne bekletirler domain name'i, ayrıca fiyatıda uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 İsim tescil iyidir.Ucuzda. Olmadı hostcini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hostcini cok sacmalıo ya.İlk domain'i ordan aldım ben.15 günde bi almadığım şeyleri ödemem gerektiğini gerektiren mail'lar atıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 turkticaret.net'i deneyin. En azından tel açıp türkçe konuşabileceğiniz bi yer olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Cin Ruhi said: turkticaret.net'i deneyin. En azından tel açıp türkçe konuşabileceğiniz bi yer olsun. Şunu yazarak insanlara bu konuda yapabileceğin en büyük kötülüklerden birini yaptın resmen. Uzak durun türk ticaretten. Bu kadar kötü bir firma daha görmedim ben henüz çalıştıklarım arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 turkticaret domainlerini çalıyor insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar