Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level atlamak

irenikus

Öne çıkan mesajlar

irenikus said:
Yahu amma uzun birşeymiş, saatlerdir oynuyorum anca 9 oldum, WOW'da elimiz kolayına mı alıştı yoksa. Mythic DAOC'da bile bu kadar zor yapmamıştı level almayı. 20lere 30lara ne ara çıktınız siz yahu

wow da 70 level var warhammerda 40.
Warhammerda son levela ulaşmak daha kolay ve senaryolar sayesinde daha zevkli.
Sosyal ağlarda paylaş

1 => 6-7 arası 40 dakika quest ile.
7-12 arası senaryoda eğlene eğlene (saate bakmadım. classları anlamaya çalışıyordum ki karakteri açtığımın aynı günü 12 oluyor zaten)
12-18 => 1 gün (ne kadar oynadım bilmiyorum. İşte netde gezme, yemek yeme, uyuma, 1 film izleme hariç geri kalan zaman)
18-23 => aynı şekilde
23-28 => aynen
Sonrasını yazamam :P. Adamlar eğlenerek kasmamızı istemişler o yüzden biraz uzun tutmuşlar sanırım. Mantıklarını bilemiyorum ama kasması zor geliyor, az level var. Yavaş atlayınca bozuluyor insan :). Şöyle 100 lvl olsaydı da oyun, çat çut diye günde 15 tane atlasaydık kolay görünürmüydü acaba?

32 olduğumuzda nasıl olacak acaba? 40 a kadar yine kasmaya çalışacakmıyız. Yoksa, keep di, instance idi kovalarken 40 mı olacaz. Eğer bunları yapmak için 40 olacaksak, bitmişiz biz :)
Sosyal ağlarda paylaş

pqgrindlamaktan kasıt ordaki mobları grindlamaksa evet en iyi level öyle kasılıyor. Tavsiyem kesinlikle senden düşük level moblarla işin olmasın. Her zaman 1 -2 hatta yapabiliosan 3 level yüksek moblarla uğraş. Chapter chapter ilerle. hem inf almış item kasmış oluyosun hem de experience kasmış oluyosun. Bölece sadece experience peşinde koşarak sıkılmamış oluyosun 2 ayrı hedefin olmuş oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi neyden keyif alıyorsan onu yapmak. maksat en çok xp alayım diye kasmaksa o levellar gözünde büyür, bayarsın bırakırsın. maksada matuf olamazsın.

senaryolarla güle oynaya, yene yenile lvl da alıyorum, para da kazanıyorum, eğleniyorum da şahsen. verimli xp alacağım diye insanın oyunu işe çevirmesine gerek yok zira bu oyunda endgame rank 1'den başlıyor gerçekten dedikleri gibi.

ilk defa bir oyunda alt açtım diğer başlıklarda dediğim gibi, lvl alması en keyifli mmo bugüne kadar gördüğüm.
Sosyal ağlarda paylaş

bi serverda lvl 15 shaman yaptım KEP de char açana kadar.

Daha sonra KEP de marauder char açtım ama rank 19 a geldiğimde melee combat baydı. hem direk focuslanan olmak hemde kendi adamlarım tarafından bloklanmak falan sıktı.

sorceress açtım oda şuanda lvl 25.

başka oyun olsa herhalde aklıma gelmezdi bukadar cok char açıp baymadan lvl alacağım. Quest/RvR dengesi iyi ayarlanmış. tek başınıza quest yapıyorsunuz ordan PQ a gidip chapterları tamamlıyorsunuz sıkılınca RvR olayına giriyorsunuz.

Gerçi ben scenario larda bokunu çıkarıp tek takılıyorum normal birinin aldığı exp nin 3 katını falan alıyorum. Bakalım adamlar ne zaman fixleyecek bu durumu ama gayet memnunum şuanda.

Leveling olayıda bana WoW dan daha kolaymış gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun diger cogu mmo gibi son seviyeye ulasinca baslamadigi icin level derdinizi pek anlayamiyorum.

open betada da bir sure oynadim, su anda level 11'im ve level atlamak icin hicbir motivasyon goremiyorum. bu haliyle de oyun bana bayagi dengeli geliyor ve oncelikle zevk almaya bakiyorum. zevk alirken level zaten kendiliginden geliyor.

"40 olursam ve oyunda denge olmadigin farkedersem noolcak peki?" diye de dusunmuyorum. eger oyle birsey olursa yeni karakter acar, yine zevk ala ala oynarim. sonucta bu oyunda nereye gittigin degil, yolda nelerle karsilastigin onemli. ve casual bir player olarak bu cok hosuma gidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bence nereye vardığın önemli. Tier atladıkça oyun gelişiyor. Karakter bazında bütün abilityleri açmış oluyorsun, sırf bunu edinmek bile en kısa sürede 40 olmayı istemek için yeterli.

Benim için leveling ne kadar hızlıysa ve ne kadar az level varsa o kadar keyifli. Keyif ile XP'ı birleştirmek istesem eski geleneksel rpgleri veya frp oynarım, level sistemli MMO değil. Oyunun leveling için birkaç seçenek sunması şahane birşey ancak 25+ level başı gereken experience'ın ucu kaçmış, özellikle questlerle hiiiç iyi scale olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...