irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Yahu amma uzun birşeymiş, saatlerdir oynuyorum anca 9 oldum, WOW'da elimiz kolayına mı alıştı yoksa. Mythic DAOC'da bile bu kadar zor yapmamıştı level almayı. 20lere 30lara ne ara çıktınız siz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 valla paldır kuldur gıdıyor lvl ler :D ben bıle 26 oldumya :D sen yavassın sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 irenikus said: Yahu amma uzun birşeymiş, saatlerdir oynuyorum anca 9 oldum, WOW'da elimiz kolayına mı alıştı yoksa. Mythic DAOC'da bile bu kadar zor yapmamıştı level almayı. 20lere 30lara ne ara çıktınız siz yahu wow da 70 level var warhammerda 40. Warhammerda son levela ulaşmak daha kolay ve senaryolar sayesinde daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 1 => 6-7 arası 40 dakika quest ile. 7-12 arası senaryoda eğlene eğlene (saate bakmadım. classları anlamaya çalışıyordum ki karakteri açtığımın aynı günü 12 oluyor zaten) 12-18 => 1 gün (ne kadar oynadım bilmiyorum. İşte netde gezme, yemek yeme, uyuma, 1 film izleme hariç geri kalan zaman) 18-23 => aynı şekilde 23-28 => aynen Sonrasını yazamam :P. Adamlar eğlenerek kasmamızı istemişler o yüzden biraz uzun tutmuşlar sanırım. Mantıklarını bilemiyorum ama kasması zor geliyor, az level var. Yavaş atlayınca bozuluyor insan :). Şöyle 100 lvl olsaydı da oyun, çat çut diye günde 15 tane atlasaydık kolay görünürmüydü acaba? 32 olduğumuzda nasıl olacak acaba? 40 a kadar yine kasmaya çalışacakmıyız. Yoksa, keep di, instance idi kovalarken 40 mı olacaz. Eğer bunları yapmak için 40 olacaksak, bitmişiz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 en iyi exp scenario ile geliyor her zaman, burda detaylı bir analiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 en iyi exp pq farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 En iyi exp senaryoyla gelmiyor. Sürekli kazanman lazım onun için 600 exp ile çıktığımı da biliyorum. En iyisi pq grindlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben biraz ondan biraz bundan yapıyorum böylece ikisinden de sıkılmıyorum ve sürekli oyuna bağlı tutuyo. Gerçi çok hızlı gidemiyorum bilgisayarım kastığı için. Yeni bilgisayar alana kadar yavaş yavaş yapıyorum sonra uçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 pqgrindlamaktan kasıt ordaki mobları grindlamaksa evet en iyi level öyle kasılıyor. Tavsiyem kesinlikle senden düşük level moblarla işin olmasın. Her zaman 1 -2 hatta yapabiliosan 3 level yüksek moblarla uğraş. Chapter chapter ilerle. hem inf almış item kasmış oluyosun hem de experience kasmış oluyosun. Bölece sadece experience peşinde koşarak sıkılmamış oluyosun 2 ayrı hedefin olmuş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 `daha zevkli` de super ya ahahaha kime gore neye gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Grind yapıp yapmamaya göre? Yani aynı tip mobu 150milyon kere kesmeyi seviyorsanız, zevkiniz buysa ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesela ben, 40 lvl boyunca birbirine benziyen mekanlardan cok sıkılıyorum, geniş bir dunyada gze dolaşa lvl atlamak istiyorum. dipbot: daha lvl 21 ken 5k orc kestin diye achivment cıkmış bir oyunda gridn yok aga demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ubermensch said: `daha zevkli` de super ya ahahaha kime gore neye gore? Yanında benim nickim yazdığına göre cüce'ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Cuce said: Mesela ben, 40 lvl boyunca birbirine benziyen mekanlardan cok sıkılıyorum, geniş bir dunyada gze dolaşa lvl atlamak istiyorum. dipbot: daha lvl 21 ken 5k orc kestin diye achivment cıkmış bir oyunda gridn yok aga demeyin. 21 im toplam kestigim mob sayısı 1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eh eğer hal böyleyse bu oyunun tekrar oynanabilirliği yok gibi, yani level 9 olmak için bu kadar uğraştıktan sonra sanmıyorum içimden aynı ırktan başka bir sınıf açmak geleceğini, aradan uzun zaman geçerse ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi zaten, lvl 40 olup pvp yapıcaksın işte, neden zırt pırt yenı karakter acasınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yahu bir heyecan kendimi kaptırıp uzunca bir süre oynadım oyunu ama sonra durup düşününce sınıfımdan memnun olmadığıma karar verdim, aynı ırkın başka bir sınıfı cazip geldi bana ama ben şimdi üşeniyorum o karakteri açmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 en iyisi neyden keyif alıyorsan onu yapmak. maksat en çok xp alayım diye kasmaksa o levellar gözünde büyür, bayarsın bırakırsın. maksada matuf olamazsın. senaryolarla güle oynaya, yene yenile lvl da alıyorum, para da kazanıyorum, eğleniyorum da şahsen. verimli xp alacağım diye insanın oyunu işe çevirmesine gerek yok zira bu oyunda endgame rank 1'den başlıyor gerçekten dedikleri gibi. ilk defa bir oyunda alt açtım diğer başlıklarda dediğim gibi, lvl alması en keyifli mmo bugüne kadar gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bi serverda lvl 15 shaman yaptım KEP de char açana kadar. Daha sonra KEP de marauder char açtım ama rank 19 a geldiğimde melee combat baydı. hem direk focuslanan olmak hemde kendi adamlarım tarafından bloklanmak falan sıktı. sorceress açtım oda şuanda lvl 25. başka oyun olsa herhalde aklıma gelmezdi bukadar cok char açıp baymadan lvl alacağım. Quest/RvR dengesi iyi ayarlanmış. tek başınıza quest yapıyorsunuz ordan PQ a gidip chapterları tamamlıyorsunuz sıkılınca RvR olayına giriyorsunuz. Gerçi ben scenario larda bokunu çıkarıp tek takılıyorum normal birinin aldığı exp nin 3 katını falan alıyorum. Bakalım adamlar ne zaman fixleyecek bu durumu ama gayet memnunum şuanda. Leveling olayıda bana WoW dan daha kolaymış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 açıkçası public questler zevkli, belki onları farmlarım bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oyun diger cogu mmo gibi son seviyeye ulasinca baslamadigi icin level derdinizi pek anlayamiyorum. open betada da bir sure oynadim, su anda level 11'im ve level atlamak icin hicbir motivasyon goremiyorum. bu haliyle de oyun bana bayagi dengeli geliyor ve oncelikle zevk almaya bakiyorum. zevk alirken level zaten kendiliginden geliyor. "40 olursam ve oyunda denge olmadigin farkedersem noolcak peki?" diye de dusunmuyorum. eger oyle birsey olursa yeni karakter acar, yine zevk ala ala oynarim. sonucta bu oyunda nereye gittigin degil, yolda nelerle karsilastigin onemli. ve casual bir player olarak bu cok hosuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nedendir bilinmez rank 40 olucam diye hırs yaptım anlamsız. ama 3-4 gunde falan rahat rank 25 olursun istersen o kadar kasıcak bişey yok. ama şöle bişey var, bu sefer oyundan soğuyosun. hiç tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bence nereye vardığın önemli. Tier atladıkça oyun gelişiyor. Karakter bazında bütün abilityleri açmış oluyorsun, sırf bunu edinmek bile en kısa sürede 40 olmayı istemek için yeterli. Benim için leveling ne kadar hızlıysa ve ne kadar az level varsa o kadar keyifli. Keyif ile XP'ı birleştirmek istesem eski geleneksel rpgleri veya frp oynarım, level sistemli MMO değil. Oyunun leveling için birkaç seçenek sunması şahane birşey ancak 25+ level başı gereken experience'ın ucu kaçmış, özellikle questlerle hiiiç iyi scale olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aoe farming i nefledikten sonra bi xp ayarı çekmeleri gerekiyordu, evet 25+ öldürüyor gerçekten bu arada marauder rerolladım ,level 22 ye ulaşma sürem 1 day 10 hours, orc a göre baya hızlı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 malesef bu sorun dusuk pop serverlarda inanılmaz etkili olmaya baslıyor. lvl 30 a kadar geldim. Artık grinddan fln bıktıgım icin pek girmiyorum diyebilirim. Benden baska 2 tane level 30 ustu adam var zaten serrverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar