DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Şuana kadar hep 1440x900 kullaniyodum fakat bugün voltaj düşünce makina kendini resetledi, 1440x900 çözünürlüğü kendi kendine deişti 1360x768 oldu, 1440x900 ayarlarda kayboldu. Driver'i silip tekrar yüklemem rahmen 1440x900 yapamadim. uzun lafin kisasi eski haline nasil getircem 1440x900 nasil yapicam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sağ tıklayıp görüntü ayarlarından değiştirilmiyor mu çözünürlüğün? Eğer orada seçenkler arasında yoksa sürücü kaynaklıdır muhtemelen. En iyisi ati veya nvidia'nın değil de dizüstü bilgisayarının kendi sitesinden indir sürücüyü, diğerleri çoğu durumda uyumsuz oluyor. (o çözünürlüğü kullandığına göre bilgisayarın dizüstü sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 laptop deil malesef. Seçeneklerin arasinda 1440x900 yok :( İşletim sistemi vista buarada.(bişi fark eder mi bilmiyorum ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 İlk defa duyuyorum böyle birşeyi masaüstünde. KUllandığım monitör 17inç olmasına rağmen 1900lere filan dahi çıkabiliyor. Ama seninki lcd olduğundan farklı bir durum olabilir. Neyse ben çekileyim aradan bilenler konuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 monitörün driverı varsa ona bak bi ondan kaynaklanıyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Resim koyayim daha rahat anlaşilsin diye :) http://img371.imageshack.us/img371/195/adszlb7.jpg 1440x900 yok işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 normalde xp'de "bu monitorun goruntuleyemeyecegi modlari sakla" vardi, tiki kaldirinca daha yuksek cozunurlukler de secilebilirdi. vistada oyle birsey varsa onu ara cunku sorun operin dedigi gibi monitorden muhtemelen. oper said: monitörün driverı varsa ona bak bi ondan kaynaklanıyo bazen. monitor surucusunu silip tekrar yuklersen sorun cozulur herhalde ek: ben ekran kartini silmeyi gostermisim, simdi farkettim. ikinci pencerede monitor var, oradan yapacaksin sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sakalımız da var ama dinlemiyo adam bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 DeBuffAndHeal said: Driver'i silip tekrar yüklememe rahmen 1440x900 yapamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 o işaretli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Xaenin hangi driver olduğunu söylememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 driver ekran kartidir diye dusundum ben, ekran karti ile monitor farkli etki yapar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ekran karti ati x1550. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Monitör'ü kaldirinca görüntüyü nerden alicam :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 windows tanır onu tak ve kullan monitör olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Monitörü kaldirip resleyince düzeldi teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar