Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 vallahi ap draini bilmem, özellikle istenmediği sürece kullanmıyorum sırf order çok ağlıyor diye sdf. ama bg kötü bir class değil tabi. bufflanıyor olmamız da işime geliyor, ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Chosen op :P Naptınız nettiniz nasıl gidiyor oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 arcane said: Nasıl mirror o abi, BG'ın boyu 2 misli falan, ahahaha. dev aynası diyoruz biz ona, goblinler bulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Best Marauder topic EU(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Q&A'da Marauder'da ufak değişiklikler dışında birşey olmayacağını söylediler. Dertli olanlar rerollasınlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Impale frontline dan spamlanıcak brut specde.Armor ignore olmıyacak tabi o zaman. Birde; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 best white lion eu, best bw'lık konusunda sınıfta kaldı. üstüne koşarak gelen DoK gördün mü kaçacan arkadaşım hele ismi Ravenshadow'sa :D . Koskoca senaryodaki tek başarım da budur herhalde :D. Edit : Hay Allah bu marauder topiğiydi değil mi, dur bakayım... Evet, impale değişikliği güzel olmuş bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bombing için adam diyor ki, bombingden daha efektif olmasa da bombing kadar efektif taktikler var. Bir sonraki sorunun o taktiklerin ne olduğu olması lazımdı ama ya sormadılar ya da soru kasten görmezden gelindi. Bütün sorun Amerikalıların bariz bir şekilde oynamayı bilmemesi. Mythic EU tarafından bombalandığı günün ertesi günü Scorched Earth nerflenmişti. Herhalde US'de 2 premadeden biri bomb group değil, böylesine acizliğe başka bir açıklama türetemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 2 bw, 2 kotbs, 2 wp alıp sağda solda koşturmak da oynamayı bilmek değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 En efektif taktiği görebilmek de oynamayı bilmektir. Sırf oyuncunun bireysel olarak yaptığı iş basit diye oynamayı bilmiyor damgası vurmak yanlış olur. Bu setuplar herkesden önce oyunu analiz edip buna göre organize olmayı becerebilen insanlar sayesinde ortaya çıktı. Okyanusun öbür tarafı daha casual. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 aslında bu konuda arcane e katılıyorum bombing şu an oyundaki en kullanışlı taktik görmezden gelmek pek mümkün değil heralde, ben bile bombing den nefret ettiğim halde bombing oynuyorum sc lerdeki win oranın artıyor,karşındaki premadelere karşı kendi premadeinle galip gelme oranın inanılmaz artıyor fakat şuda bi gerçekki bu iş gerçekten çığrından çıktı yani artık taktik olmaktan çok bi hile gibi bşy olmaya başladı geçen gün zar zor alliance ile birlikte 3 partilik bi warband kurup ic savunmasına girelim dedik bi daldık instanceye crimson nun 6 BW 6 tanklik warbandı yani abi abartılırda bu kadar abartılmaz 290 dmg bonuslu 2 bw/sorc bile ortalığı mahvederken 6 tane nedir ulan adam utanır ya hiç mi başka class almadınız arkadaş guildinize gerçkten merak ediyorum crimson white lion wh falan alıyomu guildine? bana devamlı bw ve tank stokluyomuş gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çok bwlar var bomb gruplarıyla tanınan, bayıp da single target oynamaya başlayınca hiçbir şey yapamayan tipler. çoğu gayet kötü oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 arcane said: En efektif taktiği görebilmek de oynamayı bilmektir. Sırf oyuncunun bireysel olarak yaptığı iş basit diye oynamayı bilmiyor damgası vurmak yanlış olur. Bu setuplar herkesden önce oyunu analiz edip buna göre organize olmayı becerebilen insanlar sayesinde ortaya çıktı. Okyanusun öbür tarafı daha casual. Zaten çoğu konuda basit olanı uygulayabilmek mesele. Birde bence bu "Marauder Bilgi Paylaşım Topiği" k.norn konusuyla marge olsun.evet evet öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 İçine ettim konunun evet, eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 interperez said: Birde bence bu "Marauder Bilgi Paylaşım Topiği" k.norn konusuyla marge olsun.evet evet öyle olsun.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 fuzulee said: best white lion eu, best bw'lık konusunda sınıfta kaldı. üstüne koşarak gelen DoK gördün mü kaçacan arkadaşım hele ismi Ravenshadow'sa :D . Koskoca senaryodaki tek başarım da budur herhalde :D. Ben bwde kaytlıcam =) bi dakka verirsen ayar yapıp anca baslarım kayta :P Gecen aldım hariri ptste choosen kitelim dedim ama pek umut goremedım =) Ancak flee basar kacarım :D Bw de anca dps yaparım. Grup yoksada kenardan kıyıdan falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Kenardan kıyıdan en iyisi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben de bu kadar mesaj biriktiğini görünce maraüberler gene hayıflanıyorlar sandım, norn başlığına alalım öbür muhabbeti lütfen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sizin o maraüberler sanırım anca 1549 tarhlerinde falandı o kadar çok nerf yedi ki adamlar hayıflanmaları bilenerflendi o derece yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar