Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Conan'da vardı bu tarz konular, yardımcı oluyordu oynayan ve oynayacak kişilere.

madem bi arkadaş DoK konusunu açmış, ben de bunu açiim. Benim başladığım zaman oynamayı düşündüğüm karakterlerden biri Marauder.

Memnun olup olmadığınız konular nedir? Oynaması zevkli mi? vs gibi soruların yanıtları nedir size göre
Mesaj tarihi:
arkadaşın accountla girip oynuyorum arada(level 18). çok zevkli ve cok güçlü gözüksede ne kadar çok heal alırsa alsın herkes ilk maraudera kitleniyo rvrlerde :) ve ilk yatan o oluyo genelde . çünkü hem önde gidiyo hem survivabilitysi çok yüksek değil. dmg olarak aoe falan vurabildiği için baya bi üst sıralarda oluyo hatta birinci olduğum çok oldu.

tabi bu levelda ne kadar doğru olduğu tartışılır bu yorumların.
Mesaj tarihi:
elesso doğru söylemiş bende lvl 32 marauder var rvrde durum hala aynı genelde ilk focuslanan toonlardan biri oluyo
WE le bile daha çok hayatta kalıyodum sürekli vurup kaçtığım combatta kalmadığım için ama bunda lightda olsa tank olduğum için fazla geri çekilmemem gerekiyo o zamanda çok yatıyosun tabi

Dmg konusuna gelince full str suit gidersen ve tacticlerinide ona göre alırsan gerçekten iyi bi dmg outputun oluyo WE kadar yüksek değil tabi ama insanı tatmin ediyo marauderın dmg kadar utilityleride çok kritik anytime snare heal/armor debuff wave of terror vs

Sonuç olarak hem dps hemde biraz utility ve defansı sağlam bi toon isteyen varsa marauder iyi bi seçenek
Mesaj tarihi:
daha 12. leveldayım çok oynuyorum ama yavaş yavaş gidiyorum.

şimdilik battlezone'larda en çok damage veren kişilerden olduğumu gördüm (10-11'ken elbette). bunun bir nedeni, direk insanlara dalıp kafa göz oynadığımdan (ve ardından ölüyorum tabii o ayrı) olabilir. 3 dal var. biri aoe, diğeri nuke, üçüncüsü de debuffer gibi çalışıyor. ama wow'daki gibi "accurate" dallar göremedim ben. sanki nuke dalında aoe ve debuff da varmış, aoe dalında nuke de varmış gibi karman çorman birşeyler mevcut.
ben nuke (path of brutality miydi neydi, kılıçlı olan) gitmeye karar verdim. str arttırıyor. zaten hand-to-hand (melee) combatlarda dps'ye str'den bakıyormuş. dedim öyleyse renown reward'larını felan da str'ye vereyim. str veren itemlar döşedim felan öyle ilginç bişi oldu.

tank konusunda oldukça zayıf bir class marauder. bu daha oyunun ilk başlarında belli. aoc'daki barbarian'dan ziyade wow'daki rogue'a benziyor biraz. 10. levelkan felan 4. level heroya teketek dalıyorum, canını nerdeyse bitiriyorum ama son kısımlarda direk ölüyorum. hatta bazı herolar pata küte canımı azaltıyor daha doğru dürüst birşey yapamadan ölüyorum. 3. level bir tankın (black orc) benim öldüremediğim heroyu tankladığını gördüm oha dedim. tabii wound'a ve armor'a abanınca çok şukela bir tank oluyor adamlar. marauder'da yok öyle bişi.

bir de battlezone'larda bir kazmalık yaptığımı farkettim. düşmanlara rasgele dalıyorum, sonra da kimseyi öldüremeden ölüyorum. oysa esas healer'lara dalmak lazımmış dps olarak. healerlar yatınca zaten geri kalanları temizlemek çok daha kolaylaşıyor. rvr'lerde başarıyı sağlıyan dps'lerin healerları temizlemesi sanırım. burda marauder gibi bir class büyük önem taşıyor.
Mesaj tarihi:
kabaca

anti-tank ağırlıklı dot , debuff (savagery)
düz single target bürst damage ağırlıklı (brutality)
aoe ağırlıklı , hafiften defansif öğelerle birlikte (monstrosity)

şeklinde marauderın.

hiçbir careerın sadece odaklandığı şeyle ilgili tactic&ability si yok zaten, marauder için de ilk abilityler diğer dallarda uzmanlaşanlar için de faydalı olabiliyor.

mesela brutality gidecek olanlar wave of mutilation alabilirler, crit şansları artıyor çünkü.
Mesaj tarihi:
Mutating release var marauderda cc den kurtulma üstüne bide charge var yani rangedların dibine girmek sorun olmuyo girincede malum zaten

Early gamede nası olursa olsun end gamede single target toonu olmayacak marauder bunun garantisini verebilirim atıyorum brut gideyim sadece brut abilityleri kullanayım derseniz toona yazık etmiş olursunuz sürekli mutation değiştirerek o anki duruma göre skill kullanırsanız max faydalı olursunuz karşında yığılmış 10 tane enemy varken brutle tek targeta kitlenmek pek akıllıca değil zaten o amaçla yapılmış bi toonda değil
Sırf single target oyniim max dmg vereyim onada diyosanız WE tavsiyedir adamın altından girip üstünden çıkıyo marauderın zaten o kadar burst dmgıda yok mesela aynı lvlımda bi rune priest gelse karşıma muhtemelen sabaha kadar dövsem öldüremem ama WE için aynısı geçerli değil
Mesaj tarihi:
marauder'da combat icinde mutation degistirmek demek 5 saniye yatmak, auto-attack bile vuramamak demek. o 5 saniyede savasin kaderi degisir breh.

anca bir yerden bir yere kosarken dusunulebilecek birsey. yoksa stance dance denemeyin derm
Mesaj tarihi:
Dest tarafını bilmiyorum ama bir tank olarak marauderları ön saflarda ya da kendi rdpslerimin arasında görürsem hemen öpüyorum kendilerini ya da knockback ile uçuruyorum.

Arada bir iki tane savagery olan geliyor tabi onlara da hafif küfrediyorum :)
Mesaj tarihi:
Marauder zaten ön saflarda savaşınca direk ölüyo.Light tank demişlerde arada hep ilk dalınan marauder oluyo ve hemen ölüyo.Marauderin amacı kargaşada birine kayniyip hemen öldürmek olmalı.t3de savagery gitmiştim ve senaryolarda çok rahat iş yapiyodum.Ama t4e geçtiğimde tabi lvl farkındanda olabilir pek fazla bişi yapamıyodum.Zaten Bwler ayrı bi imba zaten 1.8k dmg ardından 2 3 dotun 300 300 500 vurmasıyla beraber direk sümük gibi yapişmak ayrı bi konu
Mesaj tarihi:
BU focus yiyo diye ağlayanlar lafım size
bir magus olarak skillerimin %90 ı melee ve eşşek kadar çay tepsisinde adeta kendimi servis yapıyorum.
Halinize şükredin ayıp.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
BU focus yiyo diye ağlayanlar lafım size
bir magus olarak skillerimin %90 ı melee ve eşşek kadar çay tepsisinde adeta kendimi servis yapıyorum.
Halinize şükredin ayıp.

haha süper bi tespit.
  • Yeni Oluştur...