toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 emre'ye yılda 3.5m vermek mi yoksa guiza'ya 14m vermek mi ekonomi yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 adamın demekki bi bildiği var bi yerden gelirlerimiz varki veriyo aziz yıldırım ticaret adamı ondan iyi bilemezsin ama futbol'u ben bile aziz yıldırımdan iyi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 emre'ye yılda 3.5m verecek fb'den baska kulup yok. bu konuda kimse bise bildigini iddia etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 emreye yılda 3.5 vericeğine onuda aurelloya vermesi gerekirdi tabiki ama aurellonun menejeriyle sorun çıktı guizaya 14m verilceğine 17 m xavi ye verilmesinide isterdim o da ayrı ama elbet vardır ticari yönden bi bildiği anelkayı kezmanı ortegayı carlos'u getiren bi takım fenerbahçe zannetmiyorum "yıldız" seçiminde böyle bi hata yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aragones in bi açıklamasını gördüm marca da bana yönetim alonso tamam dedi bende o yüzden sennayı ağırdan aldım kulübüyle anlaştı ne kdr doğru allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sennayı alsa nolacak ki , önerilen teklif 20 m euro idi sennaya. ne değişecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ortega,Carlos,Anelka,Kezman,Maldonado vs bunlar Aziz Yıldırım'ın seçtiği yıldızlar bunlardan sadece Anelka kariyerine daha iyi noktalardan devam ediyor o da çok tartışıldı zaten burdayken oynamıyor ilgisiz vs. diye demek ki Aziz Yıldırım zaten doğru seçimler yapan bi insan değil hiç bi zaman da olmadı klubü ekonomik olarak doğru yönetiyor olabilir ama transferler hiç bi zaman mükemmel olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 edit. ağır saçmalama ve kopi pest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar