oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Voys ne içtiysen ben de aynından istiyorum. uyarı ya da ceza için illa ki birine küfür etmek hakaret etmek gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Voys said: zaugna çok ilginç fotoğraf karelerin var elımde haberın olsun ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yazılı olmayan kurallar diyorum. bu kadar yazıdan sonra göze batmasın diye illaki tutup verirlerse verirler cezayı. ama ölesiye küfürlerimizin olduğu topicler var mesajlar var. hepsinin ceza almıyor olmasının sebebi takipsizlik değil, kendınızı kandırmayın. burası üyelerinin çoklugundan reklamlar alıpda para kazanan ya da mesajlarıyla kitleleri etkıleyen bi forum degıl. buradaki herkes birbirini tanıyor öyle ya da böyle. bi aile ortamı var. o kişinin ne oldugunu nasıl biri oldugunu bılıoruz. o yüzden her harfe her sert mesaja yaptırım beklemek komik. tamam kuralları olan ve uygulanan bı yerız ama, ne kadar katı olup olmadıgını sende çok iyi biliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 evi topla olm sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Voys said: yazılı olmayan kurallar diyorum. bu kadar yazıdan sonra göze batmasın diye illaki tutup verirlerse verirler cezayı. ama ölesiye küfürlerimizin olduğu topicler var mesajlar var. hepsinin ceza almıyor olmasının sebebi takipsizlik değil, kendınızı kandırmayın. burası üyelerinin çoklugundan reklamlar alıpda para kazanan ya da mesajlarıyla kitleleri etkıleyen bi forum degıl. buradaki herkes birbirini tanıyor öyle ya da böyle. bi aile ortamı var. o kişinin ne oldugunu nasıl biri oldugunu bılıoruz. o yüzden her harfe her sert mesaja yaptırım beklemek komik. tamam kuralları olan ve uygulanan bı yerız ama, ne kadar katı olup olmadıgını sende çok iyi biliosun aslında aynı şeylerden bahsediyoruz ama anlamıyoruz herhalde birbirimizi :D ben Penth ceza alsın demedim. dikkatli oku ne yazdığımı önceki postlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Herkes polis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bende seviyorum ulan paticikler ölmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 varsa şikayetiniz adminlere mail/pm atarsınız forumda "edit var gm beyü" diye ağlamakla bir yere varılmaz. ayrıca ilke defol pls tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar