Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disciple of Khaine Bilgi Paylaşım Topiği

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

achileus33 said:
yha healer lar adam heal liyerek exp kazanabiliyormlar mı? bi şey daha sorucam eger kazanıyorlarsa idare eder bi exp mi ?

oyunda party mantıgı var partyındekı adamlar player kestıgınde sana xp de gelıyor renown da.

mesela ben oynarken 2-3 kere oluyorum. kazanırsak min 10k xp geliyor min 600 renown puanı gelıyor. sen dusun artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki mesajlarda oluşan gergin havayı biraz dağıtmak üzere DoK'lar hakkında biraz bilgi veriyim.Dual wield sword kullanan bir melee class olan DoK lar oyunun başlıca 2 solo classından biri.yaptıkları skillerle Soul deposunu dolduran class sonra burdaki birikimiyle kendini ve etrafını healliebilior.Senaryolarda diger insnaları healleyerek asırı derecede renown ve exp kazanabiliorsunuz.Ortalama oynayarak kendinizden 2 lvl üstü sampiyonu kesebiliorsunuz solo.
Sosyal ağlarda paylaş

masteryi torture verip ilk çıkan taktik ile covenant of celerity kullanınca çok faydalı oluyor. full str ws giyiyorum dps olarakta fena değil tank ve swordmaster hariç zorlanmadan öldürebiliyorum zaten slow olduğu için yapıştığınız adam kaçamıyor armoru düşükse. oynaması çok zevkli bir class bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...