Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Buraya buildler, class tavsiyeleri, taktikler yazılsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Khaine'e dua ediyoz biz işte guildce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kesınlıkle 6 kısılık grupta 5 tane melee 1 tane dok olması lazım. az once kendı rekorumu kırdım 110k heal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yha healer lar adam heal liyerek exp kazanabiliyormlar mı? bi şey daha sorucam eger kazanıyorlarsa idare eder bi exp mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 achileus33 said: yha healer lar adam heal liyerek exp kazanabiliyormlar mı? bi şey daha sorucam eger kazanıyorlarsa idare eder bi exp mi ? oyunda party mantıgı var partyındekı adamlar player kestıgınde sana xp de gelıyor renown da. mesela ben oynarken 2-3 kere oluyorum. kazanırsak min 10k xp geliyor min 600 renown puanı gelıyor. sen dusun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Önceki mesajlarda oluşan gergin havayı biraz dağıtmak üzere DoK'lar hakkında biraz bilgi veriyim.Dual wield sword kullanan bir melee class olan DoK lar oyunun başlıca 2 solo classından biri.yaptıkları skillerle Soul deposunu dolduran class sonra burdaki birikimiyle kendini ve etrafını healliebilior.Senaryolarda diger insnaları healleyerek asırı derecede renown ve exp kazanabiliorsunuz.Ortalama oynayarak kendinizden 2 lvl üstü sampiyonu kesebiliorsunuz solo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Tier 3 den sonra patlıyor solo DoK lar çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi merak ettiğim şu, dok gerçekten çok kötü bir class mı, yoksa warpriestler hem daamge de hem healda bütün doklara 2 kat fark atarken doklar dw damage vermeye çalışmalarının başka bir sebebi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Dok ofansif wp defansif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dokların hiç bir iş yaptıklarını görmediğim için bilemicem ofansif mi defasif mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Dedim abi bi yerde oynaması zor dokları hem heal hem damage hem debufflar felan. Ama gayet iyi bir class benim gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi solo oynanmaz diyorsun bu wpler 10 kisiyi tanklıyo ölmüyo nasıl is, aynı skiller yokmu ikisindede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 T4 de ben sopalıyorum wp leri ne zerg ü =) t2 de sönüyor solo healer olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 t3 te mace var dövüyosun öyle bende g6 aldım yaptım.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 senaryonun yapısına göre değişir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ekmek said: Tier 3 den sonra patlıyor solo DoK lar çok fena. neden patlıyacak yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bu kadar bekledim sadece iyice uğraşın gereksiz 100 tane mesaj atın ben de hepsini sileyim diye. Teşekkür ederim. Gereksiz mesajlar silinmiştir, devamında 1 ay bölümden uzaklaştırma standart prosedür olarak evlere teslim edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ekmek said: Tier 3 den sonra patlıyor solo DoK lar çok fena. Ne tip bir patlama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archeable Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Valla daha lvl 20 yim,edindiğim izlenim, öyle uber bi heal'i yok,dps desen ortada Ne ölür ne öldürür,ilerde nolur bilmem görcez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 masteryi torture verip ilk çıkan taktik ile covenant of celerity kullanınca çok faydalı oluyor. full str ws giyiyorum dps olarakta fena değil tank ve swordmaster hariç zorlanmadan öldürebiliyorum zaten slow olduğu için yapıştığınız adam kaçamıyor armoru düşükse. oynaması çok zevkli bir class bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Asteroth said: Khaine'e dua ediyoz biz işte guildce. dua edeniniz çok olsun.. hepsini aldım merak etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 melee flan dalmayı bırakın :D arkada gogo heal :) 127k healledım dun aksam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sırf heal atarsın atmasına da potansiyelinin tamamını kullanmamış olursun. gözlemlerime göre iyi bi dok'un 1:1 gibi bi dmg/heal ratiosu olmalı, tabi spece göre degişir bu ilerde, benim gözlemim t2den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 cok güzel class ya hakkaten, oynadıkça daha cok seviyorum. umarım dedikleri gibi t3de patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar