Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

scorch said:
http://gadgets.inventivelabs.com.au/tabulate söyle bisi var safariyi geliştiren bi eklenti paketi (open new tab, copy / paste vs..)

baktim, super birseymis, indirekt de olsa istedigimi yapiyor. fakat script'i her seferinde baska bir siteden indirmek zorunda olmasi canimi sikti biraz. kodu indirdim, biraz oynayip deniycem yarin. ise yarar birseyler cikarsa buraya koyarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala adam gibi bir navigasyon programı yok mu? Mayhem şu var bu var diye atıp tutmuştu da laf ebeliğiymiş çoğu üzgünüm, bana gideceğim yere doğru ok gösteren program değil bildiğimiz navigasyon gerekiyor :p

Sağlam JB kullanıcılarının da yardımını bekliyorum, sakıncalıysa özel mesajdan belki.
Sosyal ağlarda paylaş

3d0 said:
Iphone kadar gereksiz ve hicbir ozelligi olmayan bi okadarda pahali bir telefon gormedim.hicbir ozelligi yok sadece acip hava atmaya yariyor.4 ay sonra ev arkadasim 850 m satti.p990i ise sonderce fiyatina gore iyi bir telefon

iphoneu alıp rörhdörörhörm şeklinde olduğu gibi kullanırsan bildiin takoz özelliksiz bi telefon

ama oturupta kurcalarsan ciddi anlamda geliştirilebilen ve eklenti doldurulabilen bir telefon ben cok memnunum açıkçası , uzakmasaüstü bağlantısı , scriptler ile surfing i vs gayet iyi bir telefon bence.

ha gayet spesifik bir telefon her kullanıcya hitap etmiyor ki ztn o "hepsinden karışık yap anasını satiim" mantığı türklere özgü olduu icin gayet normal :p

hepsiden karışık diyenlr icin birer nokia ikram ediyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

3059473 kere soruldu, biliyorum ama bir daha soracagim cunku bulamiyorum yakin gecmiste bir bilgi bu threadde ve 30 sayfa okuyamiyorum :(

Simdi, babama hediye iphone gelmis 3g 16gb lik. Babam Arabistanda yasiyor ve telefon kutusunda gelmis. Amerikadan mi geldi oradan mi alindi bilmiyor, hediye odugu icin faturasi da yok sanirsam. Bu telefona ben cokmeye karar verdim, babam da zaten kullanmaz. Simdi..

Ulkeye sokarsam bunu, ne yapmam lazim, kirmak mi lazim? Pasaporta kayit mi lazim? Faturasi olmadan olur mu bunlar? Ayrica arapca dili yuklenmisse mesela, onu rahatca ingilizceye falan cevirebilir miyiz, yoksa isletim sistemi format mi atmam gerekir. Sim kart anlasmali mi degil mi onu da bilemiyorum, oyleyse kirdirmak mi lazim? Yapiliyor mu bunlar?

Lutfen pro bilgiler alayim :(
Sosyal ağlarda paylaş

pro bilgiler için erken
ilk başta telefon geldiği gibi bi turkcell extraya gidip telefon ve son 1 ay içinde yurtdışına çıkmış pasaportla 5 tl vererek kaydettiriyosun imei yi.
ondan sonra takıyosun sim kartını (hediye olduğu için %90 pay&go seçeneğiyle alınmıştır yani turkiyedeki herhangi bi mağazadan 600 küsür euro verilerek alınan) ve itunes'u açıyosun
kullanmaya başlıyabilirsin.
ha eğer ki hatla beraber alındıysa o garip olur, unlock edersin madem unlock ettin üstüne bide jb yaparsın :) yine kullanmaya başlarsın.
ama ilk başta sim kartı tak bakalım çalışıcak mı? hatta sim yuvasından at&t ne biliim orange gibi sim kart çıkarsa unlock etmen lazım. sor babana boş mu yuva diye
Sosyal ağlarda paylaş

bosmus, yani telefon direkt kutudaymis. 1 ay icinde yurt disina falan cikmadim ama :/ Pasaportumda oyle bir giris yok yani heh. Gerci olmadi babam gelirken getirir ona kaydetiririz, ama eger oyle bir opsyon yoksa ne bok yicem ben? Yurt disina da cikmadim... yasal olarak mesela bana yurt disindan iphone hediye gelemez mi? :(
Sosyal ağlarda paylaş

baban gelirken cebinde, bavulunda getirebilir ama kargoya vererek gönderemez hatta onu da yapar ama ödüyeceğin vergi çok fazla gümrükten çıkarabilirsen.

gsm firmalarından alınca da kutuyla alıyosun, ben tam anlamadım baban sim yuvasını açıp bakmış mı için kart var mı diye?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...