MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 programların nereden nasıl yükleneceğini ve bedava mı süreli mi satılan bir program (fiyatıyla) olup olmadığını da yazmayı unutmayın.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Pandora Bedava Music Genome Project olan pandoranin iphone versiyonu iste. Sarkilari turlerine vs. gore grupluyor. Programi calistirdiginizda hosunuza giden bir sanatciyi yaziyorsunuz ve o turde sarkilar calmaya basliyor. Cektigimden beri ipodumdaki muzikten cok bunu dinliyorum.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 AOL Radio Bedava Aquila sayesinde haberim oldu bundan, kisaca internet radyosu gibi birsey. Aradiginiz neredeyse her genre var, o genre a girdiginizde dinleyebileceginiz bircok kanal ve subgenre var. Onun haricinde bazi gruplara ozel kanallar var, ornegin Rock a giriyorsunuz Pearl Jam kanali var sadece Pearl Jam caliyor. Her iPhone'da olmasi gereken bir program
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bliin Beleş Google'ında ortak olduğu bir proje. İnternete bağlandığınız yer, GPS ve şebeke bilginizi kullanarak nerde olduğunuzu buluyor. Daha sonra arkadaşlarınızın da nerde olduğunu görebiliyorsunuz. Harika birşey. Biz 8-9 kişilik bir grup olarak kullanmaya başladık, kim kime yakın, nerde hiç aramadan görebiliyoruz. Evime kim yakınsa onun yanına gidiyorum direk =) İşin güzel yanı çok hassas çalışıyor. Mesela arkadaşın evden sana yola çıktı, kaç km hızla sana hangi yoldan geldiğini görebiliyorsun. How cool is that! Fring Beleş Yahoo, MSN, AIM, GTalk, SKYPE ve kendi yazılımını içeren bi program. MSN e girişi falan Parlingo kadar iyi değil ama Fring e üye olup diğer arkadaşlarınızı da üye yapıp ip phone olarak çok net konuşabiliyorsunuz. Böylece operatöre para vermiyorsun. Beleş beleş starbuckstaki wi-fi ı kullanarak konuş herkesle :D Star Wars : Force Unleashed 9.99 dolar Kıydım 10 dolara aldım. Grafikler beklediğimden kötü. Replikler falan çok dandik yazılmış. Ama oyun epey eğlenceli. Ve parasının karşılığını veren bir oyun. Story mode u epey uzun yani, 3 saat oldu oynayalı hala bitmedi oyun. Diğer 10 dolarlık oyunların 5 dakkada sıktığını düşünürsek iyi bir App yani. Aurora Feint Beleş Bu free bir oyun ve kesinlikle herkesin yüklemesi lazım. Grafikler, sesler, oynanış herşey müthiş. iPhone için ilk yapılan MMO denemesi. Oyun basit bir puzzle oyunu esasında, ama level atlama, item alma, skill kasma, mining gibi pek çok unsurla detaylandırılmış. Karakterinizi kasıyorsunuz ve online olarak diğer arkadaşlarınızla party kurabiliyorsunuz falan kesin yükleyin. iCopter 1 dolar Kesinlikle luzumsuz kötü bir oyun. Yanına bile yaklaşmayın. allRadio 1 dolar 1 dolara alabileceğiniz en kral App. Yüzlerce online radyo içinden stream olarak yayın dinlemenizi sağlıyor. Bağlantı hızınıza göre ses kalitesini ayarlıyor. Çok kullanışlı. Parlingo Instant Messenger Beleş Bu da free bir MSN e girme programı. MSN dışında AIM, Yahoo chat, Gtalk ve parlingo nun kendi yazılımına bağlanabiliyor. Sesli chat ve resim yollama özellikleri de var. Bence en iyi MSN e girme programı bu. Midomi Beleş Bu da free ve harika bi App. Hani bi şarkı duyarsın da "ne lan bunun adı acaba" dersin ya, ona deva oluyor. Şarkıyı alete 10 saniye dinletiyorsun, sana adını getiriyor. Ya da şarkı bittiyse şarkıyı mırıldanıyorsun, güzel söylediysen gene buluyor =) En kötü ihtimalle aklında kalan sözlerini yazıyorsun ve sana adını getiriyor. Bulunca şarkıyı sample olarak dinleyebiliyorsun, hatta iTunes dan satın alma linkini bile veriyor.
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Lightsaber Unleashed çok eğlenceli, bedava. öyle alıp arada 2 sallamak stres atmak için birebir; tavsiye ederim.
behran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 IM All in one Messenger Msn yahoo vs herşeye giren program.BELEŞ Locly Bulunduğunuz yerde hangi restorant yada kafeler var bulmak için birebir. adres ve uzaklıkta gösteriyor. BELEŞ Shazam duyduğunuz şarkı kime ait onu bulan bir program. biras dinletmeniz yeterli. BELEŞ Photobucket Photobucket acc u olanlar resimlerini up ve down yapmasına izin veren bir program BELEŞ bunların çoğu usa app store dan aldım. nası acc. açılır başka linkte vermiştim ana başlıkta =)
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 @pent bu senin çok işine yarayabilir 3g hızı yüzünden http://www.junefabrics.com/iphone/index.php sitede açıklamalar yazılmış ama kısaca iphoneu wireless modeme dönüştürüp bi yandan da telefonun diğer işlemlerine izin veriyor. hatta telefonu program açıkken ters çevirirsen ekranı fln kapatıyo şarj yemesin diye yani yoldayken gayet laptop'unla internette takılabilirsin tabiki tethering apple tarafından yasaklanmış durumda ama jb ile ulaşabilirsin programa.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 MrLevie said: herkesin aradığını rahat bulabilmesi için bu topicte [b]sadece program açıklama, anlatımı yapılacaktır. program açıklamak dışında yorum yazanların yorumlarını sileceğim şimdiden söyleyeyim...[/b]
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 MrLevie said: MrLevie said: herkesin aradığını rahat bulabilmesi için bu topicte [b]sadece program açıklama, anlatımı yapılacaktır. program açıklamak dışında yorum yazanların yorumlarını sileceğim şimdiden söyleyeyim...[/b] video recorder arıyorum ama bulamadım bi tane bişi buldum onuda yükliyemedim kullanan varsa yazabilir mi nasıl yüklendiği ile birlikte? biri bulup koyduktan sonra yazdığımı silersen sevinirim levie=)
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bedava texas hold'em oyunu varmı itunes'da bulamadım'da ben ?
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bedava değilde top25 teki Texas Hold Em için mükemmel diyorlar. Reviewleri gerçekten çok iyi. Fiyatı $4.99
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Holdm Em Poker bildiğin mükemmel. 4.99$ değer. Enigmo 1.99$ Zevkli bir oyun 2 dolar için mükemmel
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Live poker diye bir oyun cıktı belki önceden de vardı ama artık free. Çekin mutlaka müthiş facebook account unlada oynuyabiliyorsun
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 RadyoD http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=299470163&mt=8 SlowTurk http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=299475375&mt=8 artık radyod ve slowturk'ü iphone üzerinden dinleyebileceksiniz.
behran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 simcity çıkmış metal gear gelio üstüne oh =)
Mille Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Truphone:iPhone u olanlarla bedavaya konusmak icin ustune skype acc niz varsa onuda kullanabiliyorsunuz ulasarasi gorusmeler icin bedavadir. Bide ben bi program ariyorum soyle ozetliyim mesela ben radioyu actigimda be oyun oynamak istedigimde kapanmasin radyo arkada calissin mumkun mudur?
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sim city inanılmaz kasıyor makineyi , ayrıca sehir cok büyükse olur olmaz çöküo sanırım ram yetmio sdfs
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Lokanta Bedava http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=294015538&mt=8 güzel program. gps üzerinden konumunuzu bulup size yakın cafe/restoran/dunya mutfagı falan gibi parametrelerle mekanları buluyor. uzaklıgınızı söylüyor, haritadan işaretliyor falan. ama sadece istanbul için.
Mille Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Simdi dusundumde baya baya isletim sistemi istemisim aasda oilcanvas var bide resimlerle oynamak icin eglenceli baya bedava
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mille said: Simdi dusundumde baya baya isletim sistemi istemisim aasda oilcanvas var bide resimlerle oynamak icin eglenceli baya bedava iphonedada baya baya işletim sistemi var. bsd tabanlı. sadece dedigin olayı apple locklamıs durumda
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sms karakter sayisini gosteren application istiyorum huleyn
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 jailbreak ile programlar arkaplanda çalışır durumda kalabiliyor. hatta menüde böyle üstte kendine özel yer edenler falan oluyo. çok hoş bişi değil bence ama normal uygulamalar için de belki birden fazla uygulama açma imkanı vardır.
Mille Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 raistlinthewiz said: Mille said: Simdi dusundumde baya baya isletim sistemi istemisim aasda oilcanvas var bide resimlerle oynamak icin eglenceli baya bedava iphonedada baya baya işletim sistemi var. bsd tabanlı. sadece dedigin olayı apple locklamıs durumda biliyorum zaten apple koydugu 'iphoneda halihazirda varsa program baska versiyonu gelistirilemez' kuralindan dedimde niye locklamiski?
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 güvenlik. ayrıca programlar için ayrılan sistem gücünün sabit olması. yani 3 program açtın mı hepsinin normalde çalışması gerektiği gibi çalışacağı garantisini kim verebilir ki? ha sana bu riski vermiyo ama orası eleştirilebilir :)
Öne çıkan mesajlar