Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hani diyelim bir Paticik İstanbul Buluşması daha olsa, nasıl yapılır?

Sam

Öne çıkan mesajlar

güzünü yidiğimin tiknologisi be!

bana uygun geldi doğrusu, piknikle kebapçının arası gibi tam kıvamında. ama siz beni sallayın da gelmek isteyenlere uygun mu onu şeyedin..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

gelmek isteyenler yazsın bu yer kendilerine uygun mu diye, ben yarından sonra kompütere bakamayacağım çünkü ancak bonepart bey ile tel'den görüşebileceğim. yamuk yapmayın son dk'de.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 25 Nisan 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
uygun uygun. herkese uygun. taksim en merkezi yer nerdeyse..

Taksim en merkezi yer tabii.
Gidip gül sokaktaki merkez camii'nde yapalım diyordum ben, ama nasip değilmiş. *!Bkz : Gecevardiyasi*[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim.
Sosyal ağlarda paylaş

hem zaten begenilmezse/yer olmazsa/kovarlarsa istiklal'in ortasi (burdaki orta kavrami gorecelidir lutfen sira yapmadan mesajin kalanini okumaya devam ediniz) oldugundan baska bir mekan yedek olarak bulunabilir...

cok sik cok sugar[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Lan çok pahalı bi yer diil mi orası? (tabii geçen koko buluşmasında beni ekip bi saat bostancıda soğukta bekletenler konuşulduğu gibi hesabımı ödemeye razı olurlarsa gelirim :-p)

Mihrimah Sultan tünele doğru inerken Richmond otelinden sonra ilk soldadır, horace ın dediği gibi oyun moyun yoktur horas yalancıdır ya bu ara ara denetleme olayları yüzünden kafelerden tavla mavla vs yi kaldırıyolar ondan mı yok dediler acep, bende geçen gün ilk defa gittim Ayrıca kızılkayaların bol yağlı hamburgeri yönetir.

Ben kesin geliyorum. Artık apse yapan 20lik dişimi de ondan sonraki hafta çektiririm.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

ben "herkese uygun mu?" derken en başta seni kastediyordum bone, sen piri oldun çünkü bu işin, bilirsin.. :)

arkadaşlar gelecek olanlar da yazsın buraya, artık bakabilir miyim foruma istanbul'da emin değilim gerçi. kuzenin bilgisayarda net bağlantısı varsa bişiler yaparım artık..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece 101. mesajı atayım demiştim :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ya.. benim istanbul'a gelmem bir son dakika gelişmesiyle belirsiz bir tarihe ertelendi, (belki de öss sonrasına) sizi de böyle dolduruşa getirmiş gibi oldum ama ne oldu onu da söyleyeyim sizi ektiimi sanmayın.. (niye yapayım ki o ayrı mesele)

benim bir kan tahlilleri vardı onların sonucunu bekliyorduk, alınca da heyet kontrolü için tekrar gidecektik. fakat öğrendik ki benim gitmeme gerek yokmuş, benim de istanbul'da işim yok başka şu anda. (sizden gayri :) ) hani konuştuk ettik geleyim istedim ama bizimkilerin yol telaşı da öyle böyle değil, onları dürtüklemek istemiyorum doğrusu..

sizlerin affına sığınarak ben katılımımı şimdilik erteliyorum ama siz kendi aranızda buluşursanız fotoları izler iç geçirim.. ;)
yaza kadar gelemezsem de bodrum'a gelenlerle buluşuruz, öyle böyle buluşacağız bir vakit..

vaktinizi aldığım için de özür dilerim ama maalesef benim bilgimde olan bir durum değildi önceden..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

ya hoca esasen benim hiç gelmeye niyetim yoktu öss filan diye ama sorun o da değil. benimle beraber babamın da gelmesi gerek. neden demeyin uzun hikaye, buluşmada anlatılacak türden. şimdi adamcağızı da yormak istemiyorum, 65 yaşında. (benden sağlıklı o ayrı tabii :) ) hani biraz olsun olabilitesi olsaydı kessin gelirdim ama dediğim gibi pek yok o olabilite..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 20 Nisan 2004 16:10 tarihinde demiş ki:
Nasıl yani, içmeyip de ne yapacaksınız alalaaaa... İnsan evden çıktın mı içer :-P

+1[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...