Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bosna Hersek - Türkiye A Milli takım aday kadrosu

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

bence de güzel oynatırsa yeterli bir kadro .

gökhan gönül alternatifsiz olduna dua etsin, hiç haketmedi bu performansıyla orayı .

emre belözoğlu için de aynı şeyleri söyliyelim .benzeri ileri kateden bir adam da yok ki .aa bak oynatılmasın gökdeniz oynatılsın evet .ardayla .
Sosyal ağlarda paylaş

gokhan zanı sen niye alıosun hala be adam.ayrıca umit karanı almamaya devam et sen.umitin sakatlıgı suan ne kadar sürücek bilmiyorum da yetişsede almıo herif.yahu forvet yok işte.nihat yok semih yok alsana umiti.mevlutle halille olcak iş değil bu
Sosyal ağlarda paylaş

abi hayla gökhan zan ya yuh ya harbiden yuh

ayriyetten arkadaşlara katılıyorum şuan selçuk inan ı almaması bile feto nun ne kadar geri biri olduğunu gösterir 1 puan alırsak iyidir feto dan derhal kurtulmamız lazım yoksa milli takımın geleceği tehlikede
Sosyal ağlarda paylaş

Arda Bursaspor maçı kadrosuna bile alındı neden almasın milli takım kadrosuna.Onu geçtim uzun turnuvaya gitmiyor gelecek vaateden oyuncuları sırf kamp ortamına milli takıma alışşsın diye yine alması gerekir doğrusunu yapmış.
Batuhan ne ya diyenlere diyecek söz bulamıyorum Nobre ne milli takım için bi geleceği mi var Batuhan genç yetenekli ümit milli takımda attığı rövaşata golünü Nobre hayatında atmış mı?
Ümit Karan sakat+bitik en önemlisi Fatih Terim sevmiyor o tarz forvet oyuncularını olursa Hakan Şükür olsun o yoksa koşsun iş yapsın sağa sola insin istiyor.Onu geçtim G.Ünal var daha fazlasına neden gerek olsun.
Aydın Yılmaz'dan önce Karabulutu beklerdim sakatlığı falan mı var acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi Nobre'nin BRE asılı olmasının bütün sıkıntılarını geçtim. Sdaece futbola bakarak Betuhan tercih edilir. Nobre gibi yeteneksizi Türk milli takımına yakıştırmak ayıp be. Nobre BJK futbolcusu bile olamaz baan göre 2. lige ait ya neyse. Şans eseri kafasına ya da topuğuna top çarpmadıkca attığı gol yok. Öte andan Batuhan çıktığı hiçbi maçı boş geçmeyen bi adam. Fatih Terim'in kararı doğru, ERtuğrul Sağlam'ın ki yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...