nocom Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 giderde geri gelir mi onu da sinan bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bence de güzel oynatırsa yeterli bir kadro . gökhan gönül alternatifsiz olduna dua etsin, hiç haketmedi bu performansıyla orayı . emre belözoğlu için de aynı şeyleri söyliyelim .benzeri ileri kateden bir adam da yok ki .aa bak oynatılmasın gökdeniz oynatılsın evet .ardayla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mesut a milli olmamışsa bile bizi seçmeyecektir kanımca. bu hafta kadroya alınmadı almanyanın yine ama bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 gokhan zanı sen niye alıosun hala be adam.ayrıca umit karanı almamaya devam et sen.umitin sakatlıgı suan ne kadar sürücek bilmiyorum da yetişsede almıo herif.yahu forvet yok işte.nihat yok semih yok alsana umiti.mevlutle halille olcak iş değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Selçuk İnan'ı almasını beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sabri yeni iyileşti , arda sakat , aydın sakat , emre zaten sakat. ne diye çağırır bu adam bu oyuncuları ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Selçuk İnan,ortasaha için Mehmet Topuz'dan da Emre'den de daha formda...Napması lazım bu tarz adamların seçilmesi için merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 selçuk inan diyince bi wiki ye bakiyim dedim ilginç bişey gördüm :D Zamanın Galatasaray file bekçisi Mondragon'a Türkiye'de tek frikik golü atabilen oyuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 selçuk inan emreden kat be kat daha iyi performans gösterdi lig başladığından beri fakat malesef fatih terim performansa değil yine kendi elemanlarını toplamış. gökhan zan emre gibi formsuz adamları oynatırsa, bosna üzebilir bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 abi hayla gökhan zan ya yuh ya harbiden yuh ayriyetten arkadaşlara katılıyorum şuan selçuk inan ı almaması bile feto nun ne kadar geri biri olduğunu gösterir 1 puan alırsak iyidir feto dan derhal kurtulmamız lazım yoksa milli takımın geleceği tehlikede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mehemt yildizi ts yazmis allah yazdirdi diyoruz ve tsye beklioruz mehmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 THARKAS said: mehemt yildizi ts yazmis allah yazdirdi diyoruz ve tsye beklioruz mehmeti. bugun ts hiç iyi oynamadı, konya çok iyidi ama 1-2 hata ile maçı verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 yattara gittiginden beri adam gibi oynamiyoruzki zaten. 3 haftadir sansa geciyoruzda gs macinda gorucez anyayi konyayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 o kadarda kötü değildi ts ama yan toplar gerçekten büyük sıkıntı. sol tarafınızda sorun var. veysel bile iyi oynadı yani bu maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Arda Bursaspor maçı kadrosuna bile alındı neden almasın milli takım kadrosuna.Onu geçtim uzun turnuvaya gitmiyor gelecek vaateden oyuncuları sırf kamp ortamına milli takıma alışşsın diye yine alması gerekir doğrusunu yapmış. Batuhan ne ya diyenlere diyecek söz bulamıyorum Nobre ne milli takım için bi geleceği mi var Batuhan genç yetenekli ümit milli takımda attığı rövaşata golünü Nobre hayatında atmış mı? Ümit Karan sakat+bitik en önemlisi Fatih Terim sevmiyor o tarz forvet oyuncularını olursa Hakan Şükür olsun o yoksa koşsun iş yapsın sağa sola insin istiyor.Onu geçtim G.Ünal var daha fazlasına neden gerek olsun. Aydın Yılmaz'dan önce Karabulutu beklerdim sakatlığı falan mı var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 emre belezoğlunda biraz gurur olsa çıkıp oynamaz orda, takıma zararım var diye. ama yok adam utanmaz, yüzsüz oynuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nocom said: o kadarda kötü değildi ts ama yan toplar gerçekten büyük sıkıntı. sol tarafınızda sorun var. veysel bile iyi oynadı yani bu maç :)solda sıkıntı varsa iyi o zaman ya.bizim maçta arda+kewell sakat olmasın plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu ne ya uyanır uyanmaz şaka gibi oldu napmış bu adam . trabzon da bile ceyhun yedekken egemen gibi cok formda bir stoper varken neden ceyhun of neyse gerisine yoprum yapmak yerine kahvaltı yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Çok saçmalamaya başladı feto yav nerde formsuz adam var topluyor püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 terim, mac gayvır gibi at bokundan bomba yapmaya çalışıo bence bu adamlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Stoperde kesinlikle egemen şarttı....Gökhan Zan nedir ya....Fatih Terim bazı oyuncuları oğlu gibi seviyor gibi geliyor bana bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 gökhan zan,gökhan ünal,gökhan gönül,emre ve mehmet topuz karodan çıkarılmış en çok gökhan zan ın çıkarılmasına sevindim umarım bir dahada çağrılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 emre yoksa takımın beyni kim olacak? ohoo tamam abi basın bosna'ya kuponu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hadi Nobre'nin BRE asılı olmasının bütün sıkıntılarını geçtim. Sdaece futbola bakarak Betuhan tercih edilir. Nobre gibi yeteneksizi Türk milli takımına yakıştırmak ayıp be. Nobre BJK futbolcusu bile olamaz baan göre 2. lige ait ya neyse. Şans eseri kafasına ya da topuğuna top çarpmadıkca attığı gol yok. Öte andan Batuhan çıktığı hiçbi maçı boş geçmeyen bi adam. Fatih Terim'in kararı doğru, ERtuğrul Sağlam'ın ki yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nobre bi ronaldinyo olmasa da iyi oyuncu. takıma yaptığı katkılar çok fazla. tslde her takımda oynar, ha milli takıma gereksiz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar