Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Meme'yle ne alakası var lan, Recep İvedik'te de et vardı gayet? Meme'ye özel isimmişcesine davrandığıma dikkat çekerim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Xaenin said: Topicte yazılanların hepsini okumadım ama böyle salak saçma eleştirilerde bulunulduğu sürece zaten Türk sinema piyasası, izleyicisi nedeniyle güzel bir filmi haketmiyor. Çünkü size göre Recep İvedik mesela kötü bir film çünkü kro bir adam var küfür ediyor falan, ama Hamam çok güzel filmdi çünkü içinde meme vardı. Recep Ivedik'in guzel olmasi icin bir neden var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 senaryosu ve orijinalliği kafi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ne orjinalliği olm, kafayı mı yediniz lan. Herif bildiğin "öküz" karakteri, kurufasülye yeyip osuruğuyla şişe devirmesi mi orjinal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 iste bu dedigin seyler bence goreceli bir kavram. Cunku bence mesela Recep Ivedik'in herhangi bir orjinalligi yok. p.s : Asteroth yavas yaz la benim hakkimdi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 En azından birileri bişey yapmaya çalışıyor, çıtayı yükseltmeye çalışan birileri var sinema sektöründe ama anlamaya çalışan bir izleyici kitlesi yok. Cennet Mahallesi izleyip Kurtlar Vadisi'ne özenen gençlik tabii ki yeni geleni benimsemez çünkü çoğu gerizekalı, acı gerçek. Bu arada ben pek beğenmemiştim Recep İvedik'i, onu da söyleyeyim. Bok atmak ve eleştirmek arasındaki ince çizgiden bahsedebiliriz bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bizde onu diyoruz nie bu kadar kötülemeye kasıyosunuz bize göre güzel size göre banalse izlemezsin olur biter. burda film karalayınca kimsenin fikri degişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yahu kaan Recep Ivedik tamam hos guzel 4.3 m kisi izlemis hede hodo de izleyen kisi sayisi degil, sinema da bir sanat bir kultur oldugu icin bu izleyen kisi sayisina bir filmin ne kattigi onemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Kemal Sunal'ın en kötü Şaban filmi bile Türk sinemasındaki komedi çıtasını Recep İvedik'ten kat kat yukarıya çekmiştir. Cennet Mahallesi'ni izleyip Kurtlar Vadisi'ni izleyen gençlik için tam da tamamlayıcı etkendir bence Recep İvedik. Filmin, senaryonun, oyunculuğun eleştirilecek bir yanı olmadığından bok atmak gibi geliyor olabilir, doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sinema'yı sanat ve kültür aktivitesi olarak algılayacak bir izleyici kitlesi yok ki artık ülkede. Aslında hiç bir zaman da olmadı. Çünkü bizim millete göre komedi dediğin zeka değil küfür içermeli. Ben zaten çoktan ümidimi kesmiştim de bari şurada zeka seviyesi belirli bir limitin üzerinde olduğuna inanmış olduğumuz arkadaşlarımız filme yok yere bok atmaktan kendilerini alıkoyabilseler diye umuyorum sadece. Basit insanlar gibi basit yorumlar yapılmasın yani, pls. Ben yatıyorum lan geç olmuş ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Abi filmde bi öküz var. Ben bu öküzü yolda gördüğümde de görüyorum, ülkemizde çok var bunlardan, e filmde de gülüyorum. Adam malesef Türk halkında bol görülen bir tipin karikatürünü çiziyor filminde. Ayıyla dalga geçiyor aslında siz adamı ayının yerine koyuyorsunuz. Kara mizah yapıyor bunu anlamıyor musunuz? Yoksa sadece bok atmak mı istiyosunuz anlamıyorum. Valla anlamıyorum... Ha recep ivedik karakteri de en sevmediğim karakteridir Şahan'ın. Ama yine de bu filme gülenleri topluca eleştirmek de, filme ve Şahan'a bok atmak da çok yanlış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Abi yalnız iyi tamam demişsin de Recep İvedik ve kara mizah aynı cümlede bile kullanılmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ya benim bi itirafım olucak, aslında neyi tartıştığımızı bilmiyorum, yatmadan önce 1-2 mesaj atayım diye yazdım onları hep =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aynen. Ama bi anda gaza geldim böyle, ancak hala geride neler denmiş zerre fikir sahibi değilim, o yüzden attığım boklar kime yapışıyor bilmiyorm şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bende =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Xaenin said: Abi yalnız iyi tamam demişsin de Recep İvedik ve kara mizah aynı cümlede bile kullanılmamalı bence. Abi şu açıdan yani adam Recep İvedik gibi öküzlerden bence kendi de rahatsız, orda onun öküzlüğüyle güldürürken aslında o öküzleri eleştiriyor. O açıdan kara mizah diye şey ettim. Sinemasal bi değeri yok filmin ona bişey demem yani. Sinemasever bi insanımdır, ilgilenirim yani sanat değeri yok filmin. Ama her filmin sanat değeri olması gerekmez. Sadece sanat değil aynı zamanda eğlence aracıdır sinema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Recep ivedik orjinal degil, gayet siradan bir karakter. Bildigimiz bir karakterin abartilmis tiplemesi. Gulmek icin illa orjinal birseyler mi omlasi lazim. Yani sacmalamayin pls. Ama filme gulmeyenlerede bisey demem cunku bu zevk meselesidir. Scary Movie'yede hayvanlar gibi gulenler var, ben zerre gulumsemiyorum o filmde mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bu arada arka sayfalarda bildiğin sosyolojik tümevarımlardan falan yararlanılmış, korkunçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Abi sen tartıştığın konunun arka sayfalarını okur musun bu saatte? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 LathspeLL said: Recep ivedik orjinal degil, gayet siradan bir karakter. Bildigimiz bir karakterin abartilmis tiplemesi. Gulmek icin illa orjinal birseyler mi omlasi lazim. Yani sacmalamayin pls. Ama filme gulmeyenlerede bisey demem cunku bu zevk meselesidir. Scary Movie'yede hayvanlar gibi gulenler var, ben zerre gulumsemiyorum o filmde mesela. bir filmden ne bekledigin de onemli tabi. ben gulmek icin gidiyorsam evet dedigin gibi birsey aramam ama bir anafikir bir deger ariyorsam orjinallige bakarim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Komedi filmi abi, Şahan çıkıp da "bi film yapacağım Tarkovsky filmlerinden bile değişik, milyon tane anlamı olacak ve bir Pianist gibi mesajlar veren bi film olacak" demedi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Birde onceki sayfada sinema sanat & kultur seysidir falan denmis. Kardesim, sinema herseydir. Recep ivedikte olacak, Demirkubuz filmleride olacak. Sececeksin gideceksin. Senin filmine gitmeyenlerede ezik muamelesi yapmayacaksin. Benim icin sinema genel olarak 2 saat boyunca herseyi unutacagim, beni baska dunyalara goturecek birseydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yaaaa orasi da dogru of sabahin korunde tartistigimiz seye bakin gidin uyuyun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sinema insanın kendine yakışanı giymesidir. Üzgünüm yapılması gerekiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 waqas o zaman beklentilerini ayarlayacaksin. Recep Ivedik'e "bir anafikir ariyorum ben bu filmde" diye gidiyorsan senin hatan zaten. Film en bastan beri "civik komedi" olacagini bagira bagira ilan ederek vizyona girdi. Bazi garip varliklarda filmden hayatin anlamini bekledi. Bulamadilar ve ustune film trilyonlar yapinca bi taraflari sisti bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar