Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Şehid, 2 Kayıp, Çatışmalar devam ediyor...

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

Bodrack said:
Adam ölen insandır diyor.İnsan ölümüne sevinilmez diyor.Tamam bütün yazılarını bilmem pkk sempatizanıdır değildir bilmiyorum ama insan ölümüne sevinmekte güzel birşey göremiyorum

+1

pkk sorununu, nedenlerini, çözümlerini tartışmak başka, ölen teröristlerin ailelerine 'allah daha çok acı versin' deme zihniyetinde olmak başka. bir takım gerçekleri görebilmek için ille de örn. çocuğunuzun, birileri tarafından, gaza getirilip, beyninin yıkanıp, göz göre göre ölüme gönderilmesini mi deneyimlemeniz gerekiyor?

pkk terör örgütü ve cinayetleri ülkemizin çok önemli bir sorunudur. vatanı savunma gibi bir durumumuz olmamasına karşın pisipisine milyonlarca şehit vermiş durumdayız. pkk terör örgütünün savunulacak hiç bir yanı yoktur. gerek kürt, gerekse türk halkında tarifsiz acılar yaşatmıştır. ama o beddua ettiğiniz terörist annelerinin bir kısmının türk ordusunda da asker olan oğulları vardır. evlatları açısından ne kadar cahilane, ya da çaresiz ve zavallı konumlar içinde bulunabileceklerini tahayyül edemez misiniz?, terör örgütüne sevine sevine, gurur duya duya evlat gönderenleri de vardir, bunun nedeni de cahillikleri ve kandırılmışlıklarıdır.

sonuçta terörizmi, pkk terörünü tartışmak, kınamak, öfkelenmek, üzülmek başka, ölenlerin ailelerine acımasızca saldırmak başkadır.

şehitlerimiz, ve çoğu çok genç olmaları ve dolduruşa gelmeleri nedeniyle pisipisine ölen zavallı terör örgütünün zavallı üyeleri için üzüntülerimi dile getiriyor, ailelerine sabır diliyorum.

edit:imla
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız çok saçma birşey dönüyor burada bizim şiddete karışmamış kandırılmış olduğuna inandığımız insanlara yardım etme hakkımız var.En azından max seviye budur.Tutupda şiddete karışmış insan öldürmüş bir teröriste biz nasıl sempati ile yaklaşabilelim.Ömrümde bu kadar saçma şey duymadım.Bunu söyleyen adamdan insan ister istemez şüphe ediyor.

Kandırılmıştır örgütün sempatizanıdır cahildir çaresizdir bu insanlar belki geri kazandırılabilir.Ama terörist gelmiş yeni doğmuş çocuğu babasız bırakmış biz bu insana nasıl sempati ile yaklaşalım ulan siz peygamber i berserk moda sokarsınız!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bir savaş mıdır da ölen düşmanların ailelerine baş sağlığı dileyeceğiz.İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum israil in 2 askeri alıkoyuluyor adam tankla uçakla basıyor kurtarıyor adamını bizim sınırımıza 18 km girip resmen karakol bombalıyorlar biz toprağımıza girip karakolumuzu basarken ölen adamlara başsağlığı dileyeceğiz.Bunu yapan adamın mayası bozuktur kardeşim.

Hacı gibi devlet mi yönetilir lan hele bi tam bağımsız olacaktıkta şimdi anasını ağlatırdık oraların.
Sosyal ağlarda paylaş

Ubermensch said:
sir paticik'den milletvekili adayi da sen de muhalifi misin ki?
tribinizi yiyim.
politikaymis.
iki taraftan da olenlerin ailelerine bas sagligi.
yuh sana..

bi şehid cenazesine gitsende seni system failure olarak bi görsekk

edit:yazım hatası
Sosyal ağlarda paylaş

ben sizlerden biraz küçüğüm liseye yeni başladım henüz pek fazla bilgi sahibi değilim
eskiden bizim mahallede trakyalılar yaşardı sonra doğulular gelmeye başladı
yavaş yavaş trakyalılar bizim mahalleyi terketti
şuan mahallenin nüfuzu çok fazla ve 95% kürt çok fazla olay oluyor
cep telefonumu evde kullanıyorum bitek sokaktayken 2 kere gaspettiler
toprakçılık yapıyolar birbirlerine çok sahip çıkıyolar
mahallede hiç arkadaşım kalmadı bole 4 sene önce çok arkadaşım vardı
bide size yalan gibi gelcek ama bizim karşı pazarcıların apartmanında
10 daire var 4 aile yaşıyomuş yunus emre ilk öğretime giden 34 çocukları varmış 4 ailenin
bide okula gitmeyen küçük bide büyük çocuklar haric
Sosyal ağlarda paylaş

Cotto said:
@MrMarvelous
Faşiştmisin ?

Adamlara bak ya.Olayın sebebini sorguladım diye PKK sempatizanı kesildim.Abi senin burada olmaman gerekiyor.Cevaplarla resmen kürt halkını olaya katıyorsun.

Kimsin sen akıllı ol ! Sen yokken ben yokken bu vatanı kürt halkıda kurtardı ! Aynı izmirde edirnede trabzonda olduğu gibi.

Gerçek bölücü sensin.

Cak cak konuşma insanın asabını bozma.
Faşiştsen faşistim de,ırkçıysan ırkçıyım de !
Bana gidipde padişahın fermanını,şiirini getirip önüme sunma !

İyiki yatırım yapılsın,doğudaki insanların beyni yıkanmasın dedik.Kusura bakmayın.Özür dilerim.En yakın zamanda bir shot-gun alıp gidiorum doğu illerine !

önce faşist yazmayı öğren.

sonra da terbiyeni takın kürt
Sosyal ağlarda paylaş

Pkk ile bütün kürtleri özdeşleştirirseniz,sizde aynı hatayı yapmış olursunuz,hiç bir farkınız kalmaz bölücülükten...çok farklı şeyler..Her kürt pkk sempatizanı olacak diye bir kural yok,toplum içinde herkesin bir sürü kürt tanıdığı/arkadaşı olabilir,ayıptır...Karşınızda konuşan da bir kürt arkadaşımız olabilir,pkk'lı miyeceğiz ona şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:

önce faşist yazmayı öğren.

sonra da terbiyeni takın kürt

bir de bir kimliği ya da bir milliyeti hakaret olarak kullanmak nedir? bir alman bir fransıza hakaret anlamında 'türk' dese, hoşunuza gider mi?, o almanın neo-nazi ya da ırkçı olduğunu düşünmez miyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

ya kürdü türkü çerkezi arabı diye bir şey yok , neye kim hakaret ediyor ? dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin kimlerle kırıştığını bilmeden bir insan ben türküm , ben arabım , ben bir şeyciyim diye nasıl düşünür , benim aklım almıyor .

çok karşıyım bu kavramlara ben . yok ben türkmüşüm, yok o arapmış falan. çok havai kavramlar benim için.

zaten ırkçılığın her türlüsüne de karşıyım .
Sosyal ağlarda paylaş

Bir millet olabilmek için aynı ortak değerlerin olması lazım. Aynı tarih , aynı dil vb.

Atatürk 'Ne mutlu Türküm diyene' derken aslında bunu kastediyordu. Çanakkale de orada burada savaşan, kürdüne çerkezine o zorlu günlerde tek bir yürek gibi yaşamış ve savaşmış halka ayrım olmadan tek bir yürek gibi olmaktan bahsediyordu.

Bir kürt çıkıp ben türküm dese şaşırmam , yadırgamam. Çünkü anlarım onun benimkiyle aynı olan tarihi sahiplendiğini, benimsediğini. Yanlış anlaşılmasın. Kürtleri , Çerkezleri , Suryanileri vs. Türk olmaya davet etmek değil bu. Türkleri ve diğer ırkları tek bir millet olmaya davet etmek. işte budur bence Atatürk'ün aklındaki Türklük tanımı.

Ha neden o zaman devletin adı Türkiye , oluşacak milletin ismi Türk olsun? Neden ortak birşey bulunmuyor? Çünkü tüm dünya, atalarının yaşadığı osmanlıdan şimdiye kadar seni türk diye biliyor. Pkk olmasaydı kürt ismini kim bilecekti? Çerkezi kim biliyor avrupa da, amerikada? Birkaç tane daha neden var ama en önemlisi bence bu.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbuldaki bütün Kirli İşlerin hepsi Kimlerde?

Mesela, uyuşturucu, Fuhuş, Hırsızlık, Kapkaç, çetecilik, mafya.

Sonra Ülkenin en çok vergi kaçıran bölgesi ve orada yaşayanlar kimler?

Yok din kardeşiyiz, yok bizde insanız, gibi söylemlerle, yakında Türkiye, Kürdiye olcak....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...