Snefru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Evet kürtler şehit verdi hepsi orduya asker toplama esnasında dağa kaçtıkları için ayılara şehit oldular.Senin kürt sandığın doğuda aslan gibi savaşanlar da has türktür kürt kökeninden filanda gelmez.Atatürk doğudaki vilayetlere yandaş toplamak için giderken o yolu kapatıp eşkiyalık yapanlar esas kürt kökenine sahip kişilerdir.Aşağı yukarı belli oluyor zaten kiminin kanının bozuk olup olmadığından. Orada tertemiz yaşayan doğulu vatandaşlarımızı da kürt kökenine sahip olarak göstermeyin ayıptır yani. Ayrıca ordu böyle yaptı kürtler ondan nefret ediyor hikayesini geçeceksiniz kardeşim.Şu dünyada en önemli şey güçtür.Gücün varsa sana kimse laf edemez.Gücün olmadımı guardını düşürdüğün an ne kadar pürüz varsa ortaya çıkar.Gerisi hikaye.Güçten düştük araplar,ermeniler,kürt kökenine sahip insanlar arkadan vurdu direk.Demekki bu insanlar dışarıdan yönlendirilmeye çok müsait olan iyi gün dostları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 katoliği neden hakaret olarak algıladın ki? zihniyetiniz benzediği için öye dedim, "katolikler de senin gibi kabahati kendilerine acı çektirende o kişilere zamanında sevgi göstermeyende bulurlar" diye iki saat açıklamayayım, hele de yabancı ülkede yaşıyorsan böyle diyince direk anlarsın diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hicbirini hakaret olarak algilamadim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 heey benim kanım %93 türk tamam mıaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ubermensch said: Snefru said: Ubermensch bilgisayarına bir program kurmadan önce sistem gereksinimlerine bak bakalım seninkiler yetiyormu yoksa yetmiyormu :) DOSTUM SUPER BULMUSSUN BU LAFI YA. IZIN VERIRSEN BEN DE KULLANMAK ISTERIM INTERNET TARTISMALARINDA VERECEK CEVAP BULAMADIGIMDA. SAYGILAR. Kurban diyom ki anası soğan babası sarmısak tipler felsefe kütüphaneleri kurmasın hddlerine yoksa senin gibi saçmalıyorlar diyorum oka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ilk yazdiin cok sekildi de bu cok kalitesiz olmus =[ sanirim ilki alinti.. uffsd =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sir said: rahan faşizmde çığırlar açmaya devam ediyosun. ben hiçbi zaman orası kürdistan toprağı, biz işgalciyiz gibi bişey söylemedim. o çok gurur duyduğumuz kurtuluş savaşında kürtler de savaştı, şehit verdi. ama ne oldu? ülkeyi türkler kurdu, herkes türk oldu. hee hee faşikim faşik. sen onu demedin farkındayım tabi ki. sen bana bunu söyleyenlerle ortak paydada buluş denin. ben de diyorum al sana ortak payda. said: ben terörle mücadele adına yapılan çatışmalardan bahsetmiyorum, kürt halkına karşı yürütülen sistematik asimilasyondan ve pkk üyesi olduğu öne sürülen, ama alakası bile olmayan insanların, sırf kürt oldukları için işkenceden geçirilmelerindeki "terörden" bahsediyorum. devletin bütün kurumlarının yürüttüğü bu baskı politikası da, pkk'nın hala bölge halkından destek almasını sağlıyo, bu politika yürütüldüğü sürece de pkk bitmeyecek diyorum. yani hem etik açıdan yapılanlar yanlış, hem de savaşın sonuçlandırılması için hiçbir çaba sarfedilmiyor. ya arkadaşım. sen iddia ediyorsun ki bir baskı ve asimilasyon politikası var. sen iddia ediyorsun ki bu sistematik. ama sen hangi eylemlerden bahsettiğini bu iddialara hangi olaylar sonucunda ulaştığını anlatmıyorsun ki. televizyon dizileri bile gerektiğinde asimilasyon aracı olabilir. tek başına başka ırklardan biriyle yaşamak da asimilasyon sayılabilir. almanyadaki türkler acep sadece lanet alman devletinin çabaları yüzünden böyle türkçe bile konuşamıyorlar? pkk'ya olan destek senin bahsettiğin gibi bir direniş bir çeşit isyan amacıyla olsaydı şu anda zaten kürtleri sen bu ülke içinde tutamazdın. pkk'ya destek var diye biz bu adamların uyguladıkları şiddeti meşru mu görmeliyiz? çok muğlak konuşuyorsun. said: hele çözüm önerine hastayım;sana da dna testi yaptıralım, "kürt geni" sende de çıkarsa evini barkını bırakıp gitmeye razı mısın? hehe çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 PKK'nın varlığını kürt halkının ezilmişliğine ve haksızlığa uğramasına bağlayanlar kaldı mı hala diye merak ediyordum , gördüğüm kadarıyla varmış.Gerçi gençlikte olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hala nette yas muhabbeti yapan insanlar kalmis ya. gerci genelde coluk cocuk yapar bunu kompleksin disavurumu. =[ ilk atlayana yuzbin lira odul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu ülkede kürtler'e olan toplumsal nefreti başlatan pkk bir kere, pkk'dan önce yoktu kürtler'e linç minç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 rahan efendi; bu insanların kurduğu her parti çat diye kapatılmış mı, bu insanlara kendi dillerini konuşmak, eğitim görmek, çocuklarına kendi anne-babalarının adını koymak yasaklanmış mı..kürtlere kendi medyasını, televizyonunu kurmak, kendi edebiyatını yapmak yasaklanmış mı? insanlar "güvenlik" gerekçesiyle yaşadıkları yerlerden göçe zorlanmış mı? herkes "türk" sayılmış bu devlet tarafından, kürt diye bişeyin olmadığını devletin en yüksek kademeleri senelerce bütün halka anlatmaya çalıştı. hani artık dalga geçilen "kart kurt diye ses çıkarıyolar" meselesini ortaya atan, o dönemin genelkurmay başkanlığıydı yahu. daha nasıl sistematik olsun, daha neyin kanıtını istiyosun anlamıyorum ki..muğlaklık falan yok, doğrudan ve sistematik bir asimilasyon, bütün bir kimliğin devlet eliyle inkarıdır bu topraklarda yaşanan. inan birçok kürt, şu yukarda saydığım çok temel hakları elde ettiği vakit pkkdan desteği çekecektir ve kimliğinin devlet tarafından tanınması ve korunmasıyla pkk terörü sona erecektir. evet, hepsi bu, gereken şey bu yani. bu hakları demokratik yollardan talep edenler de var, isyan edip dağa çıkanlar da var. ama demokratik yollardan talep edenler bile susturulurken, dağdakiler nasıl inecek, kürt gençleri pkkya katılmayı nası bırakıcak? bu senin mücadelen değil, o yüzden anlaman çok zor..ama ortak paydadan kastım hadi toprak verelim, hadi devlet kursunlar falan değil. iki tarafın da radikal kanadını uzlaşmaya çağırmak için, ılımlı kanatlar karşılıklı oturup konuşmalı, pazarlık yapmalı. ama ılımlı kanat bile kaale alınmıyoken bu savaşın sonu gelmez, bütün anlatmaya çalıştığım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Rahan said: pkk kürtler için ne isyancı ne kurtarıcı, ne devlet sadece devlet ile pazarlık kartı. bu adamların iş ciddiye binince barzoların kötünü, ağasının bir tarafını yalamak istemeyeceinden nickim kadar eminim. bu iki düşünceye tamamen katılıyorum. sanmıyorum ki oradaki halk pkk'nın gerçekten de toprak koparabileceğini düşünsün. ayrıca evet, doğu'daki ufak köylerinden büyük şehirlere gelmiş, kaçakçılıkla kazandığı parayı lüks yerlerde yiyen adamlar köyüne geri gider mi acep? throine said: rkçılığınızı meşrulaştırmak için "yok ben milliyetçi değilim Atatürk milliyetçisiyim" gibi saçma sapan sözlere başvuruyorsunuz. sen de sağlam saçmalamışsın.. Milliyetçilik ile kafatasçılık arasındaki farktan haberin bile yok belli ki. Milliyetçilik ırkçılık değildir. Hele Atatürk milliyetçiliği hiç değildir. Benim Atatürk milliyetçiliğinden anladığım kısaca, özet olarak ülkeni sevmektir. Atatürk ilkelerinde geçer biliyorsun. Atatürk Orta asya dan göçen yüce türk ırkı bu ülkede diğer tüm ırkların üstündedir dememiş ki. Neyse gerçi açıklama yapmaya gerek yok, sanmıyorum ki bunları bilmiyorsun, sadece işine geldiği gibi yorumluyorsun. throine said: Televizyon izlerken askerler Hakkari sokaklarında resmi geçit töreni yapıyorlardı. Yürürken söyledikleri cümleler şunlar. ne olması gerekiyordu? bu konuyu önceden de açıklamıştım. yaşadığın ülkenin çoğunluğunun konuştuğu dil, o ülkenin resmi dili olur. o resmi dili BİLECEKSİN. başka bir çıkar yolu yok bunun. nasıl bizim sadece türkçe bilen gurbetçiler bir bir almanyadan şutlanmaya başlandı. e adam haklı, polis gelip konuşacak, sen anlamayacaksın. cüce said: hayır, sen bilmem kac milyon insannı rahat edemiyosun diye kovmaya hakkın olduğunumu düşünüyorsun? rahat edememek? şehitler sadece rahatını bozuyor yani? überinsan said: ama pkk sirf uyuzluguna insan olduruyor. emin ol kurtulus savasi sirasinda turk ordusu hic sivil oldurmedi. ahahaha... harikasiniz ya. süperinsan said: eger pkk bombasiyla olurse ailemden biri laneti pkk'ya degil bu nefreti doguranlara okurum. adam sabitlemiş yalnız. bence pek uğraşmayın. sıkıldım cevap yazmaktan. 15 ten beri falan okuyup okuyup yazıyorum işte. über varlık takılmaya devam etsin madem. aman farklı kaynaklardan okuma, araştırma da kafan bulanmasın e'mi über şey. sir de insanların rahatça kürtçe konuşamadığından dem vurmuş. hay allah. bak şu işe. benim sokakta gördüğüm kürtçe konuşanlar uzaylı herhalde. kendi dillerinde eğitim vermek? hangi ülkeler hey göçmenler gelin bizde takılın, hem ülkenin diğer kısmı sizin için çalışsın, yol su elektrik getirsin, siz onu kaçak kullanın biz kesmeyiz, suyu da alın, yolun da kenarına bomba koyun önemli değil, üstüne bir de sizin dilinizde eğitim vereceğiz bizim dili öğrenmenize gerek yok der, dedi, diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dtp hakkını demokratik yollardan arıyor ama terörist bir örgütü meşru görerek insanları nefret ettirmeyi başarıyor. terörist bir oluşumun meşru kanadı olmaz, suçluyla iş birliği yapan da suçludur. dertleri neyse söylesinler, insanlık aıdna ne istiyorlarsa söylesinler ama apo'ya sayın diyemezler, mitinglerinde terör örgütünü övemezler, dağlıca baskınına zafer türküsü yazamazlar. kaldı ki milletvekillerinden biri cezası bitmeden hapisten çıkarılıp meclise sokuldu, böyle bir yasa sisteminde var olabilmeleri onları meşru kılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bu ülkede çok fazla demokrasi var.Sen bir git bakalım avrupada anıra anıra türkçe konuş millete nispet yapar gibi sonra karar verirsin avrupalılar mı daha medeni yoksa biz mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kürde fırsat verme ya rab dehre sultan olmasin. ayağını çarık sıksın asla iflah olmasın. vur silleyi, al haracı karnı bile doymasın. ol çesmeden gavur içsin, rum içsin kürde nasip olmasın. y.sultan selim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yutuptan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Fasistlik diz boyu.. Bir kere cidden kim kimi nereden kovuyor. Kurtler ciksa dese ki, Turk'leri Orta Asya'ya surelim, bi uyusmazlik var, surelim gitsin deseler nasil tepki verirsiniz acaba? Yani Yunanlilarin durumu ile karsilastiriyorlar birde. Onlar azinlikdi. Kurtler azinligi degil bu ulkenin, hic bir azinlik haklari yok. ki Avrupa Kurtleri azinlik olarak tanimlayinca hem Turk tarafi karsi cikiyor, hem de Kurt tarafi. Kurtler ve Turkler bu ulkenin asli unsurlari, o yuzden ne Kurtler Turkleri orta asyaya surebilir, ne de Turkler birini surebilir. Daha oncede demistim, insanlar uclardan cikmali ortalarda bulusmali. Yoksa bu isin reel bir cozumunu bulamazsiniz. DTP, MHP, PKK, TSK agziyla konusulmaz bu konular. Akilci, gercekleri goren bir dusunce yapisi ile cozum uretmeliyiz. Yoksa bir bes bin tane daha boyle baslik acilir bu forumda, havanda su doveriz sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben havanda suyu döversem hidrolize olur np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 İşte esas bölücü senin gibiler cons, kürt kardeşlerimizle güvercin uçurup zeytin dalı takalım, ateş başında sevişelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 cons dan cacık olmaz anlamadınmı daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 evet bütün takılıyorum zira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hıyar mı be o niye cacık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorlynrick Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Oo paticik faşistlere dar gelmiş Fazla kalmıcam, bi' alternatif forum önerip kaçıcam. http://www.atsizcilar.com/ Maksat ırkdaşlar buluşsun.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hangi ülkede var böyle bişey diye soran biri olmuş, ulus-devlet konseptini dünya tarihine "kazandıran" fransa daha geçenlerde 75 dili resmen tanıdı, isveç 43 farklı anadilde eğitim olanağı sağlıyo. öyle "başka ülkeler de faşist, biz niye demokrat olalım" diye bişeyle gelmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sir said: nasıl guantanamodaki insanlar için de içimiz sızlıyosa, nasıl orda da insanlık dışı muamelelerden şikayetçiysek, kendi devletimiz de insanlık dışı muamelelere başvurduğunda şikayetçi olmak zorundayız. olayları "kime faydası var, kime zararı var" şeklinde yorumlayarak hiçbir sorunun çözümüne katkıda bulunmak mümkün değildir. sana, bana veya devlete zararı bile olsa, "doğru" olanı "etik" olanı yapmak, vicdanı olan herkesin sorumluluğudur. +1 nedanko said: Bir kere cidden kim kimi nereden kovuyor. Kurtler ve Turkler bu ulkenin asli unsurlari, o yuzden ne Kurtler Turkleri orta asyaya surebilir, ne de Turkler birini surebilir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar