Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitki için florasan

Pýtýk

Öne çıkan mesajlar

Pıtık said:
Konu Dışı mı Kişisel mi diye çok debelendim buraya açtım sonra sorumlu arkadaş konu dışına taşırsa iyi olur sori

Marujuanna nerden çıktı şimdi :D

weeds aklıma geldi bi anda. sen şimdi minivan falan alırsın seyyar olarak yetiştirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
Pıtık said:
Konu Dışı mı Kişisel mi diye çok debelendim buraya açtım sonra sorumlu arkadaş konu dışına taşırsa iyi olur sori

Marujuanna nerden çıktı şimdi :D

ulan şu yaşta yaptıklarına bak famefmae

yaşımı büyüttürcem en sonunda anasını satıyım rahat bırak lan kompleks yaptım iyice asdf

şu uv light olayına bi bakıcam meret kaç zamandır pamuk içinde bi büyüyemedi olmadı artık tohumu değiştircez :)
Sosyal ağlarda paylaş

baktım zaten hatta yapan biriylede tanıştım işi ilerlettim :D
internette akvaryum işiyle profesyonel olarak ilgilenen elemanların sitesini buldum ordan bi kaç florasan buldum. ingilizce zorlamasa yabancı kaynaklara yönelicektimde çok iyi diilim ingilizcede...

nese bi arkadaş saolsun öm den vermiş işin pirlerinin buluştuğu adresi üyeliği onaylasınlar ordan bakıcam hangi florasan gerekiyo ne marka hangi ışık falan...

o diilde tohum karardı iyice şu ışık olayınıda hallettim mi bitti olay 3 aya kalmaz zaten seri üretime geçer paticik'ide finanse ederim asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...