Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 evimde bitki büyütücem tohumlar aldım amma ve lakin yeterince güneş ışığı almadıkları için büyümüyolar. sordum soruşturdum büyütme florasanı varmış 400 W lık falan nerden bulabilirim bilgisi olan var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Oha marijuana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 papatya değil heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Darqainu said: papatya değil heralde :) olsa über olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konu dışına açsaydın daha iyi olabilirdi.Genelde orda tartışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hollanda'dan marijuana tohumu alınmış heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hps florasan deniyodu onlara. philips ve osramın hps modellerine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 skang kokusu aldim gibi neyse.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konu Dışı mı Kişisel mi diye çok debelendim buraya açtım sonra sorumlu arkadaş konu dışına taşırsa iyi olur sori Marujuanna nerden çıktı şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 güneş daha sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Pıtık said: Konu Dışı mı Kişisel mi diye çok debelendim buraya açtım sonra sorumlu arkadaş konu dışına taşırsa iyi olur sori Marujuanna nerden çıktı şimdi :D ulan şu yaşta yaptıklarına bak famefmae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Pıtık said: Konu Dışı mı Kişisel mi diye çok debelendim buraya açtım sonra sorumlu arkadaş konu dışına taşırsa iyi olur sori Marujuanna nerden çıktı şimdi :D weeds aklıma geldi bi anda. sen şimdi minivan falan alırsın seyyar olarak yetiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 eğer tahmin ettiğimiz iş içinse uv lightlara bakacaksın. muadilini alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Greeny said: Pıtık said: Konu Dışı mı Kişisel mi diye çok debelendim buraya açtım sonra sorumlu arkadaş konu dışına taşırsa iyi olur sori Marujuanna nerden çıktı şimdi :D ulan şu yaşta yaptıklarına bak famefmae yaşımı büyüttürcem en sonunda anasını satıyım rahat bırak lan kompleks yaptım iyice asdf şu uv light olayına bi bakıcam meret kaç zamandır pamuk içinde bi büyüyemedi olmadı artık tohumu değiştircez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 fasulye gibi pamukta uraşılır mı onla yav :) google'a yazsan az okusan 100tane sayfa var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 baktım zaten hatta yapan biriylede tanıştım işi ilerlettim :D internette akvaryum işiyle profesyonel olarak ilgilenen elemanların sitesini buldum ordan bi kaç florasan buldum. ingilizce zorlamasa yabancı kaynaklara yönelicektimde çok iyi diilim ingilizcede... nese bi arkadaş saolsun öm den vermiş işin pirlerinin buluştuğu adresi üyeliği onaylasınlar ordan bakıcam hangi florasan gerekiyo ne marka hangi ışık falan... o diilde tohum karardı iyice şu ışık olayınıda hallettim mi bitti olay 3 aya kalmaz zaten seri üretime geçer paticik'ide finanse ederim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 evinde çiçek büyüteceksen her gün ışığını ayarlayacaksın. florasan gibi süni çözümlerle, bir bitkiyle duygusal bağ kurabileceğini sanmıyorum. bitkiyle ne duygusal bağ kuracağım dersen, çok iyi salata yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hmm son zamlardan sonra o 400Wattlık ampulun faturaya soktuğunu topraktan çıkartması gerekiyo gibi geliyor da, ne çıkacak ben de çok merak ettim. gül menekşe falan pek o kadar fizibil değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 6500kelvin veya daylight olan lambalar işini görür. Tasarruflu modelleri tercih et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 6500 kelvin kaç selsiyus yapar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 6226.85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Hesap makinesinden hesapladğını ve bununla uğraşmadığını söyle plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ne yetiştircen harbi düşündüğüm şeyse müşterin hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 PATA said: Hesap makinesinden hesapladğını ve bununla uğraşmadığını söyle plx ardeth onu kafadan hesaplamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar