Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ertuğrul Sağlam Yolcu

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Son dakika... Sağlam'la yola devam

Son dakika.... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Ukrayna dönüşünde teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Menajer Sinan Engin'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından büyük ihtimalle Sağlam'la yola devam edileceği sızan bilgiler arasında
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi gördüm ben de haberlerde.

Demirören yöbnetim kurulunun haberi olmadan Sağlamla devam etme akrarı vermiş.

Şerefsiz herifler.

Gerekirse teknik direktörsüz oynanır ama ertuğurul yine kovulur. Olması gerkeen budur.

edit: yazdığımdan yanlış anlam çıkmasın, başarıslığın asıl sebebi yönetim tabii. Ama avrupa da bir takım böyle bi sonuç alsa td istifa eder ya da kovulur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
10 Nov 2007, 23:26
@Ben dedim ki;

Ertuğrul Sağlam'ın sağlam olduğunu savunan zihniyet bir adım öne çıksın lütfen.
Kendisi ile birebir konuşmamda da söylemiştim yüzüne. Bazı şeyler için pişmek gerekir. Beşiktaş hayaldi onun için. O pişmeden hayalleri gerçek oldu.

Küçük takımı yönetmek kolaydır.
Antrenörlükte bu vardır zaten. İş; büyük takımlarda istikrarlı bir kadro kurabilmek. Genç, yerli bunlar işin detayı.

"Liverpool'u yenerken de Ertuğrul Sağlam başta idi" denmiş. Komik ve alakasız bir yaklaşım.

İstikrar olmadıktan sonra neyleyim başarıyı.
Şimdi 2-1 mi konuşuluyor 8-0 mı? Siz söyleyin.

Bu yönetim defolup gitmedikçe biz anadolu takımlarından da 8 yeriz.

Gitsin.
Pişsin.
Pişsin.
Pişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ronald koeman mı ruya?
eger bu adamın gercekten ruya olabilecek kadar iyi bir td oldugunu dusunuyosan, futbolu takip ettiginden ciddi suphe duyarım. gittigi her takımı süründüren bi adam.

en az skibe ve aragones kadar güzel bir rüya olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ronald koeman mı ruya?
eger bu adamın gercekten ruya olabilecek kadar iyi bir td oldugunu dusunuyosan, futbolu takip ettiginden ciddi suphe duyarım. gittigi her takımı süründüren bi adam.

Avrupa şampiyonu olanları da görüyoruz. Kueman şu an için adı geçen herkesten dha iyi td bjk için. Ha getirilebieleceğini sanmıyorum o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
Mustafa Denizli deniyo şimdi de. Aslında yerli td'ler arasında iyidir de, anti-bjklı olduğunu her yerde bellieden bu adamın gelmesini istemiyorum.

yanlış biliyorsun. mustafa denizli gs-fb yi çalıştırmasına rağmen tuttuğu takım beşiktaştır. bunu heryerde her zaman söyler.10 sene öncede bunu diyordu bugunde diyor. ama ben md yi takımın başında görmek pek istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...