SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 diablo-I de kasabada çalan çok şahane bi müzik vardı hatırlarsanız, hah işte onu kazaada tristram diye aratıp indirebilink çok güzelmiş hakkkattten, daha bisürü diablo müziği indirilable, sevenlere tavsiye, güzel oluyo. 1 ve 2nin müziklerinide aynı adam yapmış matt uelmen mı ne öle bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 benim hatırladığım kadarıyla blizzard sitesinde de verilmişti mp3'ü, hatta iyi oldu hatırlattığın bir bakayım şimdi çok canım çekti.. ikinci diablo'nun müzikleri de iyiydi ama illkinin müzikleri teknolojik olarak daha kaba durduğu halde daha atmosferik geliyor bana.. (lavların oraya indiğimde içim ürperdi ki daha bu kış ilk defa oynadım ve bitirdim, ne büyük bir oyunmuş ki 7 yıl sonra ilk defa oynayanı bile sarıp sarmalıyor atmosferle)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 diablo'yu ilk oynarken zaten çok korkardim. bunda muzigin de payi var. müziksiz bir versiyonunu oynamistim daha sonra, hiç korkmadan butchera bilem saldirmistim.. sonra öldüm gerçi ama neyse karistirmayalim orayi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Diablo Müzikleriyle ünlü bir oyun, Harikadarır Tristram'ın müziği. Diablo 2'de Diablo'nun yakıp yıktığı Tristram'ı görünce içim bi garip olmuştu hüzünlenmiştim. Hey gidi hey.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ya diablo 3 de sanırım bir şehire gelince bir müzik çalıyordu flüt gibi bir ses ile lost city miydi neydi Birde silver serpent uo serverine girince çalıyor onu nerden bulurum[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 diablo 3 mü ? ...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 sanırım 2 nin 3. bölümü demek istio :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Gitarda çalıyorum. Gayette süperdir ;).[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bilmiyorum da oraya giderken taşların arasına bi scroll koyuyordun 5 taş arasından bir şehre ışınlanıyordum harap halke hani orada bize kolay ölmüyen bir zombi gibi bişi vardı[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Chemical Bahsettiğin yer Tristram oluyor. Ama Diablo Denen Izmandutun yıkıp geçtiği Tristram eski o güzel tristram değil ne yazıkki. Hatta o Ölmüyen Zombi dediğin Elemanın adıda "Griswold"Dur Çok pis yumruk atar. Diablo 1'de de vardı hatta sanırım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ha sen şeyi diosun diablo 1 deki kasabaya gittiğin yeri tamam hatırladım neydi o demircinin adı diablo 1 deki onu kesmeye gittiğin yeri[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: BlaCk_DmC, 26 Nisan 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Chemical Bahsettiğin yer Tristram oluyor. Ama Diablo Denen Izmandutun yıkıp geçtiği Tristram eski o güzel tristram değil ne yazıkki. Hatta o Ölmüyen Zombi dediğin Elemanın adıda "Griswold"Dur Çok pis yumruk atar. Diablo 1'de de vardı hatta sanırım. diablo 1 deki demirciydi işte o griswold...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eheh olabilir siz mp3 ü bulucaam yeri söleseniz bakalım doğrumu anlatmışım:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Chemi en baştaki msjda yazılmış kazaa'dan çekebilirsiniz Tristram diye aratıp diye. Amma hazıra kacıyosun haa :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 çok pis hazıra kaçarım oda benden kaçar[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Chemical, 26 Nisan 2004 18:09 tarihinde demiş ki: çok pis hazıra kaçarım oda benden kaçar müzikleri yapan herifin adını (ilk msjda yazmıştım şimdi unuttum) yaz kazaada çıkar hepsi haldır huldur indirirsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 haha buldum buymuş:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 geçen oyuna tam girecekken bi işim çıktı ilk ekran var ya hani single player fln seçiosun, işte tam ordayken. içeri gidip geldimde bayaa bi vakit geçmişti, bi de ne göriim -daha doorusu duyiim- müzik almış başını gitmiş. hakkaten ciddi ciddi bi besteymiş yaw çalan. ben de bi süre soora kendini tekrar eden bi oyun müziidir yine düşünmüştüm. hele ki ilerki bölümleri daha da bi tüyler ürpertio parçanın. süfer yapmışlar walla.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yormayın kendinizi kazaa'larla, ahan da sitesi ve sapına kadar yasal..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Sam, 26 Nisan 2004 19:53 tarihinde demiş ki: yormayın kendinizi kazaa'larla, ahan da sitesi ve sapına kadar yasal.. ahanda eline saalık, allah razı olsun,tuttuun altın ya da grand charm olsun...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 reca ederim, çıkışta gheed'i görün makbuzunuzu alın.. :) bu arada sanırım bu başlık bilgisayar oyunları bölümüne taşınsa daha iyi olur, burada iğreti durdu biraz..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar