Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer başlangıç

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum bu tarz çok fazla konu var ve insanlar sıkılmış olabilir ancak aradığım cevapları tam anlamıyla bulamadım.O yüzden yeni bir topic açma ihtiyacı hissettim.

1-D&R dan alıcam alırsam paketi,50 ytl,account u aktive ederken kart no su istiyor mu,istiyorsa kredi kartı mı istiyor,yoksa banka kartı versek çektikleri dönem para yatırsak oluyor mu?

2-Oyun çıkmadan önce başlarsam hangi class ı seçerim diye düşünmüştüm,trailer ı ve görüntü olrk marauder çok yakın gelmişti bana hoşuma gitmişti,ancak heal e olmayan char çöp tek başına sıkılırsın gibi şeler okudum,duydum.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?hem dps olarak hemde heal olrk dengeli bir char var mı?Marauder oynayan arkadaşlar varsa onlarında
düşüncelerini öğrenmek isterim.

3-Şu anda başlamak için uygun serverlar hangileri?Sıra vs gibi olaylar gördüm,2.5 saat sıra beklemek istemem açıkcası çünkü yoğun okul temposu var, var da var.

4-Wow a hep başlamak istedim,ama kısmet olmadı bir türlü daha öncede sölememiştim,arada sırada da ii ki başlamamışım dedim iice kitlermiş dedim.Oyun çok yeni herkesin bilgisi,tecrübesi sınırlı ancak dediğim gibi çok zaman ayıramam oyuna ve ayırmak da istemem,şu an ki duruma ve bilginize bakarak ,kısıtlı sürede yapılabilecek tat veren aktiviteler var mı?Wow un dışında bu oyuna başlama isteğim pvp ağırlıklı olması çnkü,hani 3-4 senedir dota gibi round oyunu oynayan biri olrk belli bir süreden snra girip pvpydi kale kuşatmasıydı vs bunlar mümkün mü ?

-son soru baya bi garip oldu ama anlatabilmişimdir umarım sorunlarımı,şmdiden saolun =)
Sosyal ağlarda paylaş

1) Oyunun ödeme sistemi anladığım kadarıyla 8 Ekim'de açılacak. Dolayısıyla istesen de hesap bilgilerini giremiyorsun. 8 Ekim'den sonra nasıl olur bilemiyorum.

2) 'Heal olmayan char çöp' gibi laflara aldırma. Zevk meselesi bu.

3) Benim anladığım kadarıyla Paticik'te en çok yığılma iki sunucuda. Karak eight peaks - destruction ve Axe bite pass - order. Karak eight peaks - destruction tarafında prime time'da 1-2 saat sıra oluyormuş. Axe bite pass - order tarafında ise sıra yok diye ben orda başladım.

Diğer soru hakkında yorum yapamicam.
Sosyal ağlarda paylaş

4-Wow a hep başlamak istedim,ama kısmet olmadı bir türlü daha öncede sölememiştim,arada sırada da ii ki başlamamışım dedim iice kitlermiş dedim.Oyun çok yeni herkesin bilgisi,tecrübesi sınırlı ancak dediğim gibi çok zaman ayıramam oyuna ve ayırmak da istemem,şu an ki duruma ve bilginize bakarak ,kısıtlı sürede yapılabilecek tat veren aktiviteler var mı?Wow un dışında bu oyuna başlama isteğim pvp ağırlıklı olması çnkü,hani 3-4 senedir dota gibi round oyunu oynayan biri olrk belli bir süreden snra girip pvpydi kale kuşatmasıydı vs bunlar mümkün mü ?

Kısıtlı sürede çok rahat yapabileceğin aktivite var. Yani oyundaki herşeyi kısıtlı sürede yapman mümkün, o yüzden casual oyunculara da yönelik bir oyun olduğunu söylüyoruz zaten. Oyunun amacı zaten rvr ve kale kuşatması, sorunun cevabı oyunun kendisi yani ^^.
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:
Biliyorum bu tarz çok fazla konu var ve insanlar sıkılmış olabilir ancak aradığım cevapları tam anlamıyla bulamadım.O yüzden yeni bir topic açma ihtiyacı hissettim.

1-paketi nerden alırsan al ilk ay sadece CD Key'in ile oynuyorsun yanibi odeme yapman gerekmiyo

2-Bu klas bence warrirpriest olabilir. Ben Bright Wiz oynuorum. yuksek DPS (damage)'a rağmen canım kolay gidiyor ve pot içmek istemiyosam epey bi bekleme yapiorum canımın dolması için. Yani healingi olan klasları tercih edebilirsin. ÖZellikle warriorpriest iyi oynandıgı zaman scenariolarda hem dmg hem de heal'da birinci olabiliyor. Bunu bi kaç kez gördüm.

3-Aslına bakarsan ben şimdş başlıcak olsam gidip High pop bi serverda başlardım. Oyunun zevki populasyon arttıkça artıyor. Düşük populasyon serverlarda bi çok zaman kendini çok yalnız hissediosun. Örnegin ben kendi serverimde tier4'e geçen ilk kişiyim. Beni hızla iki kişi izledi ancak onlardan sonra epey bi boşluk var. Bu yüzden tek başıma takılmamak için o chara ara verip bi alt açtım. Onunla takılıyorum.
(medium pop'a razı olurum diyorsan Karak-Vlag serverina bekleriz the Turk diye bir guildimiz epey kalabalıgız. Hepsi türk değiller ama =))

4-Evet bunlar mümkün. Oyunu wow'dan ayıran en önemli özellik bence bu. Hemen şu an gidip level 1 karakterle pvplere girebilirsin. Çok casual bi oyun bence. Tabii ciddi oynayanlar da olucaktır ancak böle arada girip oynayıp çıkmak için çok müsait. Hatta MMORPG olarak en müsait oyun bence WAR (her ne kadar ben öyle oynamasam da =))

Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...