Apache Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 1ytl euro gibi olmus ehe. eger gunese tutunca icinde feto falan gozukmezse gayet guzel paralar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Apache said: eger gunese tutunca icinde feto falan gozukmezse gayet guzel paralar bence. ehuehahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Estel_Anorien said: Canım memleketimde enflasyon tefe tüfe ekmek bulgur sebze vb şeyler yerine conta, havyar, don lastiği ve karbüratör gibi şeyler üzerinden hesaplandığı için enflasyonumuz hep düşük çıkar. sizi aldatmasın. kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 forgiver okumam var ve haberi okuyup yazdim onlari. Mevlevi kisiligine uygun olarak abik gubik koymak, Mevlana koymaktan farkli birseydir. Yunus Emre yerine Mevlana olmasi daha iyi olurdu lafimin cevabi o yazdigin degil yani. Sevelim sevilelim siirinin de dini temali olmadigini iddaa etmiyorsun umarim. Benim hosuma gitmiyor din temasi devleti temsil eden seylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 detaylı bir arama yapamadım gerçi google da ama burdan belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 20 lira çogzel. gerisi dandik. 50 kurus fena deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 okuyucular tarafından yazılan görüşler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 özür dilerim tüik in sitesini kurcalayamadım. sadece fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 oha artık yerde tek parça halinde 200 lira bulma ihtimalimiz mi var? oley, ben bu umutla bi 40 sene daha yaşarım lan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben de henüz kurcalamadım ama kaynak diye sormamın sebebi şuydu, bu abuk subuk eskiden kalma sepet 2007de yenilendi ve LCD televizyon, Damacana Su, Uçak Bileti gibi ürünlerle güncellendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ahtapot(kalamar) ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 azbuz.com'dan birazcık daha güvenilir bir kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 @penth: biraz karıştırmışsın gibi geldi ama anlayabildiğimi yazayım said: Hak cihana doludur, Kimseler Hakkı bilmez O'nu sen senden iste, O senden ayrı olmaz Dünyaya gelen geçer, Bir bir şerbetin içer Bu bir köprüdür geçer, Cahiller onu bilmez Gelin tanış olalım, İşin kolayın tutalım Sevelim sevilelim, Dünya kimseye kalmaz Yunus sözün anlar isen, Mani'sini dinler isen Sana iyi dirlik gerek, Bunda kimseler kalmaz super dini bir alıntı olmuş mevlana temalı bir arka yüz ne kadar laik olabilir merak ederim farkeden ne olcak tam olarak şöle bir dini simge http://tbn0.google.com/images?q=tbn:dVhxJG3f5P-MXM:http://www.goreme.com/mevlana-2.jpg "gel gel ne olursan ol yine de gel" sırf tasarım açısından bakarsak; 100 tl de yaptığım alıntıdan kastım mevlana ile ilgili bişeylerden bahsedilmiş olması aynı seride kullanmak istememişler olabilirler, yapanların tercihi referandumla hazırlamadılar bunları, arka yüze konulcak binlerce alternatif var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 enflasyon sepeti artık tedavülden kalkan şeyler çıkartılarak güncellenmişti düşük çıkarmak için uğraşmıyorlar yani bir de ekmek fiyatı artarsa enflasyona direk olarak yansır şeklinde özel formülleri de var ama baya önce dinlemiştim bu haberi, sonradan çakallık yapıldıysa bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 paranın dini imanı olmaz ustundekine gore degilde aslında kimin cebinde daha fazla olduguna dikkat etmek gerekiyor.bu yeni paralar gene jipli turbanlı ablalarda olacaksa isterse lord british koysunlar beni iplemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben nedense pek ısınamadım bu banklotlara. arka taraftaki kişilerin seçimi ilginç ve iyi olmuş ama sanki dizaynlar çok ucuz geldi ya ? bi paraya yakışır mı olmuş tam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu arada tv de yanlış görmediysem sizeları değişik bunların, yani 5 tl boyut olarak 200tl den ufak olcak artık galiba. olsun her koşulda şundan iyidir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Şu eksik olmasın euha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 6 0 atılacak diye bu kadar masraf ediliyor gerekli miydi ki bu ona anlam veremiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 onluk ve birlik süper 20lik çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bunların hepsinin boyutları da ayrı olcakmıs.resimde aynı gorunuyor ama öle olmıcakmıs.onu bir yana bırakırsak cok gereksiz bir suru motifle doldurmuslar.bankada calısanlar harici kimse parayı eline alıp sagını solunu incelemez o yuzden gereksiz buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 penth sen müslüman mı oldun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 o_0! paralar eski gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu arada atatürk çok kötü çizilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar