Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 9 browni yedim yaklaşık 1 litre ice tea şeftali içtim şimdi uyumayı denicem. gobegim çıkıcak galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Aiko said: 9 browni yedim yaklaşık 1 litre ice tea şeftali içtim şimdi uyumayı denicem. gobegim çıkıcak galiba :( GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o kadar aç insan varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 browninin 1.cisi olaganüstü güzel sonra yediikçe bayıyosun iğreniyosun hatta bence bu arkadaş bu geceden sonra brownie fobisine sahip olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o dediğini albeni, eticin, rulokat ve crunchta yaşadım. hatta eticinde kusmuştum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 browniler ilk cıktıgında fenaydı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 çiğköfe strikes back durumu yaşıyorum.. acılar içerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Browniyi, mikrodalgada hafifçe ısıtıp, yanında vanilyalı dondurma ve sos ile servis yapacaksın. Oh yes.çfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 eticinde kendimi durduramıyorum. zaten şu tek lokmalık olanlar resmen beni benden alıyor aldıkca alıyorum bazen sonrada mide nalları dikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 of canim cekti lan rocket... Bizde bir zamanlar mangalda albeni yapiyorduk. Soyle oluyor ; Malzemeler: 1 adet sonmekte olan mangal 1 adet sis 1 adet albeni 1 adet pecete Hazirlanisi: Sis alinir al benini ortasindan boylu boyunca gecirilmek uzere dikkatlice sokulur. 40 saniye - 2 dakika arasinda mangalin Q isi derecesine gorek degiserek mangalin uzerinde cevirilir. Yenmesi: Akmakta olan cikolata afiyetle isirilir yalanir edilir, sonra peceteyle agiz silinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Lexius said: çiğköfe strikes back durumu yaşıyorum.. acılar içerisindeyim tuvalete bilgisayarınla mı giriyosun hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mangalda albeni de iyiymiş. Ama brownie, sos ve dondurmanın seksi bi cazibesi var abi, tahrik edici gerçekten. Mükemmel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ortasina bi de ceviz koyucaksin onun abaaaaaoooooooow yolda yuruyemezsin serefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 efsane bi peynir domates ekmek yapmaya gidiyorum şimdi mutfağa doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 9 tane muz ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 roket adam said: Mangalda albeni de iyiymiş. Ama brownie, sos ve dondurmanın seksi bi cazibesi var abi, tahrik edici gerçekten. Mükemmel bişi. o dediğin şeye sanırım sosyetik adıylan kuşi diyolar. gerçekten müthiş bişey fakat cafelerde hep dondurmasını az getiriyolar dondurma olmayıncada brownisi aşırı tıkıyo. en iyisi evde yapmak. üstüne kahve süper oluyor. edit: panzehir olarak turşu suyu iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ilk defa duyuyorum kuşi diye bir olay sdg. bu algida nın dondurma satan mağazaları oluyor ya bazı alışveriş merkezlerinde, orada yemiştim ilk bu tarz bir brownie. hem ucuz gibiydi, hem de çok güzeldi. maltepe carrefour gfdgdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şahane browni yaparım bi gün biri isterse getiririm bi buluşmaya canım çekti yalnız afiyet olsun ve iyi uykular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ıslak olan bı sure sonra bayıyo sekeri yakıo ınsanı normal olanı sevmıyorum pek ole cok yemedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 GwindonSurion said: 9 tane muz ye sıçaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Lexius said: çiğköfe strikes back durumu yaşıyorum.. acılar içerisindeyim Daha beter olacan.4 tane acılı çiğ köfte.Boru değil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bilirsiniz bir turşu suyu vardır bir de ekstradan içine konan acısı vardır... ben sırf o acısından 2-3 bardak içenleri bilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 abi ben turşu suyunu hiç anlamıyorum zaten. adamlar nasıl içiyorlar ya. ben acısızını zor içiyorum volla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 BROWNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar