Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Voys said: yok abi çocukla ayrılar zaten, 1 aydır 1.5 aydır. bu olaydan sonra da gorusmedıler hiç. ve telefonda çocuğa arkadaşımla gelcem bostancıda oturuomuş yol bulmam da yardım etcek falan da dedı Eski sevgilisiyle konuşmaya barışmaya yanında arkadaşıyla giden kızdan hayır gelmez sana Burak salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bence de doğru demişler. sırf duygularını tamir etmek için belki de kırılan egosunu tamir etmek için seni kullanabilir. Sana sevgilisi gibi davranıp en sonunda da "sen benim çok iyi bir arkadasımsın yaaa, canişkom kankam" diyebilir. dikkat derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kaan sana tavsiyem degra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ne tamiri lan tornavidamı burak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Contalık var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 anammm herkes neden bu kadar olumsuz yaklasmis yahu! sizin basiniza kotu bi tecrube geldiyse bu ona da olacak demek degildir ki! bence sansin var voys! arkandayim!(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Yapma bombi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 arkandayım nedir ya ahahah napcan bızı gorebılecegın bi yere oturup uzaktan ''sarıl sarıl, arkadan sarıl'' falan mı dıcen ajshfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 türksel reklamı var ya 2 sinema bileti dalgası, o bombiymiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Elini sallasan 50 si ya bosver then =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Voys said: peki bunları göze alıp başlansa. yazdıklarından deneyımımle bunlara dıkkat ede ede bi ilişki yürütsem yıne dedıgın gıbı olacagını dusunuyor musun? yani sonucu belli bişey mi baştan yoksa bu durumda bıtecegını mı garantı edıyorsun yok yav ben olası birşey yazdım. belki sen gerçekten de kızın tipisindir, çok uyumlu olursunuz daha uzun ve mutlu bir ilişki olur. eğer öyle değilsen olması olası birşey yazdım. ha bu dikkat etme işi de insanı manyak eder yani sürekli "çok bağlanmamalıyım" diye kendini zorlarsan psikolojin bozulur, ilişkin de bozulur muhtemelen (iki ucu ..... değnek). En güzeli herşey olabilir diyip kendini çok da kontrolsüz kaptırmadan akışına bırakmak. sonunda kötü şeyler olabileceğini kabullenirsen baştan çok da zorlamaz sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bu threadi ona okut asık olur lan burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mike said: bu threadi ona okut asık olur lan burak ahahah aslinda iyi taktik ha, aramizdan biri asik oldugunda deneme yapalim bakalim olucak mi bir thread acalim yazalim da yazalim kiz okudugunda belki oltaya duser skdjfhskdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lavas yemeye mi goturdun kizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Dürümüne hap atsaydın Burak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yemedi, ikna edemedım. başkalarının lavaşını yemem dedi lşaskfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ayrıca uzun bi yazı hazırlicam. yeni gelenlere yazılan c/p ler gibi. siz her lavaş dediğinizde onu postlicam lavaş olayının aslını anlatan. böylelikle bana adeta bir bonec mişim, bir justinmişim gibi davranamayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Hersey guzel de. Sina sen onca ders arasinda nasil bu kadar wall of text gircek tecrube edindin de akil verir oldun bu konuda voys gibi adama ALLASKINA? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o alttan research yaparken, tek eliyle duvar oruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 götüm kabardı voys gibi adam askjfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 abi o tecrübeyi edinip hazımsamak için 10 kere aynı duruma düşmen gerekiyosa öğrenim eğrin baya düşük senin :p bir kere yetti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yeni bitmiş ilişkiler tehlikelidir nüksedebilitesi yüksektir aksi idda edilemez kız o cocukla neakdardır cıkıyodu, burdan basalayalım x=dating interval; if(x>=6 month){sıç;} else(go on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yüklüyorum scriptleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 biri 1 kere yasar pro olur oburu bakin c biliyorum der biri gelir ayar verir ilginc seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 c bilmem, pseudocode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar