Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip aşık olmak

Voys

Öne çıkan mesajlar

Voys said:
yok abi çocukla ayrılar zaten, 1 aydır 1.5 aydır. bu olaydan sonra da gorusmedıler hiç. ve telefonda çocuğa arkadaşımla gelcem bostancıda oturuomuş yol bulmam da yardım etcek falan da dedı

Eski sevgilisiyle konuşmaya barışmaya yanında arkadaşıyla giden kızdan hayır gelmez sana Burak salla.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de doğru demişler. sırf duygularını tamir etmek için belki de kırılan egosunu tamir etmek için seni kullanabilir. Sana sevgilisi gibi davranıp en sonunda da "sen benim çok iyi bir arkadasımsın yaaa, canişkom kankam" diyebilir.

dikkat derim
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
peki bunları göze alıp başlansa. yazdıklarından deneyımımle bunlara dıkkat ede ede bi ilişki yürütsem yıne dedıgın gıbı olacagını dusunuyor musun? yani sonucu belli bişey mi baştan yoksa bu durumda bıtecegını mı garantı edıyorsun

yok yav ben olası birşey yazdım. belki sen gerçekten de kızın tipisindir, çok uyumlu olursunuz daha uzun ve mutlu bir ilişki olur. eğer öyle değilsen olması olası birşey yazdım.

ha bu dikkat etme işi de insanı manyak eder yani sürekli "çok bağlanmamalıyım" diye kendini zorlarsan psikolojin bozulur, ilişkin de bozulur muhtemelen (iki ucu ..... değnek). En güzeli herşey olabilir diyip kendini çok da kontrolsüz kaptırmadan akışına bırakmak. sonunda kötü şeyler olabileceğini kabullenirsen baştan çok da zorlamaz sonu.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca uzun bi yazı hazırlicam. yeni gelenlere yazılan c/p ler gibi. siz her lavaş dediğinizde onu postlicam lavaş olayının aslını anlatan. böylelikle bana adeta bir bonec mişim, bir justinmişim gibi davranamayacaksınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...