Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip aşık olmak

Voys

Öne çıkan mesajlar

bayadır netten tanıdıgım bi kız, sevgılısıyle arası bozuluo sevgılısıde benım oturdugum yerde oturuo. kızın telefonlarını açmıo die yüz yüze konuşmaya gelcekti bostancıya, benden yardım istedi. işte şuraya goturur musun die. gittik buluştuk falan. götürdüm sevgiliside gelmedi evine de ben bıraktım falan fılan. butun samımıyetımız eskı sevgılısıyle arasını duzeltmesi hakkındaydı ama ilk kez görmüştüm ve hoşlanmıştım. delircem.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
bayadır netten tanıdıgım bi kız, sevgılısıyle arası bozuluo sevgılısıde benım oturdugum yerde oturuo. kızın telefonlarını açmıo die yüz yüze konuşmaya gelcekti bostancıya, benden yardım istedi. işte şuraya goturur musun die. gittik buluştuk falan. götürdüm sevgiliside gelmedi evine de ben bıraktım falan fılan. butun samımıyetımız eskı sevgılısıyle arasını duzeltmesi hakkındaydı ama ilk kez görmüştüm ve hoşlanmıştım. delircem.

Bir ayrilsinlar o zaman gor nasil dusucek eline , kafani yorma sen bekle azicik.
Sosyal ağlarda paylaş

ehahe bence o plan yatabilir
zorla guzellik olmaz :D

da....
simdi bi eski sevgili demissin, bi sevgili..hangisidir?
daha da onemlisi kiz sence senden hoslaniyor mu!? interneti bilemiycem ama yuzyuzeyken bellidir bu?

edit: gec yazmisim. ayrilarmis. e hadi yine iyisin o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilisi olarak yazdıklarımda eski sevgilisi :D

o anki tavırlarından hoşlandıgı belliydi gıtmek ıstemedi, devamlı konuyu değiştirdi falan fılan. ama aşk olarak mı arkadaşça mı bılemıyorum :D arkadaş güveni die bişeyde var çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

yahu saçmalamayın, LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ÇIK BENLE VALLA NOLUR HADİ BE HACI die peşine düşcek adam değilim :D, hatta tavlama falan fıkrıde vermeyın abi durum boktan siz olsanız napardınız ya da ne düşünürdünüz manasında anlattım
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
sevgilisi olarak yazdıklarımda eski sevgilisi :D

o anki tavırlarından hoşlandıgı belliydi gıtmek ıstemedi, devamlı konuyu değiştirdi falan fılan. ama aşk olarak mı arkadaşça mı bılemıyorum :D arkadaş güveni die bişeyde var çünkü

ya nasil desem...o arkadas guveni olayi %90 yalan olabilir bu gibi durumlarda.
sevgilisi varken durduk yere senle bulusmasi fln ilginc bi detay yani..
bence sen kizla muhabbeti arttirabildigin kadar arttirmaya bak.
cok da caktirma. hoslaniyorsa o belli etsin sonra atlarsin durumuna gore ;)
Sosyal ağlarda paylaş

tamir tadilat ilişkisi yeni gelen için bayağı tehlikeli ve üzücü olabilir.

neden diyeceksin. karşındaki insanın desteğe ve sevgiye ihtiyacı olduğu için muhtemelen seni hayatının aşkı olarak görecektir (sebep? diyeceksin, bu dönemde sevgi ihtiyacı çok fazla olduğu için sen bunu ona verdiğin zaman yaşayacağı rahatlama ve huzur duygusunu aşk ve sevgi ile karıştırması olası). Yaraları sarılana kadar böyle davranacak ve bu daranışıyla seni baya korkutucu bir derecede kendine bağlayacaktır (neden? diyebilirsin, çünkü hem senin çok sevdiğin hem de karşındakinin seni gerçekten çok sevdiği bir ilişki bulmak zor. kendini bir insanın hayatında çok önemli bir rolün olduğuna inandırdığın zaman o insana olan sevgi ve bağlılığın daha çok artıyor çünkü korkmuyorsun). Zaman geçtikçe sana olan sevgisini abarttığını anlayacak ve bu sevgi bitene kadar azalacaktır. Sen ise karşındaki insana sana karşı yaklaşımından dolayı çok bağlandığın için koparken canın çok acıyacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

peki bunları göze alıp başlansa. yazdıklarından deneyımımle bunlara dıkkat ede ede bi ilişki yürütsem yıne dedıgın gıbı olacagını dusunuyor musun? yani sonucu belli bişey mi baştan yoksa bu durumda bıtecegını mı garantı edıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...