ninjaturtles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Arkadaslar merhaba, Evimde isitici olarak sadece arzum elektrikli tava var.Icinde biseyler kizartip yiyorum genelde. Ama makarna yapilmiyor tabi.Yoksa yapilir mi, nasil? Ben elektrikli tencere alirsam yapabilirim diye dusunuyorum. Ote yandan, carrefour'da cok ama cok dandik bir tekli ocak gordum.O kadar dandikti ki 40 ytl veremedim.Ustune 40 daha verip bir tencere almak gerekecek ediyor 80.hepsiburada.com'da 50 ytl ye sinbo elektrikli tencere var ama.. Problemi ozetleyelim; makarna pisirmek icin gerekli teknik ortami hazirlamak isteyen ninjaturtles'in 100 ytl butcesi ve dogalgaz&elektrikli evi var.Elektrikli tencere mi almali, dogalgazli kucuk ocak mi almali, n'apmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 pizza söyle ninjaturtle? http://www.yemeksepeti.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 50-70 YTL'ye 2'li 3'lü ocak bulursun doğal gaz bağlayabileceğin. elektrikli bişi alma, göçersin ay sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bi tencere 40 ytl olur mu yov. fissler mi alıyon nabıon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 elektriğin ısıya dönüştüğü her alet,faturaya ciddi bir yük,ztn totalda doğalgazlı bir ocak alman daha karlı bütçen açısından. birde zaman olarak elektrikli tencereydi ,tavaydı ,suyu kaynatman en az 30 dk nı alsa,hadi bi de içine attıktan sonra birde onu pişirmesi fln ciddi zaman kaybı ki ztn yüzde 90 lapa ezik büzük bir makarna olacaktır pişse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ayrıca 100ytl'nin içine bir de süzgeç ekle. o da yoktur şimdi sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hatta; http://www.sanalmagaza.com.tr/ProductDetails.aspx?Cid=1119&Pid=9&ProductID=43273&n=Naturel%20NT%20302%203%60l%C3%BC%20Set%20%C3%9Cst%C3%BC%20Ocak google'da direk "set üstü ocak" diye arat. bulursun türevlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ve evet ayıptır söylemesi ketılın yoksa kaynamaz su. elektrikli ocakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 iki gündür makarnalarımı wok tavasında yapıyorum ben. pek güzel oluyor. makarnayı haşlıyosun, boşaltıyosun süzgece. sonra artık ne malzemeli yapcaksan wok tavasında pişiriyosun yine, makarnayı boca ediyosun en son. güzel oluyor. wok tavası al bi de. tefalinkiler 70 lira falan ama bulursun 10 liraya sağda solda. sadece dibini tutturmamaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 arkadaş sanırım zaten ocağı olmadığı için makarnaları haşlayacak bir sistem geliştirmek istiyor. Yoksa makarnayı haşladıktan sonra gerisi pek zor değil zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben olsam paraya acımam şundan alırım, sol alta patlıcan atıyosun közlüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 2 li elektrikli ocak hayat kurtaır^^ evimde bende kullanıyorum.. evde ocağım televizyonum bilgisayarım ve bilimum ev eşyam elektrikli ayda 45 ytl ödüyorum ^^ elektrikli ocak pek etki etmez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ulan senin ocak patatesleri leş yapıo. ölüp gebercektik lan. nesini savunuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hizli cevap icin tesekkurler arkadaslar.pratik bir yontem/teknik yokmu makarna pisirmek icin mesela ketilda pisirmek gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 uzaya mekik göndermenin kolay yolu gibi bişi bu,makarna abi işte kaç yolla pişirilir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hayatın boyunca noodle yemeye hayır demiyorsan, noodle satılır migroslarda. o çabuk pişer üzerine ketılda kaynattığın suyu döküp beklersen olur. normal makarna olmaz ama sanmıyorum. buarada o kaplarda satılan noodlelar değil sadece tek başına poşette makarna gibi satılan noodlelar da çabuk pişiyor ve tatları makarnadan daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 iste bekledigim cevap cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 setüstü al sonra pazardan çok kral bi tencere al 10-15 liraya sadece.yeni aldım,memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 makarna dünyanın en pratik yemeklerindendir zaten. daha ne kadar pratik olabilir. kettle nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 tüp al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ocak tüplü olucaksa ilk tüp 50 ytl ztn bitti 100 ytl bütçe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ninjaturtles said: Problemi ozetleyelim; makarna pisirmek icin gerekli teknik ortami hazirlamak isteyen ninjaturtles'in 100 ytl butcesi ve dogalgaz&elektrikli evi var. ilk mesajı okuyalım,okumayanlara okutalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar