Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

makarna yapmak icin tencere tava

ninjaturtles

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar merhaba,

Evimde isitici olarak sadece arzum elektrikli tava var.Icinde biseyler kizartip yiyorum genelde.

Ama makarna yapilmiyor tabi.Yoksa yapilir mi, nasil? Ben elektrikli tencere alirsam yapabilirim diye dusunuyorum.

Ote yandan, carrefour'da cok ama cok dandik bir tekli ocak gordum.O kadar dandikti ki 40 ytl veremedim.Ustune 40 daha verip bir tencere almak gerekecek ediyor 80.hepsiburada.com'da 50 ytl ye sinbo elektrikli tencere var ama..

Problemi ozetleyelim; makarna pisirmek icin gerekli teknik ortami hazirlamak isteyen ninjaturtles'in 100 ytl butcesi ve dogalgaz&elektrikli evi var.Elektrikli tencere mi almali, dogalgazli kucuk ocak mi almali, n'apmali?
Sosyal ağlarda paylaş

elektriğin ısıya dönüştüğü her alet,faturaya ciddi bir yük,ztn totalda doğalgazlı bir ocak alman daha karlı bütçen açısından.
birde zaman olarak elektrikli tencereydi ,tavaydı ,suyu kaynatman en az 30 dk nı alsa,hadi bi de içine attıktan sonra birde onu pişirmesi fln ciddi zaman kaybı ki ztn yüzde 90 lapa ezik büzük bir makarna olacaktır pişse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

iki gündür makarnalarımı wok tavasında yapıyorum ben. pek güzel oluyor.

makarnayı haşlıyosun, boşaltıyosun süzgece. sonra artık ne malzemeli yapcaksan wok tavasında pişiriyosun yine, makarnayı boca ediyosun en son. güzel oluyor.

wok tavası al bi de. tefalinkiler 70 lira falan ama bulursun 10 liraya sağda solda.

sadece dibini tutturmamaya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın boyunca noodle yemeye hayır demiyorsan, noodle satılır migroslarda. o çabuk pişer üzerine ketılda kaynattığın suyu döküp beklersen olur. normal makarna olmaz ama sanmıyorum. buarada o kaplarda satılan noodlelar değil sadece tek başına poşette makarna gibi satılan noodlelar da çabuk pişiyor ve tatları makarnadan daha güzel bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...