MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mercedes CLS nin 4 kapı coupe olayı da çok tuttu. O yüzden her marka bu segmentte bir model yapmak için uğraşıyor. Volkswagen Passat CC gelecek 1-2 aya Porsche Panamera gibi ucubik bişey de gelecek. BMW nin concept CS ini hayata geçirecekler. Aston Martin Rapide de bu furyaya katılacak. Audi A7 bitmek üzere falan. Bu segmente Lamborghini de gözlerini dikmiş. Paris Autoshow da tanıtılacak olan Estoque konseptin resimleri internete verilmiş bile.
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 4 kapı olmaya calısmasaymıs 10 numara araba.lamborjin porsche aston martin falan bunlar bıraksın bu işleri kendi işlerine devam etsinler.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Olmamış. bi de CLS'den önce maserati quatroporte yok muydu?
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 arkaya doğru genişlerken biraz kaba durmuş ama önden kızgın ifade yaratmışlar farlarla bnce hoş olmuş , ben beğendim baya açıp açıp bakıyorum topice =)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 aktiftablet said: Olmamış. bi de CLS'den önce maserati quatroporte yok muydu? cls önce çıktı.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 BUNE REZALET YA :( megane falan sandım önden, sanayide ben de taktırırm o tamponu
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Arka güzel ön kötü olmuş. Birde fazla reventon olmuş
matama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aston martin rapide mi bu mu 2011 gelsin karar vericez :)
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lamborciniyi böle sevmedim ben, benım bildiğim lamborcini gibi olmamış hiç ayrıca olmamış
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 iki kapıya kasınca lamborghini iÇin uzun olmuş doğal olarak da ondan =) bence gayet başarılı..
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 müthiş olmuş yine her zamanki gibi..önü de müthiş arkası da müthiş
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yok yuksek olmadığı halde, bi anda yükseldiği için, lamborcini için cok yüksek gözüküyor, ayrıca kıcı cirkin, o öndeki tamponmu oluyo? boşluklar, olduğundan iri gosteriyor yine aleti, lamborcininin narinliğine uymuyor.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 porschenin dizel uretmesi gibi olmus bence acmisin arkadasim madem tutuyo, bide kucuk SUV yapsınlar
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Porsche dizel yapacak 2011 de =) Ayrıca bende beğendim arabayı yaw. Porsche nin panamera sına kıyasla falan çok daha başarılı bi çalışma.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 işte henüz yapmadı, onun icin hala bi klası var :) yani böle ödün vermez, umarsız, ben cizgimden sapmam, benzin fiyatları 500 dolar olsn gene ben benzinli uretirim bana koymaz karizması, gibi
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 O devir hızlı bi şekilde kapanıyo ama. Bugün Ferrari bile motor hacimlerini küçültüp turbo uygulaması ile emisyon ve tüketim değerlerini düşürmekten bahsediyor.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 quattroporte: İçi de böyle: http://www.carbodydesign.com/archive/2008/01/26-maserati-quattroporte-collezione-cento/Maserati-Quattroporte-Collezione-Cento-6-lg.jpg Bu Lambo'nun ki çok süperspor kalmış. Sedan olamamış.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Neden kıl oluyosunuz anlamıyorum. Bencce aile babaları da hızlı ve klas arabalar kullanabilmeli. Çocuğum arkada "daha hızlıı" diye bağırırken ben İstanbul Park'ı kiralamışım ve 260 basıyorum. Bunu yapabileceğim araba kaç tane? Hiç yani illa laf atın siz :( Hep hayalimdi böyle şık spor arabaların 4-5 kişilik versiyonları da olması. Hem zengin, hem hız meraklısı hem de aile babası yada anası olamaz mı insanlar kardeşim..
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Olabilir, oluyor da ama lambo'nun ki güzel olmamış diyoruz :) Yoksa segmente alf eden yok, çok güzel bi segment, keşke para olsa :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben beğendim de valla konsepti, param olsa hemen alırım :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 abi asiri guzel saka misiniz bi insan bu arabayi nasil sevemez. mesela ben masseratilerin onden gorunusunden nefret ederim ama her insanin lamborghini dizaynini sevmesi lazim :|
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben de maseratilerin ön görüntüsünü hiç sevmem. Araba güzel hoş da, kullanılabilitesi yok pek. CLS dedin mi İstanbul yollarına yakıştırabiliyorum ama, bilmiyorum bu çok daha uçuk olmuş. Lambo sonuçta. Ayrıca nilep in dediği tarzda bir de BMW M5 var. 40-50 li yaşlara gelince BMW M5 alıcam :) (O yaşlara gelince bu mesajı da okuyup gülerim artık sgfdsgfdg)
Öne çıkan mesajlar