Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lamborghini Estoque Konsept

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Mercedes CLS nin 4 kapı coupe olayı da çok tuttu. O yüzden her marka bu segmentte bir model yapmak için uğraşıyor.

Volkswagen Passat CC gelecek 1-2 aya

Porsche Panamera gibi ucubik bişey de gelecek.

BMW nin concept CS ini hayata geçirecekler.

Aston Martin Rapide de bu furyaya katılacak.

Audi A7 bitmek üzere

falan.

Bu segmente Lamborghini de gözlerini dikmiş. Paris Autoshow da tanıtılacak olan Estoque konseptin resimleri internete verilmiş bile.

Mesaj tarihi:
4 kapı olmaya calısmasaymıs 10 numara araba.lamborjin porsche aston martin falan bunlar bıraksın bu işleri kendi işlerine devam etsinler.
Mesaj tarihi:
yok yuksek olmadığı halde, bi anda yükseldiği için, lamborcini için cok yüksek gözüküyor, ayrıca kıcı cirkin, o öndeki tamponmu oluyo? boşluklar, olduğundan iri gosteriyor yine aleti, lamborcininin narinliğine uymuyor.
Mesaj tarihi:
işte henüz yapmadı, onun icin hala bi klası var :)

yani böle ödün vermez, umarsız, ben cizgimden sapmam, benzin fiyatları 500 dolar olsn gene ben benzinli uretirim bana koymaz karizması, gibi
Mesaj tarihi:

quattroporte:

İçi de böyle:

http://www.carbodydesign.com/archive/2008/01/26-maserati-quattroporte-collezione-cento/Maserati-Quattroporte-Collezione-Cento-6-lg.jpg

Bu Lambo'nun ki çok süperspor kalmış. Sedan olamamış.
Mesaj tarihi:
Neden kıl oluyosunuz anlamıyorum. Bencce aile babaları da hızlı ve klas arabalar kullanabilmeli. Çocuğum arkada "daha hızlıı" diye bağırırken ben İstanbul Park'ı kiralamışım ve 260 basıyorum. Bunu yapabileceğim araba kaç tane? Hiç yani illa laf atın siz :(

Hep hayalimdi böyle şık spor arabaların 4-5 kişilik versiyonları da olması. Hem zengin, hem hız meraklısı hem de aile babası yada anası olamaz mı insanlar kardeşim..
Mesaj tarihi:
Ben de maseratilerin ön görüntüsünü hiç sevmem.
Araba güzel hoş da, kullanılabilitesi yok pek. CLS dedin mi İstanbul yollarına yakıştırabiliyorum ama, bilmiyorum bu çok daha uçuk olmuş. Lambo sonuçta.
Ayrıca nilep in dediği tarzda bir de BMW M5 var. 40-50 li yaşlara gelince BMW M5 alıcam :) (O yaşlara gelince bu mesajı da okuyup gülerim artık sgfdsgfdg)
  • Yeni Oluştur...