fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Selam, karikatür arşivimdeki bir espriyi arayıp bulmak için böyle bir şey yapmak istedim. resmi tarayıp içindeki yazıyı indexleyecek ya da bi text dosyasına mı nereye olursa atacak. ben arayınca da bulabileceğim. kimdir? selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 öyle bişe olsa ne süper olurdu be. ama yoktur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 heyecanlandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 belki vardır be : / asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 umut abi umut.. cidden olsa kral olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yakında google yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 googlea soyleseniz aslinda, yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Teknik olarak yapılabilir, çok şaçma olmayan karakterler falan da tanınabilir, ama yapan program var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben o karikatürlerdeki yazıları okumakta bazen zorlanıyorum. bi program bunu yaparsa oha derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yazilari okumasina gerek yok sembol olarak eslestirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 olabilir aslında. hepsinin yazısı sabit ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 arşivinde olduğu için her bir karikatürü birkaç kelimeyle isimlendirip grupla,herhangi bi photo albüm şeysine,ordan aratırsın,snçta bir yada birkaç kelime anımsatır kanımca karikatürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Onenote. Microsoft'un bu şaheser programı defter konsepti üzeirne kurulmuş. Hızlı ve kolayca not tutup (yazılı resimli sesli vidyolu falan, öyle notepad gibi diil yani) onları uğraşmadan düzenli, kolay aranabilir bi Office'indiğer uygulamalarına gönderilebilr yapmak amacı. Sana da uyar. Diyeceksin ki neden. Çünkü bu manyak programda ctrl+f yapıp bi kelime aradığında, otomaitk oalrak, yazılarda, resimlerde ve seslerde o kelime aranıyor bulunuyor ve sana gösteriliyo. Yalınuz, karikatürledeki yazılar pek rekognize edilebilir olmuyo genelde, verimli olacağını zannetmem. Sırf bu programın hatrına 1000 tane boktan işletim sisteminin kahrını çekmeye hazırım. Office2007'nin enterprise ve daha üst (daha sütü var mı?) sürümlerinde yer alıyor. Aslında üşenmesem bi onenote tutosu hazırlasam. İddia ediyorum bu programı bir kere kullanan birisi bir daha hayatta kalem kağıt kullanmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 o zaman sizleri hemen şu habere yönlendiriyorum.gayet başarılı bi girişim.lakin bu konuya yararı nedir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 tam neural networklük iş aslında ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hahah ben de aynını yazacaktım dün ama vazgectim :D evet neural networklük iş aslında. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar